Grundkurs i Tarot Online

Tarot – en nyckelknippa till vårt undermedvetna

Tarot är ett urgammalt system. Man skulle kunna kalla det en nyckelknippa till vårt undermedvetna och till all vår kollektiva visdom.
Leken består av bilder och symboler som talar till vårt undermedvetna och därmed hjälper oss att plocka fram den visdom vi alla bär inom oss. En visdom vi inte alltid har medveten tillgång till.

tarot
tarot

Tarotkorten är som en vän som aldrig dömer

Att ha en tarotlek hemma kan kännas som att ha en väldigt vis, ödmjuk, ärlig och ickedömande vän. En vän man alltid kan fråga om allt man grunnar över. Man kan vara säker på att få ett helt ärligt svar när man frågar Tarot om råd. Problemet är ibland att vi inte riktigt kan tolka vad den säger och det är här denna kurs så passande kommer in. Du kan använda den för egen del eller arbeta professionellt med den, eller både och. Oavsett vilket val du gör är jag säker på att du kommer att ha stor glädje av din tarotlek och den tolkningsförmåga du skaffar dig under denna kurs och framtida djupare förkovring.

Vad ingår i kursen?

Kursen är en grundkurs för dig som aldrig hållit i en tarotlek innan och för dig som kan en del men känner att du saknar grunderna. Du lär dig tarotlekens struktur och de olika kortens betydelse. Stora Arkanan, Lilla Arkanan, elementen, siffrorna, färgerna.

Du får även tillgång till en privat Facebookgrupp där alla deltagare som vill får vara med. Där finns möjlighet att ställa dina frågor, att öva på olika läggningar och att bara hänga med likasinnade.

Häng med så åker vi in i Tarotvärldens magiska värld!

Boka din plats HÄR!

Med värme
Annette