Creative You Online – Frigör ditt inre och din kreativitet

Låter en kreativ inre resa spännande?
Längtar din själ efter att bli sedd på ett än djupare plan?
Vågar du möta dig själv för att i det finna frihet och harmoni
i dig själv och i livet?
Längtar du efter att måla och uttrycka dig med hjälp av färger?
Tror du att du inte kan måla men skulle gärna vilja?
Vill du släppa krav och prestation och
istället måla fritt från hjärtat?

Svarar du ja på någon av dessa frågor? I så fall är denna kursen något för dig. Under några härliga veckor målar vi tillsammans från hjärtat. Resultatet är inte det viktiga, det finns varken rätt eller fel eftersom vårt fokus ligger på att vi ska blomstra som de fantastiska kreativa varelser vi faktiskt är. Färgerna är vårt redskap till frigörelse.

Vi gör kreativa meditationer där vi frigör sådant inom oss som fram till nu stått i vägen för att vi ska blomstra och vara fria att uttrycka vår sanna essens. Genom denna resa kommer du att få möjlighet att släppa prestation, krav, regler om vad som är bra och dåligt. Du kommer att få möjlighet att se dig själv med nya ögon.

Kursens upplägg

Kursen har 12 lektioner uppdelade i 2 steg, du får alla lektioner direkt när du köper kursen och gör dem sedan i din egen takt över ett års tid. Det går bra att gå bara ett av stegen men du måste ha gått steg ett för att kunna gå steg två.

Två Steg

Kursen är som sagt uppdelad i 2 steg med 6 lektioner i varje steg.
Varje lektion består av information, inspiration, undervisning om veckans tema, både skriftligt och via video, en kreativ meditation vi sedan målar fritt utifrån. Du får även en övning där du får kunskap om olika grundläggande tekniker inom målningen, enkla och roliga sätt du sedan kan använda för att utveckla och fördjupa dina målningar.

Steg 1: Här målar vi fritt och släpper fram det vi har inom oss. Vi frigör sådant som håller oss tillbaka och vi fyller upp med sådant som får oss att blomstra.
Vi börjar även att titta lite på färglära och olika tekniker för att lyfta upp och förstärka det vi har fyllt våra dukar med.
Steg 2: Vi går in ännu lite djupare i oss själva för att frigöra vår själ och vår kreativitet, och fortsätter med fler tekniker för att få mer djup och liv i målningarna samtidigt som vi öppnar upp än mer plats för våra själar och vår kreativitet att flöda fritt. Här får du även lära dig ett enkelt sätt att balansera och läka dina chakran.

Olika nivåer

Det finns tre olika nivåer på denna kurs.

Brons
Här får du 6 lektioner bestående av en video med information om veckans tema, meditation, information skriftligt och även en extra övning. Du gör kursen själv. Kontakten med mig personligen sträcker sig till om det uppstår tekniska problem etc. Om du vill vara med i en gemenskap runt kursen väljer du Silver.

Silver
Här får du 6 lektioner liksom i Brons och du får dessutom tillgång till en privat Facebookgrupp där vi delar våra upplevelser och erfarenheter. Du har här en fin möjlighet att finna nya vänner med samma intressen som dig.
Vi har efter varje lektion ett möte på Zoom där vi stöttar varandra, bollar, går igenom och transformerar det som kommit upp sedan gången innan. Under dessa zoommöten finns möjlighet för de som vill att visa upp vad som hamnat på duken eller papperet sedan sist. Här finns även möjligheten att ta hjälp av gruppen och mig för att tolka vad dina målningar vill visa dig.

Guld
För dig som vill ta steget ännu djupare i din transformationsresa finns det självklart möjlighet till det. Du väljer då Brons eller Silver och lägger till ett paket av privata sessioner med mig. Dessa sessioner är transformativa sessioner ( se mer om dem här ) där vi följer ditt flöde för att lyfta fram det som behöver lyftas fram och frigöra det som behöver frigöras.

Brons I Brons går du helt själv och den kan du därför påbörja när du vill.
Silver I Silver går du tillsammans med mig och andra deltagare. Vi möts på Zoom och i en privat Facebookgrupp
Guld I Guld har du samma upplägg som i Silver plus egna sessioner med mig.

Creative You Online Silver och Guld
Startdatum Steg 1: Info kommer
Startdatum Steg 2: Info kommer

Tid
Du väljer själv hur mycket tid och energi du lägger på kursen. Ju mer tid du lägger och ju mer du engagerar dig, ju mer kommer du få ut av kursen. Om du går All in och verkligen lägger tid och engagemang kommer du garanterat att uppleva förändring i dig, i ditt liv och i din målning.
Som minimum behöver du vara beredd att lägga tre timmar i veckan + Zoommöte när du går Silver och Guld.

Zoommöte nivå Silver och Guld:
Info kommer

Anmälan
Du anmäler dig och betalar här.
Du kan om du går hela kursen välja att betala hela summan innan kursen börjar och då få ett mer förmånligt pris. Möjlighet till delbetalning finns. Du kan även välja att gå en del i taget.

Anmälan är bindande och om du valt månadsbetalning och vill hoppa av efter några lektioner faktureras du resterande belopp.
Anmälningsavgift återbetalas inte bortsett från om kursledare ställer in kursen.

Hoppas vi ses!

Med värme
Annette