Ord om Annette


Tack vare Annettes inspiration, klarsyntet och pepp så har jag äntligen hittat ett sätt för mig att komma igång med min längtan om att måla. Att släppa alla krav på att måla korrekt och att istället utgå från mitt eget medvetande var förlösande och flera blockeringar släppte. Rekommenderar Annettes kurser till alla som vill utforska sitt inre och sin kreativa kraft.

/Cecilia Mortimer (Intuitivt Måleri – Online i Realtid)

Tack för de värdefulla sessionerna som har varit en viktig pusselbit i mitt inre läkande. Det har gett mig en förståelse för varför olika händelser skett och hur relationsband uppstår till människor. Jag jobbade med mig själv mellan sessionerna för att lösa upp relationsband som inte gav mig rätt energi. Upplever nu att jag har hittat tillbaka till mig själv och står trygg och förväntansfull inför vad livet ska bjuda mig på.

Kram Ulrika ♥️ (Transformativ healing)

Jag har målat en del tidigare men är ändå tacksam att jag gick kursen i Intuitivt måleri. Annettes sätt att handleda både via meditation och målning passade mig väldigt bra och jag fick nya kunskaper om mig själv. Så vill du utveckla ditt måleri och samtidigt få en personlig utveckling kan jag starkt rekommendera denna kurs.

 /Liselott (Intuitivt Måleri – Online i Realtid)

Det här var den tredje kursen jag gått med Annette. Under alla kurserna har jag tagit stora kliv framåt i min egna transformativa utveckling. Annettes meditationer ger fantastisk vägledning för att ta fram sanningar man bär inom sig om var man står i sitt liv och hur man kan komma vidare. Samtidigt vägleder Annette till ett kreativt och kravlöst sätt att måla som är frigörande och ger helt nya och oväntade resultat. I den här kursen fick vi specifik vägledning i tre steg att göra en egen kraftmålning som öppnade upp något helt nytt för mig – genom duken och färgerna förmedlades budskap för transformation i en skapandeprocess som var väldigt spännande. Jag kan varmt rekommendera kursen för dig som har ett öppet sinne, söker efter förändring och vill börja skapa och utveckla kreativt måleri!

Camilla (Intuitivt Måleri – Online i Realtid och Creative You Online)

Hej Annette ♥️

Jag mår så bra efter sessionerna med dig. Jag har fått så mycket energi, och har ännu lättare att vara i nuet. Vilket gör att jag bekymrar mig mindre.

En tanke om att jag kan fixa att jobba några timmar om dagen på ett jobb utanför min verksamhet har också dykt upp. Den tanken har inte funnits hos mig på väldigt många år.

Stort tack och varm kram ❤️

Margaretha Härnlund (Transformativ healing och Frigörande och helande session)

Annette är en fantastik kvinna som har hjälpt mig att möta mig själv, även de sidor som man vill blunda för. Starkare transformator får man leta länge efter. Annette finns där för en när man är redo att utvecklas och möta sig själv.

En krigar själ med nära till skratt ! Och en enormt viktig person i denna tid.

Johanna Clarkson (Transformativ healing)

Halloj ?
Tack för igår ? har sovit som en stock inatt.
Vaknade med ett lugnt sinne och ett leende på läpparna ??
Visste att du kunde hjälpa mig och trassla upp länken mellan det undermedvetna och hjärnan ?

Maria Österborg (Transformativ healing)

Oftast tänker jag på att jag behöver och vill köpa tavlor men det brukar inte bli mer än så. Jag har flera tavlor som Anette målat och det kunde blivit fler då många av dem redan flyttar in till mig när jag ser dem. Jag måste köpa dem, de har valt mig och det har klickat direkt. Min dotter kom hem till mig idag och sa direkt, vilken fin tavla. Det var en tavla som Anette målat på stranden i Nerja, Spanien. 
Det lustiga är att varje gång jag gjort en behandling hos Anette så har jag behövt göra en svårare förändring i mitt liv. Och efter behandlingen så var det väldigt enkelt att göra den åtgärd jag mådde bäst av. Ett bekymmer mindre och en vacker tavla fylld med energi under armen att hänga upp i mitt hem. Älskar mina tavlor som Anette målat, det är kraft både i dem och hennes behandlingar.

Gun-Britt Håkansson (Transformativ healing och Originalmålningar)

Annette är oerhört erfaren och inkännande. Hon vet exakt hur transformation fungerar och hon hjälpte mig rensa ut en massa djupt gammalt + energier ifrån andra människor som var i vägen för min egen  personliga och själsliga utveckling och i mitt företagande och ifrån att riktigt kunna känna självkärlek på djupet.
Jag är djupt tacksam för Annettes fantastiska lugn och hjälp och rekommenderar henne till alla som vill komma vidare bort ifrån känslo/energiblockeringar som hindrat dem i livet som en sätt att finna din egen väg i livet.
Annette gav mig också specifika råd och tips för mig om vad jag speciellt behöver ta tag i för att skydda min energi samt vikten av gränssättning för oss empatiska personer.

Annette du är en sann jordängel, med ditt sätt att vara. Är så tacksam att jag hittat dig.

Maria N (Transformativ healing)

Anette har lyckats med sin unika expertis inom konst, healing och coaching skapa en fantastisk kurs som inte bara är en utbildning inom måleri utan likaså i personlig utveckling. Har älskat kursens alla moment samt gemenskapen med de andra deltagare! Vilken intressant och kreativ resa i det inre det blev!

Jag valde Guldpaketet med privata konsultationer utöver våra gruppmöten för att få individuell support under min kursresa. Det blev en fantastisk upplägg som jag varmt rekommenderar.

Negin Aghili (Creative You Online Guld)

Mitt själstavla är en av mina vackraste och käraste ägodelar – det följer med mig ut om det börjar brinna! Innan tavlan blev till så talade jag med Annette en lång stund i telefon, och bara det är en ynnest – en himla underbar, autentisk människa! Och det var både lustfyllt och nyttigt att få berätta om mig själv på det sättet, så att hon kunde uppfatta vem jag är och vad jag önskar ❤
Annette har verkligen fångat dimensioner av mig i tavlan som jag själv inte var medveten om. Min målning återuppväcker det vackraste vackra i mig och det kraftfulla, starka – potentialen som är JAG fångad i färger och penseldrag fyllda av vad jag uppfattar som healing ❤ Tavlan aktiverar något större inom mig när jag ser på den ❤ Och tänk, att jag är så mångfasetterad och vacker! Så full av visdom. Färgsprakande och kraftfull!
Jag ser nya saker i den hela tiden och den byter skepnad olika dagar. Porträttet får mig verkligen att se och känna min egen storhet när jag betraktar den, och vad kan vara bättre än det?! Budskapen som levererades med tavlan skänker mig glädje, lugn och känslan av tillit, vilket naturligtvis stärker mig ytterligare på min resa genom detta jordeliv! Alla borde få unna sig den här strålande upplevelsen via Annettes magiska, själfulla konstnärskap och helande, vägledande förmåga. Rekommenderas innerligt!!!

//Kristina Cina Fia Hallberg (Själstavla)

Genom Creative You har min kreativitet väckts till liv, och en hel del gamla energier har bearbetats och frigjorts. Genom kraftfulla meditationer har Annette guidat mig till att möta mitt inre på olika plan, och att få ner det jag känner och upplever på duken.

Det har även varit väldigt givande att ingå i en grupp med likasinnade, där vi under våra träffar haft fina samtal kring våra upplevelser och de målningar vi skapat.

Rebecca Novoa (Creative You Online Silver)

Creative You Online har hjälpt mig att gå djupare in i mig själv och släppa fram det kreativa! Att lyssna på vad som ploppar upp, måla just det och släppa känslan av att behöva prestera något specifikt.

Annette leder Intuitivt och samtalen runt meditationer och målning öppnar upp för massor med spännande! En härlig resa!

Ann-Louise Jäder (Creative You Online Silver)

Jag har varit hos Anette flera gånger för att få veta vad Tarotkorten har att säga och att få behandling!

Det har varit helt magiskt! Anette förmedlar budskapen med värme och nyfikenhet på hur budskapen landar i mig. Kan tillägga att vi har väldigt roligt och skrattar mycket när vi ses för budskapen är så träffande.

Behandling har varit skön och avslappnande. Första gången jag var hos Anette så hade hon spelat in en video med bla lightlanguage, jag förstod inte rent mental vad hon sa men det gick rakt in i själen och kändes fint.

Jag upplever att Anette går sin egen väg fullt ut och det krävs mod för det!  Kan varmt rekommendera henne!

//Madeleine (Transformativ healing och tarotläsningar)

Den här kursen har hjälpt mig att bearbeta och möta känslor genom måleriet. Den har befriat mig från föreställningen om mig själv i relation till att måla och resultat på duken. Vad som är fint och inte fint och bara låta vad som vill komma fram komma fram.

Det har varit kul att se utvecklingen och att ha en grupp som man utvecklas med och mycket stöd från Annette. Det är en resa jag inte ångrar!

Johanna Clarkson (Creative You Online Silver)

Annettes varma och helande händer gav en helt ny dimension till min barssession. Med stark medvetenhet skapade hon stor förändring bara genom några få meningar. Hon fångade lätt och snabbt upp där jag hade satt upp blockeringar för mig själv.
Efter barssessionen höll hon på min mage som jag hade värk i och bara några minuter efter sessionen försvann det helt. Fantastiskt magiskt. Från mitt hjärta kan jag verkligen rekommendera en session med Kraftfulla Annette!

Pernilla Helmersson(Access Bars inkl transformativ healing)

Genom åren har jag provat många bra behandlingar och terapeuter med varierande resultat men behandlingarna hos Annette blev den stora vändpunkten då det förflutnas bojor släppte taget totalt och jag äntligen blev fri från den sorg, rädsla, smärta och otillräcklighetskänsla jag burit på i stort sett hela mitt liv.
Annette är skicklig, stark, tydlig och har en äkta omtanke som gjorde ett bestående intryck och det räckte med ett fåtal behandlingar.
Mina varmaste rekommendationer!

Mikaela Fexe (Transformativ healing)

Jag har varit hos Annette och fått olika behandlingar. När jag var deprimerad så kände jag mig mer lätt om hjärtat för varje gång jag varit där. Det var som att grunden för mig var medicin och kuratorsamtal. Hos Annette släppte sedan den sista depressionen. Healingmassagen hjälpte mig att sova, bli klarare i huvudet och mot mina krypningar i benen!
Access Bars gjorde mina tankar snällare och jag är mer förlåtande mot mig själv och andra. Jag fick även ökad energi.

Eleonor (Healingmassage och Access Bars)

Efter tre månaders successivt stigande värk och stekhet i nacke och axlar tog jag slutligen en behandling av Annette Hagman. Mina förväntningar var inte att all värk skulle försvinna efter bara en behandling. Vet inte riktigt vad jag hade att vänta mig men till min förvåning märkte jag att det började släppa redan under tiden Annette gav mig behandling. Vi var dock båda överens om att en djupgående massage kunde behövas innan jag skulle märka någon förbättring.
Här sitter jag och sympati inbillar mig saker för å vara snäll tänkte jag och struntade i den allt mer påtagliga rörligheten jag fick i nacken.
Jag tackade ödmjukt för en behandling som gett mig så mycket vägledning, råd, healing, förståelse och hjälp på en mental och själslig nivå, och gick hem.
13 timmar senare var min smärta borta! Helt borta! Jag är fortfarande chockad och samtidigt imponerad och fascinerad av den kraft som helade mig! Att det funkar!
Sedan dess har jag aldrig haft problem i nacken igen och Annette rörde mig inte ens fysiskt. Hade aldrig händerna på min kropp!
Jag kan varmt rekommendera behandling hos Annette för både kropp och själ. En investering i sig själv och som jag aldrig stött på någon annan stans.

Maria Elenge Lannes(Transformativ healing)

Jag har i 20 år själv jobbat som terapeut och även provat på flera olika behandlingsmetoder genom åren. Har aldrig stött på en så ENKEL behandlingsmetod som det händer SÅ MYCKET MED. Det är svårt att säga vad det är som händer, men jag kan absolut säga att KROPP OCH SJÄL FÅR BALANS.

Det är också väldigt avslappnande och skönt att få behandling.

Sen ska man inte glömma att Annette har många års erfarenhet som terapeut och har en högt utvecklad förmåga att kunna in energier och balansera dem åt oss på bästa sätt.

Camilla Sigunger (Access Bars)

Annette har ett livsmod som smittar av sig och jag går alltid från hennes behandlingar med glädje och en hoppfullhet som förvånar mig. Hon hjälper mig att komma vidare i mitt eget liv.

Susanna Hellsing (Healingmassage)

I have been around healing communities for many years and I believe that Annette is one of the most accurate readers that I have ever met. She is always very clear and come from truth, compassion and integrity.

When I am in Sweden and need assistance with anything Annette is always the one that I contact. Her healingsessions are profound. I instantly feel the source love light energy coming through her. This energy is able to quickly guide her though, heal and release whatever is going on with the person. I believe that she is able to see many things that other healers have no idea even exist.

I have experienced Annette as always going forward and finding ways and modalities to continually heal herself so that sha can be of a greater assistance to assist others.
Anyone that has a session or reading with Annette is very privileged to be able to experience her incredible clarity and expertise healing abilities. She always come from great love and compassion for what others are going through. She is truly a gift to all of us.

Michelle Phillips, USA(Transformativ healing och medial läsning)

Välkommen att boka en tid du med!

Med värme
Annette