Veckans Tarot – Tio svärd

18 juni, 2023 4 av annette

Veckans Tarot – Tio svärd är det sista kortet i svärdsviten innan hovkorten. Det är inte det allra roligaste kortet att få. Vi ser ju på bilden hur kvinnan har alla tio svärden stuckna i sin rygg. Hon ligger på marken och når inte sin kvast hur mycket hon är försöker.

Veckans Tarot - Tio svärd

Svärden symboliserar ju som vi vet vårt intellekt, våra tankar och föreställningar om saker. När jag tonar in på denna bild får jag känslan av att kvinnan är frustrerad, kanske arg men egentligen känns hon mest väldigt ledsen. Hon säger att hon har försökt och försökt men att inget hjälper. Jag frågar henne vad det är hon försökt men hon tittar på mig med uppgiven blick. Allt, säger hon. Hon har inte mycket kraft kvar och den ilska jag förnimmer är den enda kraft hon har som skulle kunna ta henne loss från svärden.

Vem har satt dem i hennes rygg?
Och varför?

Att kapitulera

Hon säger att hon inte vet vem som satt dem där, att det känns som att de suttit där i eoner av tid. Jag får se en bild av hur hon går fram längs en stig som går över berg och genom dalar. Hon har svärden i sin rygg men går ändå framåt. Men nu orkar hon inte längre, nu har hon kapitulerat inför faktum att hon måste bli av med svärden innan hon kan gå vidare framåt i livet. Det låter sunt i mina öron och jag frågar henne ifall hon vet vad de står för?

Hon säger att hon håller på att ta reda på det och att hon vet vad några står för. Hon har fått hjälp av en person. Ser du den röda capen? Det ser ut som att det är personen som stuckit svärden i hennes rygg men som vi vet vid det här laget så är inte allt som det ser ut att vara. Denna person är den som ska hjälpa henne att bli fri. Det känns som att det är en man och han springer iväg för att hämta de verktyg han behöver för att hjälpa henne.

Föreställningar

Varje svärd sitter fast i en föreställning hon har om livet, om vad hon kan, om vad hon ska, om vad hon borde, rätt, fel, bra, dåligt etc. När de drar bort svärden kommer all den sorg och smärta hon burit under så många liv välla ut och lösas upp i etern. Det var nämligen aldrig hennes egna sanningar som skapade dessa föreställningar. De kom ifrån andra, från hennes föräldrar, syskon, vänner, skola, jobb, samhället….. Eftersom de inte stämde överens med hennes egna innersta sanning lade de sig i hennes energifält och guppade runt. Till slut stagnerade de och blev en blockerad energi i hennes rygg. Perfekt energi att placera svärden i.

Hon berättar för mig hur hon har levt sitt liv utifrån vad andra tycker och olika vedertagna sanningar. Hon lyssnade aldrig inåt för att känna efter vad hon själv faktiskt tyckte, kände, ville. Men nu har hon förstått och nu kan hon plocka bort svärden för att frigöra sig och läka. När hon läkt kommer hon att kunna resa sig upp igen och nu kommer hon att kunna springa så fort som hon aldrig någonsin kunnat innan. Att bära alla dessa svärd i sin rygg under så lång tid har givit henne en bra träning och hon är stark nu. Det känns inte riktigt så där hon ligger men hon vet med sig att det är sant. Hon mest bara önskar att hennes vän kommer tillbaka snabbt för att frigöra henne.

Veckans Tarot – Tio svärd – Ditt budskap

Livet går ju i cyklar och du känner säkert till den berömda löken. Den som visar oss att vi skalar av lager efter lager för att till slut komma till kärnan av löken. Den känsla jag får från detta kort är att du som kvinnan på bilden är ganska tömd på energi, du har kämpat länge och nu är det dags att släppa taget om löken, hela löken, allt det som inte är ditt eget, resa dig upp och gå vidare framåt med lätt packning. Du är i slutfasen av en lång process där tankarna varit i fokus. Nu är det dags att hoppa upp på hjärtats springare och galoppera in i framtiden med ett nytt ljus i blicken.

Eller så kanske du är den personen som hjälper en vän som ligger ner med svärden i ryggen.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Frigörande och helande session 30 min över telefon

Specialpris på frigörande och helande session

Om du känner att du behöver hjälp att frigöra dig från det som håller dig tillbaka för att som flickan på bilden kunna öppna upp för nya gåvor. Passa på nu att boka en tid med mig. Du får detta rabatterade pris under en tid framåt. Hur länge förtäljer inte historien så passa på att beställa din session nu.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Nu 350kr!

Äldre målningar till vrakpriser.

Du ser många av mina målningar på Facebook. Antingen på min sida eller på min profil under album/foton/mina tavlor
Där finns de flesta av mina tavlor, både gamla och nya.
Många finns även här på hemsidan i Galleriet.
Inte alla går till vrakpriser så berätta för mig vilka du gillar så ser vi om de ingår.

Bild målning

Detta erbjudande gäller inte målningarna från Journey through dimension och inte heller mina senaste målningar. Om du vill att jag skickar tavlan till dig tillkommer fraktkostnader.
De allra flesta av mina målningar finns här i Galleriet. Alla som finns med där finns dock inte tillgängliga för köp.

Skicka mig ett mail eller pm från Facebook om du är intresserad av någon av dem så talar jag om dess pris.

Ny Youtube-kanal

Jag håller på och skapar en ny kanal på Youtube. Den är inte klar än men om du vill kan du gå in redan nu och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag kommer bland annat prova under en tid att lägga ut veckans kort även där. Jag kommer då att läsa in det jag här i bloggen har skrivit.
Allt eftersom kommer jag att lägga in videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg