Veckans Tarot – Nio Bägare

12 mars, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Nio bägare är ett av de mest populära korten i tarotleken. Många kallar det för de uppfyllda drömmarnas kort.

För mig har det olika betydelse i olika lekar. Det kan vara allt ifrån just det, att ens drömmar kommer att uppfyllas, till att man sitter tryggt och inte riktigt orkar resa sig upp för att gå framåt i livet.

På detta kort ser vi en kvinna som sitter vid stranden och mediterar, eller kanske drömmer hon sig bort till andra dimensioner.

Hon visar mig hur hon för ett samtal med någon. Är det hennes högre jag? Hennes inre jag? Jag vet inte riktigt men min känsla är att det är en mer maskulin än feminin energi. Hon skakar lite på sig som att hon är på väg tillbaka. Kanske blev hon störd av min närvaro.
Hon skakar på sin kropp som för att öppna upp för den information hon fått att landa i hennes kropp.

Hon visar mig att hon fört ett samtal med någon som påminner om Jesus i sin uppenbarelse, han har mörkt hår, skägg och en vit klädesdräkt. Jesus är ju en av de uppstigna mästare som är med oss alla i denna tid men jag tror inte detta var han. Hon skakar på sitt huvud som för att bekräfta mig, det var inte Jesus utan en av hennes andra guider. Bilden hon visar mig av honom är väldigt tydligt men jag får ingen känsla av vem han är eller vad de pratat om.

Undervisar henne i hur energier fungerar

Hon berättar för mig att han undervisar henne i hur energier fungerar och i hur vi som människor på jorden kan använda oss av dem på bästa sätt. Det ser ut som att hon samtidigt får en påfyllning av en energi som ser ut som en blandning av guld och pärlemor. Jag får se att hon inom sig, i första eller andra chakrat, har en energi som är gråaktig och väldigt kompakt. Det är blockerad energi som hon lagrat i sin kropp under livet. Hon har varit med om saker som hon vid tillfället inte kunnat hantera så hon har istället valt att lagra det i kroppen för att ta hand om det när hon är starkare. Nu är hon starkare och därför har denna guide kommit till henne för att hjälpa till.

Regnbågsfärgad energi

Hon visar hur de först fyller upp hela hennes energifält med en gyllene regnbågsfärgad, väldigt rik, energi. Den lägger sig kring det grå ”paketet” som en skyddande bubbla. Den energin kommer att ligga där ett tag tills paketet har mjuknat så att det blir lättare att plocka bort det ur hennes energifält. Min känsla är att hon har jobbat mycket med sig själv och att hon redan renat sitt energifält från mycket tung, gammal energi. Detta känns som det sista som håller hennes energiflöde blockerat. När detta paket plockas bort kommer hon behöva en tid av läkning och sedan kommer hon att resa sig och gå ut i livet med starka stolta steg.

Skifta frekvens

Vilken fantastiskt healingresa hon visar oss! ? När denna resa är klar kommer hennes frekvens att ha skiftat. Hon kommer då att attrahera andra människor och andra livssituationer än hon gjort innan. Det är genom vår vibration vi attraherar in olika människor och situationer i våra liv så när frekvensen skiftar attraherar vi per automatik in annat i våra liv. Sådant som är i linje med vår nya frekvens. Så nog handlar kortet denna vecka om möjligheten att få sina drömmar uppfyllda ?

Veckans Tarot – Nio bägare – Ditt budskap

Jag skulle nog säga att du denna vecka har stora möjligheter att få det du önskar i livet. Kanske inte att dina drömmar blir sanna just nu, just idag, men att det är en bra tid nu att på riktigt öppna upp för att få det liv du drömmer om. Kvinnan på bilden förändrar hela sitt väsen för att hamna mer i linje med sina drömmar. Har du något du vet med dig att du skulle må bra av att ändra? Något som skulle föra dig närmare att nå dina drömmar? Sätt i så fall snöbollen i rullning denna vecka.

Veckans nyheter – händelser

Utställning i Stockholm!
Vernissage 18 Mars kl 12.00 – 18.00!
Välkommen!

Det rabatterade priset på ”Berättelsen om dig” och på ”Klargörande och helande session 30 min över telefon” gäller tom 23.59 i natt, Söndag 12/3.
Passa på!

Veckans Tarot - Nio Bägare

Vernissage 18 Mars Galleri Engleson

Vernissage öppettider 12.00 – 18.00
Utställningens öppettider:
Lördag 18 Mars – Torsdag 23 Mars
Kl. 12.00 – 18.00
Adress Storkyrkobrinken 10,
Gamla Stan Stockholm

Här får du se några av mina original. Några av målningarna från serien ”Journey through Dimensions” och några helt nya tidigare inte visade för allmänheten. Jag kommer att vara på plats Lördag, Söndag, Tisdag och Onsdag om du vill träffa mig. De andra dagarna finns Gun-Britt Håkansson, som ställer ut sina foton tillsammans med mig, på plats.

Min intention är att även skapa ett onlinevernissage. Det kommer i så fall att läggas in i eventet på Facebook. Klicka på knappen nedan och klicka sedan i att du kommer. Då får du om du inte kan vara på plats eller om du vill titta om och om igen möjlighet att se utställningen via video eller via livesändning.
Min dator har gått sönder och jag måste lämna in den för lagning så det beror på hur det går om ag kan göra en video eller inte. Men en live ska jag nog kunna få till oavsett ?

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv, eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Klargörande session

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Transformativ Healingsession

Transformativ healing utgår alltid ifrån ditt högsta bästa. Du kommer i kontakt med delar av dig själv som du kanske tidigare inte varit i direkt kontakt med. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig och göra de förändringar som krävs för att du ska ha det bra och kanske till och med ha det liv du drömmer om.

Vad handlar det om?

Det kan handla om gamla beteendemönster, tankemönster som du nu är redo att förändra. Ibland löser vi upp gamla trauman för att du ska få tillgång till mer av din egen energi och kraft. Ibland räcker det med att vi fyller upp med ny fräsch energi

Har du en känsla av att livet kan vara mer än vad det är just nu?
Känner du att det är något som håller dig tillbaka?
Längtar du efter mer flöde i ditt liv?
Känner du att du sitter fast?
Är du eller har du varit utbränd?
Står du och tvekar mellan olika val?
Vill du hitta in till din egen sanning och lära dig att följa den?

Om du svarar ja på någon av dessa frågor, då kan en Transformativ healing tillsammans med mig vara något för dig.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Din personliga berättelse

Din alldeles egna unika berättelse

Liksom i Veckans Tarot för jag i ”Din egna personliga berättelse ”Berättelsen om dig” fram vad ditt högre jag och dina guider har att säga dig just nu. Ofta i sagoform med symboliska uttryck som talar till din själ. Det kan handla om egentligen vad som helst som är av vikt för din personliga resa här på jorden. Alltid ett budskap med syfte att du med större lätthet ska kunna ta dig framåt i livet, ett budskap som hjälper dig att se dig själv och ditt liv klarare.

Du kan läsa i min blogg där jag varje vecka lägger ut budskap från tarotkorten för att se min berättarstil. Berättelsen om dig kommer vara i liknande stil men då personligt till just dig.

Berättelsen om dig är på cirka 1 A4-sida.
Jag svarar i turordning så fort jag hinner. Berättelsen kommer till din mailbox när den är klar.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette