Veckans Tarot – Domedagen

13 augusti, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Domedagen tillhör den Stora Arkanan. Man säger ofta att korten i en Stora Arkanan handlar om själen, om det mest väsentliga i livet. Domedagen ör ett av de starkaste korten i Stora Arkanan så det ska bli spännande att se vad denna vecka har i åtanke för oss.

Veckans Tarot - Domedagen
Veckans Tarot - Domedagen

Asså, jag blir nästan lite full i skratt. Vi har ju under några veckor fått höra talas om den där kvasten som är på väg. Min känsla när jag tonar in på detta kortet är frihet och glädje. Under ytan finns en annan känsla, jag kan inte riktigt identifiera den men den är nära ilska, lite som ilska kombinerat med trots.

Hon är nog arg för att hon inte får sin nya kvast tror jag, men att hon vägrar visa det utan låtsas att hon är glad och sorgfri. Vad tror du? Jag får en bild av att hon blundar och sätter upp näsan i vädret som att ”Jag tänker minsann inte bry mig om vad ni håller på med, jag tänker göra som jag vill i alla fall”.

Glad på ytan

Och som sagt, hon verkar ju glad på ytan men jag känner en svart klump i magen och om hon skulle sätta sig ner skulle hon nog själv känna sig ganska ledsen. Jag får en känsla av att anledningen till att henens kvast dröjer är för att hon behöver läka det som visar sig i hennes mage innan hon kan klara av att köra denna hypermoderna kvast. När jag säger det till henne tittar hon på mig och fnyser. Hon slänger på sitt hår och fortsätter fram längs vägen spelandes på sin flöjt. Men jag ser att hennes rygg ser lite kutigare ut och hennes steg är inte riktigt lika energiska.

Är det elakt att säga det man ser?

Nu kanske du tycker att jag är elak som säger något som får henne att tappa lite av sin energi. Men så är det faktiskt inte, tvärtom så är det viktigt att hon erkänner att hon inte är jätteglad och stannar upp för att känna efter hur hon egentligen mår. Det är ju enda sättet för henna att få sin nya kvast. Om hon inte gör det får hon fortsätta gå och då kommer hon ju att slita ut sina skosulor. Det är väl inget bra?

Sann glädje

Hon hör vad jag säger till dig och tittar på mig nu med en mycket mer ödmjuk blick. Jag ser hur hon stannar upp och sätter sig ner på vägkanten. Hon lägger ner flöjten och tar upp katten i famnen. Nu har hon landat i sin sanna känsla och sitter där och andas. Hon sitter en stund, inte jättelänge men en stund. Bara andas och slappnar av. Jag ser hur den där svarta klumpen i magen börjar lösa upp sig. Det ser ut som rök som lämnar hennes kropp. Det är ett bra tecken. Jag tror hon snart kommer vara lika glad och energisk som hon var när vi först sågs, men nu på riktigt. Inte längre av trots utan äkta sann glädje eftersom hon känner sig rik i livet.

Veckans Tarot – Domedagen – Ditt budskap

Ja, vad kan jag säga.. jag tror att det är lite samma sak för dig. Kan det vara så att du inom dig bär något som du skulle må bättre av att släppa ut? Göra som kvinnan på bilden och sätta dig ner och andas, slappna av och släppa taget? Allt behöver inte ske på en gång. Ibland så behöver saker och ting landa innan vi kan ta med dem vidare på vår resa.

Eller…. Jag får en bild av ett paket en present, en gåva. Det ser ut som att du håller i den men att du upplever den som väldigt lätt. Det känns nästan som att du tror du blivit lurad, Att presenten inte är en present utan bara en tom kartong. Det ser ut som att du tittar dig omkring för att se om någon ser dig, som att du vill slänga paketet i buskaget… Men du, jag ser dig. Sätt dig hellre ner och öppna paketet innan du slänger det. Vem vet, allt som är värdefullt är inte tungt att bära.

Eller är det tvärtom, att du slagit in en present med fint papper för att det ska se värdefullare ut än det är? Bara du vet.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Veckans Tarot - Domedagen

????‍???? Måla med mig i Ystad ????‍????

Vi utforskar under några dagar vårt inre landskap, med kreativa meditationer och fri målning som verktyg. Vi frigör det inom oss som står i vägen för att vår kreativitet ska flöda fritt. Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Utifrån det kan vi, om vi vill, skapa en bild som inspirerar oss att fortsätta fylla våra liv med det vi vill ha och önskar. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Läs mer HÄR

Veckans Tarot - Domedagen

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Veckans Tarot - Domedagen