Själsmålning – din själs vibration

En själsmålning – din själs vibration är en målning speciellt för dig. Den bär din själs vibration. Ingen annan har en likadan. Ingen annan kommer någonsin att ha en likadan. Den bär förutom din själsenergi, din själs vibration, dina önskemål om färger och eventuella motiv.

Ofta startar en healingprocess när du har beställt din målning. Den processen fortsätter sedan under hela målningsprocessen. Jag målar lager på lager ändå tills målningen visar mig att den är redo att förslutas med det slutgiltiga motivet. Ibland fortsätter processen även när du har din målning i handen. Detta är individuellt och beror på vad just du behöver.

Stöd i livet

Din själsmålning kommer att var ett stöd för dig i livet. Eftersom den bär din själsvibration kan du använda den för att hitta tillbaka till din stig om du råkat hamna vilse. Du kan använda din målning för att fylla på med din sanna själsessens när du känner dig tömd. Den skiftar energin i det rum den befinner sig i, den blir som en kraftplats för dig.

Själsmålning – din själs vibration

Varje själ har sin alldeles unika vibration och det är den vibrationen jag plockar upp när jag målar din själsmålning. Denna vibration är i grunden alltid densamma men kan skifta i frekvens när vi gör förändringar i livet. Din målning följer dig i frekvens och uppgraderas när du uppgraderar dig och ditt liv till något som ger dig mer kraft och glädje. Faktum är att målningen i många fall har del i din uppgradering. Förutom att den bär din grundvibration så fångar den även upp den frekvens du nu befinner dig i. Den skickar ut din sanna rena vibration vilket gör att du så länge du har den framme och tillgänglig blir översköljd med din själs vibration. Detta hjälper till att frigöra det i dig som inte är din rena sanning, din rena grundvibration.

Några exempel på själsmålningar

Detta är en målning där dess beställare bland annat ville ha fjärilar och livets blomma. Hon ville som så många att målningen själv skulle få uttrycka sig.

Den hänger nu på hennes vägg och beskyddar henne när hon sover. Den fyller henne med kraft och ger henne guidning när hon så behöver.

Själsmålning - din själs vibration
Själsmålning - din själs vibration

När jag målade denna visste jag inte att det var en själstavla men min konstnärsguide berättade det för mig och att jag nu skulle måla fler sådana.

Beställaren ville ha en orange tavla och helst med en elefant. Flera elefanter visade sig under processen men denna var den som visade sig starkast. Energin i tavlan speglar den trygga, stabila och kärleksfulla energi dess människa bär.

Den här målningens beställare ville att jag skulle följa energin i målningen. Hon älskar orange och cerise tillsammans och även turkost och guld.

Målningen tog lite tid på sig men efter några veckor såg jag i en dröm hur målningen skulle se ut. Då visste jag att det var dags för målningen att födas.

De två campar nu tillsammans och kärleken strömmar dem emellan

Själsmålning - din själs vibration
Själsmålning - din själs vibration

Denna målning är min egen själsmålning. Den har många lager och var en enorm utmaning för mig.

I denna process fick jag uppleva vad som egentligen sker när någon beställer en själsmålning. Det gör jag ju inte när jag gör till andra. Där är jag budbäraren och det är mottagaren som har gått eller kommer att gå igenom de processer målningen sätter igång. Du kan läsa mer om min målning och processen här


Medialt budskap som tillägg till själsmålning – din själs vibration

Du kan om du vill beställa ett skrivet medialt budskap som tillägg till tavlan. Budskapen är olika långa men oftast en halv till en hel A4-sida. Budskapet är kanaliserat och ger en dimension till av tavlan och är alltid kopplat till din livsväg.


Lite praktiskt

När du bestämt dig för att du vill ha en egen själsmålning går du in HÄR och bokar och betalar den.  Sedan bokar du en tid för ett gratis samtal med mig genom att skicka ett mail till info@annettehagman.com, ett sms till 072-978 33 32 eller via kontaktformuläret. Det är ett samtal på runt 30 minuter där vi connectar med varandra och du berättar för mig vad du har för intention med målningen, och eventuella önskemål.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att få sin själsmålning?

Hur lång tid målningen tar på sig att bli klar är olika från målning till målning. Vissa blir klara snabbt och andra behöver lång tid för att integrera all energi. Oftast tar det mellan 1 – 4 veckor från det jag startar målningen. Det kan ta längre tid dock.

Storlek och pris

Måttet är 50x50x3.
Priset kan skifta över tid och du ser det nuvarande priset i butiken när du beställer.

Kan man beställa andra mått?

Det går att beställa mindre målningar men priset blir detsamma. Det går även att beställa större målningar till ett högre pris. Kontakta mig så kommer vi fram till vilket mått som passar just dig.

Vill du själv måla din själsmålning?

HÄR kan du gå kurs med mig. Creative You Online är en kurs där du kommer i djup kontakt med din kreativitet och ditt inre. När du har den djupa kontakten kan du måla din egen själsmålning.

Välkommen att beställa din själsmålning!

Allt gott!
Annette