Transformativ healingsession online/IRL

Hur vet du att en transformativ healingsession är för dig?

Transformerande healingsessioner

Känner du att du sitter fast i livet?
Har du delar i ditt liv som inte fungerar som du skulle vilja?
Är du redo att ta nästa steg på din utvecklingsstege?
Behöver du hjälp att hitta in till din sanna röst?
Känner du en längtan efter mer?
Längtar du efter att hitta ditt syfte i livet?
Om du svarar ja på någon av dessa frågor kan en transformativ healingsession vara något för dig.

Är du redo?

När du kommer till mig gör du det eftersom du är redo att ta din själsliga utveckling till nästa nivå. Ofta känner du intuitivt att detta är för dig. Du har antagligen provat en del olika vägar för att läka och/eller för att komma i kontakt med din egen kärna. Du har kanske en känsla av att livet kan vara mer än vad det är och att det är något som håller dig tillbaka. Många som kommer till mig känner att de sitter fast och vill komma loss.

Du kanske har en situation i livet där du inte ser klart hur du ska komma vidare. En sådan situation skulle till exempel kunna vara en relation som trasslar eller en jobbsituation som inte känns bra. Då kan vi tillsammans gå in och reda ut och lösa upp orsaken till den blockerade energin. Du kanske har djupa sår som behöver renas och läka. Allt kanske är bra i ditt liv och du vill nu satsa på dig själv för att ta din egen utveckling till nästa nivå.

Ditt högsta bästa

En transformativ healingsession utgår alltid ifrån ditt högsta bästa. Du kommer i kontakt med delar av dig själv som du troligtvis inte tidigare varit i direkt kontakt med. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig och göra de förändringar som krävs för att du ska ha det liv du drömmer om. Det kan handla om gamla beteendemönster, tankemönster som du nu är redo att förändra. Ibland löser vi upp gamla trauman för att du ska få tillgång till mer av din egen energi och kraft.

Jag har en hel låda full med olika verktyg som vill bidra till din expansion. Det kan vara allt ifrån ett lyssnande fullt närvarande öra, vilket är ett av de starkaste läkningsverktyg vi har, till att jag vägleder dig med hjälp av min medialitet. Vid behov utför jag en form av eterisk kirurgi där jag hjälper dig att frigöra olika former av blockerad, stagnerad energi från ditt energifält. Ibland använder jag lightlanguage och ibland är vi mest tysta och jag ger dig healing. Under hela vårt samtal får du healing för ditt högsta bästa men ibland behöver man bara ta emot utan att behöva använda hjärnan. Vissa samtal är lättsamma och andra intensiva. Det beror helt och hållet på vad du behöver just då.

Hur går en transformativ healingsession till?

En transformativ healingsession sker oftast via Skype eller telefon men går även att få IRL.
En session IRL skiljer sig åt på det sättet att den oftast avslutas på bänk där du får ligga ner och ta emot den healing du behöver just nu. Vad man föredrar är högst personligt. Vissa tycker det är skönt att kunna göra sessionen hemifrån och andra vill hellre ha den fysiska kontakten. Båda sätten fungerar lika bra.

Rent praktiskt vid en online/telefonsession så ringer jag upp dig på utsatt tid antingen via telefon eller Skype. Du behöver inte göra några förberedelser men behöver sitta där du vet att du inte blir störd. Det är viktigt att du kan gå in i samtalet med full närvaro. Hur själva sessionen går till är olika från gång till gång och från person till person. Det är du, din själ och din energi som styr samtalet. Jag följer energin och leder dig dit där du behöver vara för att den transformation du söker och behöver ska ske.

Ibland ger jag övningar som du kan göra mellan våra samtal/möten. Ibland är det bästa att du bara är närvarande i våra samtal/möten och sedan låter livet sköta det som ska skötas mellan gångerna vi hörs/ses. Jag dömer ingen och har inga föreställningar om hur ett samtal/möte ska se ut. Din själ vet exakt vad som behövs och du och jag följer med och gör det vi blir ombedda att göra.

Jag har självklart tystnadsplikt. Allt som händer under en session stannar där.

Välkommen att beställa din session här! Du kan välja om du vill ta en session eller köpa ett paket om du vet med dig att du behöver mer än så.