Veckans Tarot – Star

19 mars, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Star är nog ett av de absolut mest uppskattade korten i tarotleken. När Stjärnan kommer upp kan vi vara säkra på att vad än det är som pågår i våra liv kommer att bli bättre. Stjärnan lyfter vilken läggning som helst och den visar oss också att vi kan och vågar vara oss själva, fria, inga fasader eller masker.

När jag tonar in på kvinnan på bilden får jag känslan av att hon är i total kontakt med sin högre källa. Hon visar mig hur hon står som en kanal mellan de högre dimensionerna och jorden. Själv lägger hon inga värderingar i vad som kommer genom henne. Hon vet att hon är en ren kanal som bara släpper igenom det som resonerar med hennes själ. Titta på hennes ansiktsuttryck, ser du hur harmonisk och tillfreds hon ser ut?

Katten däremot ser lite full i sjutton ut, den sitter där och blir lite uttråkad av att inte få sin mattes uppmärksamhet. Istället ser det ut som att den funderar på om den där fisken möjligtvis vill leka en stund… Vad tror du? Tror du fisken skulle uppskatta att leka med katten?

Hur kan hon vara så tillfreds?

Jag frågar kvinnan hur det kommer sig att hon ser så tillfreds ut och hon blinkar till lite, som att hon tappar balansen lite. Intressant. Hon tittar upp och möter min blick utan rädsla. Det finns mycket sorg i hennes blick och hon berättar att hon gått igenom mycket i livet. Hon har jobbat sig igenom många olika sorger och har haft en hel del bekymmer. Hon berättar att hon fortfarande känner av smärtorna i livet men att hon har lärt sig att skilja på det som är hennes personliga och på vad som är den rena kanalen till hennes själ. När hon står i sin kanal, i kontakt med sin själ eller sin högre källa, då är hon ren och hennes personliga bekymmer har ingen plats där.

Står i sin kanal

Hon berättar vidare att när hon står i sin kanal och kanaliserar ner den högre energin ner till jorden, då läker hon själv samtidigt som hon hjälper jorden att läka. Hon har gjort detta så ofta nu att väldigt mycket i henne är läkt. Sorgen jag ser i hennes ögon är inte för hennes egen skull, den är för människornas skull. Hon älskar människorna och allt hon gör är för att människorna på jorden ska få lättare att vara de de egentligen är. För att de ska se sin sanna essens, sin sanna själ och förstå vilka de är.

Veckans Tarot – Star – Ditt budskap

Jag skulle säga att denna vecka kan bli en väldigt fin vecka. Energin känns väldigt harmonisk. Det bubblar en del under ytan som vill komma upp och om du släpper fram det nu, lite i taget, har du stor hjälp av Star. Hon lovar mig att hon ska hålla energin till dig så att du kan andas ut och släppa taget om det som tyngt dig. Släpp taget och öppna upp för den sköna energin hon delar med sig av, den energin som du, liksom hon, kan hämta när du vill. Lita på dig själv. Tro på dig själv. Du är värd det allra bästa, och endast det allra bästa.

Veckans nyheter – händelser


Utställning i Stockholm!
Pågår tom 23 Mars kl 18.00

Harmoniexpo Solnahallen!
25-26 Mars kl. 10.00-18.00

Du som kommer på utställningen eller mässan kommer att få en kod
som ger dig ett fint erbjudande på mina kurser och på andra tjänster.
Du som inte kommer på mässan eller utställningen kan anmäla dig till mitt nyhetsbrev
längst upp till höger här på sidan så skickar jag koden till dig.

Välkommen!

Harmoniexpo Solnahallen


Mässans öppettider:
Lördag 25 Mars – Söndag 26 Mars
Kl. 10.00 – 18.00
Adress: Ankdammsgatan 46
Solna, Stockholm

Jag kommer att ge sessioner i transformativ healing under mässan till ett mässpris på 250kr för 15 minuter.

Jag kommer även att hålla en transformativ meditation kl 16.15 i sal 6 på Lördagen. Syftet är att rena och lyfta din energi. Vi börjar med meditationen och sedan följer jag energin i gruppen, frigör, öppnar upp, berättar och svarar på frågor så långt tiden räcker till. Vad som kommer upp beror på vad gruppen behöver.

Utställning Galleri Engleson


Utställningens öppettider:
Lördag 18 Mars – Torsdag 23 Mars
Kl. 12.00 – 18.00
Adress Storkyrkobrinken 10,
Gamla Stan Stockholm

Här får du se några av mina original. Några av målningarna från serien ”Journey through Dimensions” och några helt nya tidigare inte visade för allmänheten. Jag kommer att vara på plats Lördag, Söndag, Tisdag och Onsdag om du vill träffa mig. De andra dagarna finns Gun-Britt Håkansson, som ställer ut sina foton tillsammans med mig, på plats.

Veckans Tarot - Nio Bägare

Min intention är att även skapa ett onlinevernissage. Det kommer i så fall att läggas in i eventet på Facebook. Klicka på knappen nedan och klicka sedan i att du kommer. Då får du om du inte kan vara på plats eller om du vill titta om och om igen möjlighet att se utställningen via video eller via livesändning.
Min dator har gått sönder och jag måste lämna in den för lagning så det beror på hur det går om jag kan göra en video eller inte. Men en live ska jag nog kunna få till oavsett ?

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv, eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Klargörande session

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Transformativ Healingsession

Transformativ healing utgår alltid ifrån ditt högsta bästa. Du kommer i kontakt med delar av dig själv som du kanske tidigare inte varit i direkt kontakt med. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig och göra de förändringar som krävs för att du ska ha det bra och kanske till och med ha det liv du drömmer om.

Vad handlar det om?

Det kan handla om gamla beteendemönster, tankemönster som du nu är redo att förändra. Ibland löser vi upp gamla trauman för att du ska få tillgång till mer av din egen energi och kraft. Ibland räcker det med att vi fyller upp med ny fräsch energi

Har du en känsla av att livet kan vara mer än vad det är just nu?
Känner du att det är något som håller dig tillbaka?
Längtar du efter mer flöde i ditt liv?
Känner du att du sitter fast?
Är du eller har du varit utbränd?
Står du och tvekar mellan olika val?
Vill du hitta in till din egen sanning och lära dig att följa den?

Om du svarar ja på någon av dessa frågor, då kan en Transformativ healing tillsammans med mig vara något för dig.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Din personliga berättelse

Din alldeles egna unika berättelse

Liksom i Veckans Tarot för jag i ”Din egna personliga berättelse ”Berättelsen om dig” fram vad ditt högre jag och dina guider har att säga dig just nu. Ofta i sagoform med symboliska uttryck som talar till din själ. Det kan handla om egentligen vad som helst som är av vikt för din personliga resa här på jorden. Alltid ett budskap med syfte att du med större lätthet ska kunna ta dig framåt i livet, ett budskap som hjälper dig att se dig själv och ditt liv klarare.

Du kan läsa i min blogg där jag varje vecka lägger ut budskap från tarotkorten för att se min berättarstil. Berättelsen om dig kommer vara i liknande stil men då personligt till just dig.

Berättelsen om dig är på cirka 1 A4-sida.
Jag svarar i turordning så fort jag hinner. Berättelsen kommer till din mailbox när den är klar.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette