Om mig

om mig

Jag som driver denna sida heter Annette Hagman.
Mitt syfte, min eld, min passion, det som driver mig framåt i livet är, och har alltid varit, en nyfikenhet på människor och en vilja till att förändra världen till en bättre plats. Jag har alltid känt att det finns mer, mer än det vi ser, mer att uppleva i livet.

Lyssna, Höra och Känna

Jag har alltid tyckt om att lyssna på människor när de berättar om sina upplevelser, om sina innersta tankar och känslor. Det är en sida av mig som utvecklats genom åren och numer lyssnar jag på många olika plan samtidigt. Jag hör det som sägs och jag känner energin i både det som sägs och det som inte sägs. Ju mer jag själv har utvecklats ju mer sensitiv har jag blivit för energier.

Själens önskan

Man brukar tala om superkrafter och en av mina superkrafter är faktiskt att känna energin i en människas berättelse. Jag vet när en person är i kontakt med sin innersta sanning, sin själs önskan, eller inte. Det gör att jag kan hjälpa dig som söker min hjälp att hitta rätt i dig själv och i ditt liv. Jag följer energin och guidar dig dit du behöver vara för att kunna lösa upp det som blockerar och därigenom öppna upp för kontakten med dina innersta drömmar.

Helande och transformativa målningar

En annan av mina superkrafter är att måla tavlor med själ. Färgerna har kommit in i mitt liv med kraftfulla steg och förändrat hela min livsbana. Där jag står just nu i livet har målningen och den kreativa processen lika stor plats som den guidande och transformerande delen. Mina målningar hänger ofta ihop med mina och livets processer.

Jag tycker om att måla så att var och en kan titta på målningarna och hitta sina egna motiv. Det i sig är en väg till transformation och vägledning. Målningarna brukar ofta visa den som ser, var hen befinner sig i sig själv och i sitt liv. Många av dem ger även healing till den som ser dem och framför allt till dess ägare.

Jag målar oftast i akryl men ibland varierar jag med akvareller och mixed media. Man brukar säga att ”How you do anything, you do everything” och för mig är det lika i målningen som i resten i livet. Jag provar mig fram och följer flödet så gott jag kan. Ibland är det energin av att måla i akryl som pockar på och ibland den lite lättare energin av akvarell. Båda har sin charm och glädje.

Livet och den shamanska resan

Jag är född och uppväxt i södra Norrland och flyttade sedan i övre tonåren till Stockholm där jag har spenderat större delen av mitt liv. Jag har rest en del och gjort några lite längre avbrott för att bo på andra platser. Spanien. Malmö. Spanien igen.
De avbrotten har förändrat mig och mitt liv. Det första avbrottet startade min shamanska resa. Det andra avbrottet fördjupade den och tog mig ner i de mörkaste djup, ryckte undan allt det jag trodde var jag, allt det jag trodde var sant.

Min shamanska resa skulle frigöra mig från karmisk energi som hängt med mig genom liv efter liv. Den skulle öppna upp mitt seende, den skulle ge mig insikter jag aldrig hade kunnat ana mig till, den skulle synliggöra många av mina gåvor, gåvor som innan legat vilande.
Den skulle ta mig till fantastiska möten och den skulle ta mig till oerhört smärtsamma möten och situationer.

Mitt hittills sista avbrott skulle avsluta den shamanska resan genom att rycka upp alla rötterna, skaka av all gammal jord och plantera om mig och mitt liv i ny jord.

En stig som har hjärta

Denna dikt berörde mitt hjärta första gången jag läste den
och den berör mig fortfarande varje gång jag läser den.
Den beskriver min själ och mitt hjärta.

”För mig gäller att jag bara kan färdas på stigar som har hjärta,
vilken stig som helst bara den har hjärta.
Den följer jag och den enda värdiga utmaningen
är att följa den i hela dess längd.
Och där färdas jag fram
medan jag ser och ser och mister andan”

”Para mi solo recorrer los caminos que tienen corazon,
qualquier camino que tenga corazon.
Por ahi yo recorro, y la unica prueba que vale
es atraversar todo su largo.

Don Juan – Carlos Castaneda

Hoppas vi ses och hörs!

Allt gott!
Annette

Mina utbildningar

Lärare Vedic Art fortsättningskurs
– Johannes Källman
Nusta Karpay
– Victor Forselius
Lärare Vedic Art grundkurs
– Renée Breig
Access Consciousness Foundation
– Gary Douglas
Access Consciousness Bodyclass
– Lisa Cooney
Access Bars facilitator
– Pernilla Helmersson

Socialantropologi 7,5 hp
Kreativt Skrivande 15 hp
Spanska 30 hp
WebdesignFull Sensory Perception steg 1, 2.
– Ulla Anderen
Numerolog
– Annina Kyrklund
Ansiktszonterapi
– Lisa Tallroth
Diplomerad Massageterapeut /Certifierad massör
-Hälsoteket
Diplomerad tarottolkare
– Lisa Cronstedt
Diplomerad runtolkare
– Lisa Cronstedt

Diverse olika healingutbildningar, workshops ( med syfte att frigöra min egen kraft och medvetenhet ) och konstutbildningar.