Transformativ healing och vägledning

Transformativ healing och vägledning utgår alltid ifrån ditt högsta bästa. Du kommer i kontakt med delar av dig själv som du kanske tidigare inte varit i direkt kontakt med. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig och göra de förändringar som krävs för att du ska ha det bra och kanske till och med ha det liv du drömmer om.
Det kan handla om gamla beteendemönster, tankemönster som du nu är redo att förändra. Ibland löser vi upp gamla trauman för att du ska få tillgång till mer av din egen energi och kraft. Ibland räcker det med att vi fyller upp med ny fräsch energi.

Har du en känsla av att livet kan vara mer än vad det är just nu?
Känner du att det är något som håller dig tillbaka?
Längtar du efter mer flöde i ditt liv?
Känner du att du sitter fast?
Är du eller har du varit utbränd?
Står du och tvekar mellan olika val?
Vill du hitta in till din egen sanning och lära dig att följa den?

Om du svarar ja på någon av dessa frågor,
då kan en Transformativ healing och vägledning
tillsammans med mig vara något för dig.

Olika verktyg såsom tex healing, eterisk kirurgi, medialitet

Jag har en hel låda full med olika verktyg som vill bidra till din expansion. Det kan vara allt ifrån ett lyssnande fullt närvarande öra, vilket är ett av de starkaste läkningsverktyg vi har, till att jag vägleder dig med hjälp av min medialitet. Vid behov utför jag en form av eterisk kirurgi där jag hjälper dig att frigöra olika former av blockerad, stagnerad energi från ditt energifält. Ibland använder jag lightlanguage och ibland är vi mest tysta och jag ger dig healing. Under alla våra samtal får du healing för ditt högsta bästa men ibland behöver man bara ta emot utan att behöva använda hjärnan. Vissa samtal är lättsamma och andra intensiva. Det beror helt och hållet på vad du behöver just då.

Vill du ha förändring och utveckling?

Du har troligtvis hittat mig eftersom du vill ha förändring i livet och är redo att ta din utveckling till nästa nivå. Det som är sant för dig kommer alltid med en lätt, expansiv känsla och det som inte är din sanning kommer med en tung, kontraktiv känsla. Våga lyssna på din intuition, den vill alltid ditt allra bästa och dess enda agenda är att du ska gå längs din själs stig med så lätta steg som möjligt.

Har du en situation i livet där du inte ser klart hur du ska komma vidare? En sådan situation skulle till exempel kunna vara en relation som trasslar eller en jobbsituation som inte känns bra. I så fall är du inte längre ensam. Du och jag kan tillsammans gå in och reda ut och lösa upp orsaken till din situation så att du kommer vidare i livet med ny kraft och energi..

Hur går transformativ healing och vägledning till i praktiken?

Transformativ healing och vägledning sker oftast på distans, via telefon eller videolänk men går även att få IRL.
En session IRL skiljer sig åt på det sättet att den oftast avslutas på bänk där du får ligga ner och ta emot den healing du behöver just nu. Vad man föredrar är högst personligt. Vissa tycker det är skönt att kunna göra sessionen hemifrån online och andra vill hellre ha den fysiska kontakten. Båda sätten fungerar lika bra.

Rent praktiskt vid en online/telefonsession så ringer jag upp dig på utsatt tid antingen via telefon, messenger eller Skype. Du behöver inte göra några förberedelser men behöver sitta där du vet att du inte blir störd. Hur själva sessionen går till är olika från gång till gång och från person till person. Det är du, din själ och din energi som styr samtalet. Jag följer energin och leder dig dit där du behöver vara för att den transformation du söker och behöver ska ske.

Ibland ger jag övningar som du kan göra mellan våra samtal/möten. Ibland är det bästa att du bara är närvarande i våra samtal/möten. Livet sköter sedan det som ska skötas mellan gångerna vi hörs/ses. Jag dömer ingen och har inga föreställningar om hur ett samtal/möte ska se ut. Din själ vet exakt vad som behövs och du och jag följer med och gör det vi blir ombedda att göra.

Jag har självklart tystnadsplikt. Allt som händer under en session stannar där.


SÅHÄR kan du boka din tid

Hoppas vi ses och hörs!

Med värme
Annette