Webkurs pilotgrupp

mars 13, 2021 0 av annette

Creative You Online

Creative You

Frigör ditt inre och din kreativitet

Är du intresserad av personlig/själslig utveckling och vill få utlopp för din kreativitet utan prestationstänk?

I så fall är denna kursen verkligen något för dig och är en möjlighet du inte vill missa. Du har nu möjlighet att komma med i en pilotgrupp där du under kursens gång får möjlighet att komma med förslag om förändringar och förbättringar i upplägget. Det finns begränsat med platser.
Detta är ett engångserbjudande och innebär att du får ett kraftigt rabatterat pris på kursen.

Kursens upplägg

Under 24 veckor varannan vecka målar vi tillsammans från hjärtat. Resultatet är oviktigt, det finns inte varken rätt eller fel eftersom vårt fokus ligger på att vi ska blomstra som de fantastiska kreativa varelser vi faktiskt är. Färgerna är vårt redskap till frigörelse.

Vi gör kreativa meditationer där vi frigör sådant inom oss som fram till nu stått i vägen för att vi ska blomstra och vara fria att uttrycka vår sanna essens.

Kursen pågår 24 veckor och du får en lektion varannan vecka.
Du får, om du väljer nivå 2 eller 3, tillgång till en privat Facebookgrupp där vi delar våra upplevelser och erfarenheter. Under dessa veckor har du en fin möjlighet att finna nya vänner med samma intressen som dig.
Vi kommer att ha möten på zoom där vi pratar om vad som kommit upp sedan sist. De som vill, visar upp vad de målat under tiden som gått.
Här finns möjligheten att ta hjälp av gruppen och mig att tolka vad målningen vill visa.

Olika nivåer

Det finns tre olika nivåer på denna kurs.

Nivå ett:
Här får du varannan vecka en lektion bestående av en video med information om veckans tema, meditation och även information skriftligt. Du gör kursen själv i ditt eget tempo. Kontakten med mig personligen sträcker sig till om det uppstår tekniska problem etc. Om du vill vara med i en gemenskap runt kursen väljer du nivå 2.

Nivå 2:
Här får du varannan vecka en lektion liksom i nivå 1 och du får dessutom tillgång till en privat facebookgrupp där vi delar våra upplevelser och erfarenheter. Under dessa veckor har du en fin möjlighet att finna nya vänner med samma intressen som dig.
Vi kommer varannan vecka att ha möten på zoom där vi pratar om vad som kommit upp sedan gången innan. Under dessa zoommöten kan de som vill visa vad som hamnat på duken eller papperet sedan sist.
Här finns möjligheten att ta hjälp av gruppen och mig för att tolka vad dina målningar vill visa.

Nivå 3:
För dig som vill ta steget ännu djupare i din transformationsresa finns det självklart möjlighet till det. Du väljer då nivå 1 eller 2 och lägger till ett paket av privata sessioner med mig. Dessa sessioner kan vara transformativa sessioner ( se mer om dem här ) eller mer inriktade på din kreativa process.

Kostnad

Du kan välja att betala hela summan innan kursen börjar eller att betala månadsvis. Anmälan är bindande och om du valt månadsbetalning och vill hoppa av efter några lektioner faktureras du resterande belopp.

Kostnaden för denna pilotgrupp är reducerad och framtida kurser kommer att kosta mer än denna.

Nivå 1:
Förskottsbetalning hela summan: 950 kr
Månadsbetalning: 200 kr per månad 6ggr

Nivå 2:
Förskottsbetalning hela summan: 3900 kr
Månadsbetalning: 700 kr per månad 6 ggr

Nivå 3:
Exempel på förskottsbetalning hela summan: 3900 kr + paketpris 3 privatsessioner 2400kr (normalpris 2700kr) = 6300kr
Månadsbetalning: 1100 kr per månad

Hör av dig till mig om du vill delbetala så löser vi det utifrån vilken nivå du väljer.

Det kommer att finnas möjlighet för den som gillar kursen och vill rekommendera den vidare att tjäna lite pengar på det. Upplägget för detta är inte helt klart ännu men kommer vara klart innan kursen är klar.

Skicka intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan genom att fylla i detta formulär. Detta är ingen bindande anmälan. Skriv i meddelandefältet vilken nivå du är intresserad av och vilken nivå du befinner dig på vad gäller din själsliga/personliga utveckling och vad gäller din kreativa bana.
Du kommer sedan att få svar via mail med instruktioner om nästa steg.
Genom att här skriva in din mailadress godkänner du att jag skickar information till dig.