Om mig


Hej, vad kul att du har hittat hit!

Bild på AnnetteJag som driver denna portal heter Annette Hagman.
Mitt syfte, min eld, min passion, det som driver mig framåt i livet är, och har alltid varit, en nyfikenhet på människor och en vilja till att förändra världen till en bättre plats. Eller nu ljög jag nog lite. Min vilja att förändra världen till en bättre plats har nog kommit på senare år. När jag var yngre var det nog mest nyfikenheten och min äventyrliga ådra som drev mig framåt. Jag har alltid känt att det finns mer, mer än det vi ser, mer att uppleva i livet.

Lyssna, Höra och Känna

Jag har alltid tyckt om att lyssna på människor när de berättar om sina upplevelser, om sina innersta tankar och känslor. Det är en sida av mig som utvecklats genom åren och numer lyssnar jag på många olika plan samtidigt. Jag hör det som sägs och jag känner energin i både det som sägs och det som inte sägs. Ju mer jag själv har utvecklats ju mer sensitiv har jag blivit för energier. Man brukar tala om superkrafter och en av mina superkrafter är att känna energin i en människas berättelse. Det gör att jag kan hjälpa mina klienter att hitta rätt i sig själva och i sina liv. Jag följer energin och guidar mina klienter dit de behöver vara för att kunna lösa upp det som blockerar och därigenom öppna upp för kontakten med de innersta drömmarna.

Måla tavlor med själ

En annan av mina superkrafter är att måla tavlor med själ. Färgerna har kommit in i mitt liv med kraftfulla steg och förändrat hela min livsbana. Där jag står just nu i livet har målningen och den kreativa processen lika stor plats som den guidande och transformerande delen. Mina målningar hänger ofta ihop med mina och livets processer.
Jag tycker om att måla så att var och en kan titta på målningarna och hitta sina egna motiv. Det i sig är en väg till transformation och vägledning. Målningarna brukar ofta visa den som ser, var hen befinner sig i sig själv och i sitt liv.

Den shamanska resan

Jag är född och uppväxt i södra Norrland och flyttade sedan i övre tonåren till Stockholm där jag har spenderat större delen av mitt liv.
Jag har rest en del och gjort några lite längre avbrott för att bo på andra platser. Spanien. Malmö. Spanien igen.
De avbrotten har förändrat mig och mitt liv.

Det första avbrottet startade min shamanska resa. Det andra avbrottet fördjupade den och tog mig ner i de mörkaste djup, ryckte undan allt det jag trodde var jag, allt det jag trodde var sant.
Den shamanska resan skulle frigöra mig från karmisk energi som hängt med mig genom liv efter liv. Den skulle öppna upp mitt seende, den skulle ge mig insikter jag aldrig hade kunnat ana mig till, den skulle synliggöra många av mina gåvor, gåvor som innan legat vilande.
Den skulle ta mig till fantastiska möten och den skulle ta mig till oerhört smärtsamma möten och situationer. I min blogg kommer jag att berätta om vissa av mina olika livsupplevelser.
Mitt hittills sista avbrott skulle avsluta den shamanska resan genom att rycka upp alla rötterna, skaka av all gammal jord och plantera om mig och mitt liv i ny jord.

Namnet “The Portal to Your Path of Heart”

“The Portal to Your Path of Heart”. Namnet kom till mig i drömmen när jag precis börjat bygga denna sida. Jag förstod att sidan skulle heta så men jag visste inte den exakta betydelsen. Nu när jag sitter och skriver detta hör jag en förklaring på vad “The Portal to Your Path of Heart” egentligen står för. “The Portal to Your Path of Heart” är vad jag i denna korta text kallar för en shamansk resa. Den resa som jag gjort och som har öppnat upp mig på så många plan att jag nu har tillgång till mitt hjärtas väg. Jag är inte samma person nu, på andra sidan denna portal, som jag var när jag tog steget in.

Och nu sitter jag här, planterad i den nya jorden och ska försöka att knyta ihop allt jag upplevt, allt jag lärt mig och kommit ihåg under resans gång. Jag ska knyta ihop det till en oas fylld av kreativitet och visdom. En portal där andra människor kan få hjälp och stöd under sin livsresa. Jag hoppas att du kommer hänga med mig på resan!

Med värme
Annette