Creative You Online

Creative You bild

Är du intresserad av personlig/själslig utveckling och vill få utlopp för din kreativitet utan prestationstänk?

I så fall är denna kursen verkligen något för dig och är en möjlighet du inte vill missa. Du har nu möjlighet att komma med i en pilotgrupp där du under kursens gång får möjlighet att komma med förslag om förändringar och förbättringar i upplägget. Det finns begränsat med platser.
Detta är ett engångserbjudande och innebär att du får ett rabatterat pris på kursen.

Kursens upplägg

Under några härliga veckor målar vi tillsammans från hjärtat. Resultatet är oviktigt, det finns inte varken rätt eller fel eftersom vårt fokus ligger på att vi ska blomstra som de fantastiska kreativa varelser vi faktiskt är. Färgerna är vårt redskap till frigörelse.

Vi gör kreativa meditationer där vi frigör sådant inom oss som fram till nu stått i vägen för att vi ska blomstra och vara fria att uttrycka vår sanna essens.

Kursen pågår under 4 månader och har 12 lektioner uppdelade i 3 moduler. VI har en lektion per vecka och mellan varje modul har vi en paus på 2 veckor för att du ska ha tid att hinna ikapp ifall det är något du inte riktigt hunnit med så som du skulle velat.
Du får, om du väljer Silver eller Guld, tillgång till en privat Facebookgrupp där vi delar våra upplevelser och erfarenheter. Under dessa veckor har du en fin möjlighet att finna nya vänner med samma intressen som dig.
Vi kommer att ha möten på zoom där vi pratar om vad som kommit upp sedan sist. Om du vill kan du här visa upp vad du målat under tiden som gått sedan vi senast sågs. Här har du en möjlighet att få hjälp av mig och av gruppen för att tolka vad din målning kan tänkas vilja visa.

Tre Moduler

Kursen är som sagt uppdelad i tre moduler med 4 lektioner i varje modul. Än så länge heter de modul 1, 2 och 3. Mer kreativa namn kommer kanske att födas fram under resans gång 😀

Modul 1: Här målar vi fritt och släpper fram det vi har inom oss. Vi frigör sådant som håller oss tillbaka och vi fyller upp med sådant som får oss att blomstra.
Modul 2: Här börjar vi titta lite på färglära och olika tekniker för att lyfta upp och förstärka det vi i Modul 1 har fyllt våra dukar med. Vi går in ännu lite djupare i oss själva för att frigöra vår själ och vår kreativitet.
Modul 3: I Modul 3 fortsätter vi med fler tekniker för att få mer djup och liv i målningarna samtidigt som vi öppnar upp än mer plats för våra själar och vår kreativitet att flöda fritt.

Olika nivåer

Det finns tre olika nivåer på denna kurs.

Brons
Här får du varje vecka en lektion bestående av en video med information om veckans tema, meditation, information skriftligt och även en extra övning. Du gör kursen själv. Kontakten med mig personligen sträcker sig till om det uppstår tekniska problem etc. Om du vill vara med i en gemenskap runt kursen väljer du Silver.

Silver
Varje vecka får du en lektion liksom i Brons och du får dessutom tillgång till en privat facebookgrupp där vi delar våra upplevelser och erfarenheter. Under dessa veckor har du en fin möjlighet att finna nya vänner med samma intressen som dig.
Vi har efter varje lektion möten på Zoom där vi pratar om vad som kommit upp sedan gången innan. Under dessa zoommöten finns möjlighet för de som vill att visa upp vad som hamnat på duken eller papperet sedan sist. Här finns även möjligheten att ta hjälp av gruppen och mig för att tolka vad dina målningar vill visa.

Guld
För dig som vill ta steget ännu djupare i din transformationsresa finns det självklart möjlighet till det. Du väljer då Brons eller Silver och lägger till ett paket av privata sessioner med mig. Dessa sessioner är transformativa sessioner ( se mer om dem här ) där vi följer ditt flöde för att lyfta fram det som behöver lyftas fram och frigöra det som behöver frigöras.

Kostnad

Kostnaden för denna pilotgrupp är reducerad och framtida kurser kommer att kosta mer än denna. Om du vill gå Silver eller Guld, vill betala med avbetalning och behöver längre tid på dig än 4 månader är du välkommen att höra av dig så tittar vi på det.

Länkarna nedan tar dig till de olika nivåerna och där ser du priset och kan anmäla dig

Brons
Silver
Guld

Creative You Online Pilot 2
Startdatum: 2022.01.10
Tid för zoommöte nivå Silver: Måndagar 19.00 – c:a 20.30
Sista dag för betalning: 2022.01.10
Sista anmälningsdag: 2022.01.10

Anmälan
Du anmäler dig och betalar här.

PRAKTISK INFORMATION
Du kan välja att betala hela summan innan kursen börjar, eller att betala månadsvis. Anmälan är bindande och om du valt månadsbetalning och vill hoppa av efter några lektioner faktureras du resterande belopp.
Anmälningsavgift återbetalas inte bortsett från om kursledare ställer in kursen.

Hoppas vi ses!

Med värme
Annette