Webkurs pilotgrupp

13 mars, 2021 0 av annette

Creative You Online

Creative You

Frigör ditt inre och din kreativitet

Är du intresserad av personlig/själslig utveckling och vill få utlopp för din kreativitet utan prestationstänk?

I så fall är denna kursen verkligen något för dig och är en möjlighet du inte vill missa. Du har nu möjlighet att komma med i en pilotgrupp där du under kursens gång får möjlighet att komma med förslag om förändringar och förbättringar i upplägget. Det finns begränsat med platser.
Detta är ett engångserbjudande och innebär att du får ett kraftigt rabatterat pris på kursen.

Kursens upplägg

Under 24 veckor varannan vecka målar vi tillsammans från hjärtat. Resultatet är oviktigt, det finns inte varken rätt eller fel eftersom vårt fokus ligger på att vi ska blomstra som de fantastiska kreativa varelser vi faktiskt är. Färgerna är vårt redskap till frigörelse.

Vi gör kreativa meditationer där vi frigör sådant inom oss som fram till nu stått i vägen för att vi ska blomstra och vara fria att uttrycka vår sanna essens.

Kursen pågår 24 veckor och du får en lektion varannan vecka.
Du får, om du väljer Silver eller Guld, tillgång till en privat Facebookgrupp där vi delar våra upplevelser och erfarenheter. Under dessa veckor har du en fin möjlighet att finna nya vänner med samma intressen som dig.
Vi kommer att ha möten på zoom där vi pratar om vad som kommit upp sedan sist. De som vill, visar upp vad de målat under tiden som gått.
Här finns möjligheten att ta hjälp av gruppen och mig att tolka vad målningen vill visa.

Olika nivåer

Det finns tre olika nivåer på denna kurs.

Brons
Här får du varannan vecka en lektion bestående av en video med information om veckans tema, meditation och även information skriftligt. Du gör kursen själv i ditt eget tempo. Kontakten med mig personligen sträcker sig till om det uppstår tekniska problem etc. Om du vill vara med i en gemenskap runt kursen väljer du Silver.

Silver
Här får du varannan vecka en lektion liksom i Brons och du får dessutom tillgång till en privat facebookgrupp där vi delar våra upplevelser och erfarenheter. Under dessa veckor har du en fin möjlighet att finna nya vänner med samma intressen som dig.
Vi kommer varannan vecka att ha möten på zoom där vi pratar om vad som kommit upp sedan gången innan. Under dessa zoommöten kan de som vill visa vad som hamnat på duken eller papperet sedan sist.
Här finns möjligheten att ta hjälp av gruppen och mig för att tolka vad dina målningar vill visa.

Guld
För dig som vill ta steget ännu djupare i din transformationsresa finns det självklart möjlighet till det. Du väljer då Brons eller Silver och lägger till ett paket av privata sessioner med mig. Dessa sessioner kan vara transformativa sessioner ( se mer om dem här ) eller mer inriktade på din kreativa process.

Kostnad

Du kan välja att betala hela summan innan kursen börjar eller att betala månadsvis. Anmälan är bindande och om du valt månadsbetalning och vill hoppa av efter några lektioner faktureras du resterande belopp.

Kostnaden för denna pilotgrupp är reducerad och framtida kurser kommer att kosta mer än denna.

Brons
Förskottsbetalning hela summan: 950 kr
Månadsbetalning: 200 kr per månad 6ggr

Silver
Förskottsbetalning hela summan: 3900 kr
Månadsbetalning: 700 kr per månad 6 ggr

Guld
Exempel på förskottsbetalning hela summan: 3900 kr + paketpris 3 privatsessioner 2400kr (normalpris 2700kr) = 6300kr
Månadsbetalning: 1100 kr per månad

Startdatum: 11 maj

Hoppas vi ses hos Creative You Online! 😀