Creative You Online

Creative You bild

Är du intresserad av personlig/själslig utveckling och vill få utlopp för din kreativitet utan prestationstänk?

I så fall är denna kursen verkligen något för dig och är en möjlighet du inte vill missa. Du har nu möjlighet att komma med i en pilotgrupp där du under kursens gång får möjlighet att komma med förslag om förändringar och förbättringar i upplägget. Det finns begränsat med platser.
Detta är ett engångserbjudande och innebär att du får ett rabatterat pris på kursen.

Kursens upplägg

Under några härliga veckor målar vi tillsammans från hjärtat. Resultatet är oviktigt, det finns inte varken rätt eller fel eftersom vårt fokus ligger på att vi ska blomstra som de fantastiska kreativa varelser vi faktiskt är. Färgerna är vårt redskap till frigörelse.

Vi gör kreativa meditationer där vi frigör sådant inom oss som fram till nu stått i vägen för att vi ska blomstra och vara fria att uttrycka vår sanna essens.

Kursen pågår i 24 veckor med en lektion varannan vecka.
Du får, om du väljer Silver eller Guld, tillgång till en privat Facebookgrupp där vi delar våra upplevelser och erfarenheter. Under dessa veckor har du en fin möjlighet att finna nya vänner med samma intressen som dig.
Vi kommer att ha möten på zoom där vi pratar om vad som kommit upp sedan sist. Om du vill kan du här visa upp vad du målat under tiden som gått sedan vi senast sågs. Här har du en möjlighet att få hjälp av mig och av gruppen för att tolka vad din målning kan tänkas vilja visa.

Tre Moduler

Kursen är uppdelad i tre moduler med 4 lektioner i varje modul. Än så länge heter de modul 1, 2 och 3. Mer kreativa namn kommer nog att födas fram under resans gång 😀

Modul 1: Här målar vi fritt och släpper fram det vi har inom oss. Vi frigör det som håller oss tillbaka och vi fyller upp med det som får oss att blomstra.
Modul 2: Här börjar vi titta lite på färglära och olika tekniker för att lyfta upp och förstärka det vi i Modul 1 har fyllt våra dukar med.
Modul 3: Modul 3 formas utifrån gruppens behov och kommer att lyfta oss till nästa nivå.

Olika nivåer

Det finns tre olika nivåer på denna kurs.

Brons
Här får du varannan vecka en lektion bestående av en video med information om veckans tema, meditation, information skriftligt och även en extra övning. Du gör kursen själv i ditt eget tempo. Kontakten med mig personligen sträcker sig till om det uppstår tekniska problem etc. Om du vill vara med i en gemenskap runt kursen väljer du Silver.

Silver
Varannan vecka får du en lektion liksom i Brons och du får dessutom tillgång till en privat facebookgrupp där vi delar våra upplevelser och erfarenheter. Under dessa veckor har du en fin möjlighet att finna nya vänner med samma intressen som dig.
Vi har varannan vecka möten på Zoom där vi pratar om vad som kommit upp sedan gången innan. Under dessa zoommöten finns möjlighet för de som vill att visa upp vad som hamnat på duken eller papperet sedan sist. Här finns även möjligheten att ta hjälp av gruppen och mig för att tolka vad dina målningar vill visa.

Guld
För dig som vill ta steget ännu djupare i din transformationsresa finns det självklart möjlighet till det. Du väljer då Brons eller Silver och lägger till ett paket av privata sessioner med mig. Dessa sessioner kan vara transformativa sessioner ( se mer om dem här ) eller mer inriktade på din kreativa process.

Kostnad

Kostnaden för denna pilotgrupp är reducerad och framtida kurser kommer att kosta mer än denna.

Brons
Förskottsbetalning hela summan: 950 kr.
Månadsbetalning: 200 kr per månad 6ggr.

Silver
Förskottsbetalning hela summan: 3900 kr
Månadsbetalning: 700 kr per månad 6 ggr

Nivå Guld
Exempel på förskottsbetalning hela summan: 3900 kr + paketpris 3 privatsessioner 2400kr (normalpris 2700kr) = 6300kr
Exempel på månadsbetalning: 1100 kr per månad

Hoppas vi ses!

Med värme
Annette

PRAKTISK INFORMATION
Du kan välja att betala hela summan innan kursen börjar eller att betala månadsvis. Anmälan är bindande och om du valt månadsbetalning och vill hoppa av efter några lektioner faktureras du resterande belopp.

Creative You Online Pilot 2 kommer starta under hösten/vintern 2021/22. Startdatum kommer upp här så fort det är satt. Det går dock bra att anmäla sig redan nu.
Sista dag för betalning av hela kursen eller första delavgiften vid förskottsbetalning: Sista anmälningsdag.
Startdatum: Ej satt