Intuitivt måleri – Online i realtid

Intuitivt måleri - Online i realtid

Vi mediterar och målar helt fritt utifrån våra hjärtan.
Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.  

Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på
 papper  eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Intuitivt måleri - Online i realtid

Skriv in rabattkoden INTUITIVTMÅLERIONLINE
i kassan när du betalar så får du 100kr rabatt. Gäller tom 12 april

Intuitivt måleri - Online i realtid

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns.

Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer.

Utan krav eller prestation utforskar vi under våra dagar tillsammans vårt inre landskap och öppnar upp för vår kreativa flod att flöda fritt.  Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Intuitivt måleri - Online i realtid

Detta är en kurs som bygger på en kurs jag ger IRL och tanken är att vi målar tillsammans under en helg. Tillsammans och var och en i sitt eget hem.

Vi startar på fredagen med en kort presentation över Zoom så att vi får ett hum om vilka vi ska umgås med under kommande dagar. Sedan gör vi en meditation för att landa här och nu i oss själva. Efter det drar vi igång vår målarresa. Till kursen hör även en privat Facebookgrupp där du kan dela din upplevelse, visa vad du gör och hänga med dina medresenärer. Om önskan finns kan vi där även göra lives. Vi följer energin och ser vilka önskemål som poppar upp.

Möten över Zoom

Vi har under några tillfällen under kursens gång träffar över Zoom där vi plockar upp vad som pågår. Under dessa träffar kan man dela med sig av vad som sker inombords, eller kanske i livet generellt för att få stöd och hjälp att frigöra vad som håller en fången och för att se klarare. Här kan man även visa vad man målar, om man vill ha hjälp att tolka målningarna av mig och de andra kursdeltagarna. Det är så klart helt frivilligt hur mycket man vill dela med sig.  Kan eller vill du inte vara med på zoommötena så går det bra att delta i Facebookgruppen i stället.

Vi kommer under kursen att varva meditationer med fritt målande utifrån vad gruppen behöver.  Exakt schema får du i mail när vi närmar oss men jag lovar att det ska finnas utrymme att både måla och att reflektera.

På söndagen kl 21.00 gör vi en avslutande meditation och knyter ihop säcken. Du kommer att ha tillgång till kursmaterialet och gemenskapen i Facebookgruppen under en tid både innan kursen börjar och efter kursens slut. Det gör att du har möjlighet att verkligen grotta in dig i ditt måleri och i ditt inre utforskande.  

I denna kurs ingår kursen ”Lär dig måla intuitiva kraftmålningar” där du får följa mig från tom duk till färdig kraftmålning. Läs mer HÄR

Förutom din egen kraftmålning får du även lära dig att måla din egen ”Transformativa visionsmålning”. Läs om den HÄR

Intuitivt måleri - Online i realtid

Jag är under kursen uppkopplad på min transformativa kraft. Denna kraft är en energi som det inte är helt lätt att förklara hur den fungerar. Enkelt sett så möter den din egen energi för att lösa upp och frigöra det som sitter fast eller har stagnerat. När det som varit stagnerat löses upp öppnas utrymme för att fylla på med en ny energi som bättre stämmer överens med vad du och din själ önskar och vill ska ta plats i ditt liv.  Du väljer själv vad du vill ta emot och hur mycket du vill öppna upp. Vi forcerar inget och utgår ifrån att din själ och din kropp vet vad som är dags att frigöra och öppna upp.

Intuitivt måleri - Online i realtid

Vi kommer även att samlas för att visa varandra vad vi målat. Den som vill kan få höra vad resten av gruppen ser i ens målning. Det kan vara väldigt spännande och ge nya vinklar på vad som pågår i ens värld. Men det är ett fritt val. Din målning är din och ingen kommer att kommentera den om du inte gett din tillåtelse. 

Du behöver inte ha något dyrt material till denna kursen om du inte vill. Jag rekommenderar att du använder akrylfärger för att du ska få ut det mesta av det intuitiva måleriet. De torkar snabbt och går att måla lager på lager. Jag rekommenderar även att du målar på en uppspänd duk. Det går att måla på ett tjockare papper också men om du vill att färgerna ska rinna är det ofta lättare med uppspänd duk. Inget av det behöver vara av någon bättre kvalitet men självklart blir det bättre hållbarhet och upplevelse med lite bättre material.

DET MATERIAL JAG REKOMMENDERAR

Akrylfärg Akrylpenna vit och svart – Jag använder Posca 0,7 och 0,9 – 1,3
Kolpenna för att rita ut det du ser i din målning. Går även att måla fram med ett tunt lager av vit färg om du inte har kolpenna.
Penslar i några olika storlekar – en riktigt smal, en mellan och en bred. Sen finns det en uppsjö av penslar att välja bland.
Disksvampar och trasor
Målarduk – välj den storlek du dras till och kanske vill du ha fler än en så att du kan pendla mellan dem.
Papper att måla på – 200g och uppåt rekommenderas
Skrivbok
Penna att skriva med i din skrivbok
Vattenflaska 
Burkar att fylla med vatten för rengöring av pensel
Palett – jag använder plastlock, det går alldeles utmärkt

OBS! Du behöver ha oömma kläder som du inte är så rädd om. Det kan hända att du får färg på dem.

Skriv in rabattkoden INTUITIVTMÅLERIONLINE
i kassan när du betalar så får du 100kr rabatt. Gäller tom 12 april

Jag ser fram emot vårt möte!
 
Med värme  
Annette