Transformativ visionsmålning

En transformativ visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit. Den transformativa visionsmålningen hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en målning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet.

Din transformativa visionsmålning innehåller din sanna energi tillsammans med energin av det du önskar in ditt liv. Den är skyddad och kan bara jobba till ditt högsta bästa. Målningen kan skifta energin i ditt hem och ditt liv. Alltid till en mer stödjande energi. När dess uppdrag är klart kommer du känna att den inte längre ger samma energi. Då kan du välja att ha den kvar som en vacker målning, eller så kan du plocka ner den och kanske ersätta den med en ny.

När jag gör en transformativ visionsmålning till dig börjar vi med att du plockar fram några ord och färger som för dig symboliserar vad du drömmer om att ha i ditt liv. När du givit mig dessa ord och färger kopplar jag upp mig på din energi och på ditt högre jag. Jag målar sedan intuitivt med hjälp av olika tekniker. Det första jag gör är att att lösa upp blockerad, stagnerad energi som står i din väg. Energi som din själ är redo att släppa.

När den blockerade, stagnerade energin är upplöst fyller jag, i samarbete med ditt högre jag, målningen med färg och form. Vi laddar målningen med energin av det du drömmer om att ha i ditt liv. Jag kommer att ha dina specifika önskemål med mig i bakhuvudet, men det är ditt högre jag som bestämmer hur det blir i slutänden. Varje färg har sin egen vibration. Ibland behöver det vi önskar oss en annan färg, för att kunna manifesteras.

Detta är min egen transformativa visionsmålning. Jag började måla den eftersom jag står i en brytpunkt i livet. Jag gick igenom med mig själv vad jag vill ha i mitt liv från nu och framåt.

Målningen kommer med en vit kant på 1 cm. Den syns inte på denna bild. Den vita kanten gör att du kan välja om du vill ha bilden som den är eller sätta in den i en ram utan att något av målningen försvinner under ramen.

Du kan använda din målning aktivt och till exempel meditera tillsammans med den. Du kan ställa dina frågor till den och den kommer att ge dig svaret, på olika kreativa sätt. Ibland som en inre röst, ibland via olika budbärare. Kanske ger den dig helt enkelt det lugn, eller den energiboost du behöver just då.

Du kan sätta upp din transformativa visionsmålning på väggen eller ha den på ditt nattduksbord. Har du ett altare med saker som du älskar passar den alldeles utmärkt där. Du kan sätta upp den som den är eller sätta den i en vacker ram. Gör på det sätt som känns rätt i ditt hjärta.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att få sin transformativa visionsmålning?

Hur lång tid målningen tar på sig att bli klar är olika från målning till målning. Vissa blir klara snabbt och andra behöver lång tid för att integrera all energi. Oftast tar det mellan 1 – 2 dagar från det jag startar målningen. Det kan ta längre tid dock och ibland är det kö. Räkna med någonstans mellan 1-4 veckor i normalfall. I undantagsfall kan det ta flera månader. I dessa fall jobbar energin med dig under tiden för att förbereda dig för målningen när den kommer.

Material, storlek och pris

Måttet är A5. Materialet är mixed media eller akvarell-papper, minst 250g. Oftast målar jag visionsmålningen med akvarell eller akrylfärg som grund. När grunden är lagd använder jag det målarmaterial som passar i energin för just din målning.
Priset kan skifta över tid och du ser det nuvarande priset i butiken när du beställer.

Kan man beställa andra mått?

Det går att beställa större målningar till ett högre pris. Kontakta mig så ser vi om det är möjligt för mig att uppfylla din önskan.

Vill du själv måla din transformativa visionsmålning?

Creative You Online är en kurs där du kommer i djup kontakt med din kreativitet och ditt inre. När du har den djupa kontakten kan du måla både din egen drömmålning och din egen själsmålning. Fler kortare kurser är på gång, du finner alla mina kurser HÄR

Välkommen att beställa din egen drömmålning!

Allt gott!
Annette