Transformativ healing och vägledning


Transformativ healing och vägledning utgår alltid ifrån ditt högsta bästa. Du kommer i kontakt med delar av dig själv som du kanske tidigare inte varit i direkt kontakt med. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig och göra de förändringar som krävs för att du ska ha det bra och kanske till och med det liv du drömmer om.
Det kan handla om gamla beteendemönster, tankemönster som du nu är redo att förändra. Ibland löser vi upp gamla trauman för att du ska få tillgång till mer av din egen energi och kraft.

Jag har en hel låda full med olika verktyg som vill bidra till din expansion. Det kan vara allt ifrån ett lyssnande fullt närvarande öra, vilket är ett av de starkaste läkningsverktyg vi har, till att jag vägleder dig med hjälp av min medialitet. Vid behov utför jag en form av eterisk kirurgi där jag hjälper dig att frigöra olika former av blockerad, stagnerad energi från ditt energifält. Ibland använder jag lightlanguage och ibland är vi mest tysta och jag ger dig healing. Under alla våra samtal får du healing för ditt högsta bästa men ibland behöver man bara ta emot utan att behöva använda hjärnan. Vissa samtal är lättsamma och andra intensiva. Det beror helt och hållet på vad du behöver just då.

Är du redo?

Du har troligtvis hittat mig eftersom du vill ha förändring i livet och är redo att ta din utveckling till nästa nivå. Troligtvis känner du intuitivt att detta är för dig. Det som är sant för dig kommer alltid med en lätt, expansiv känsla och det som inte är din sanning kommer med en tung, kontraktiv känsla. Våga lyssna på din intuition, den vill alltid ditt allra bästa och dess enda agenda är att du ska gå längs din själs stig med så lätta steg som möjligt.

Har du jobbat med dig själv och vill nu komma längre och djupare?
Har du en känsla av att livet kan vara mer än vad det är och att det är något som håller dig tillbaka?
Då är en transformativ resa tillsammans med mig något för dig. Då är du redo.

Har du en situation i livet där du inte ser klart hur du ska komma vidare? En sådan situation skulle till exempel kunna vara en relation som trasslar eller en jobbsituation som inte känns bra. I så fall är du inte ensam. Du och jag kan tillsammans gå in och reda ut och lösa upp orsaken till din situation.

Hur går transformativ healing och vägledning till i praktiken?

Transformativ healing och vägledning sker oftast via Skype eller telefon men går även att få IRL.
En session IRL skiljer sig åt på det sättet att den oftast avslutas på bänk där du får ligga ner och ta emot den healing du behöver just nu. Vad man föredrar är högst personligt. Vissa tycker det är skönt att kunna göra sessionen hemifrån online och andra vill hellre ha den fysiska kontakten. Båda sätten fungerar lika bra.

Rent praktiskt vid en online/telefonsession så ringer jag upp dig på utsatt tid antingen via telefon, messenger eller Skype. Du behöver inte göra några förberedelser men behöver sitta där du vet att du inte blir störd. Det är viktigt att du kan gå in i samtalet med full närvaro. Hur själva sessionen går till är olika från gång till gång och från person till person. Det är du, din själ och din energi som styr samtalet. Jag följer energin och leder dig dit där du behöver vara för att den transformation du söker och behöver ska ske.

Ibland ger jag övningar som du kan göra mellan våra samtal/möten. Ibland är det bästa att du bara är närvarande i våra samtal/möten och sedan låter livet sköta det som ska skötas mellan gångerna vi hörs/ses. Jag dömer ingen och har inga föreställningar om hur ett samtal/möte ska se ut. Din själ vet exakt vad som behövs och du och jag följer med och gör det vi blir ombedda att göra.

Jag har självklart tystnadsplikt. Allt som händer under en session stannar där.

Välkommen att beställa din session HÄR! Du kan välja om du vill ta en session i taget eller köpa ett paket om du vet med dig att du behöver mer än så.
HÄR kan du boka din tid och om det inte finns någon tid där som passar dig går det bra att skicka ett mail så hittar vi en tid som passar.

Jag ser fram emot vårt möte!

Med värme
Annette