Tre erbjudanden

26 maj, 2024 0 av annette

Två populära erbjudande tillbaks inför sommaren,
och ett helt nytt!

Det är mycket som händer nu energimässigt och min upplevelse är att denna sommar kommer med möjligheter till skiften både inom oss och utom oss. Därför ger jag nu ett extra fint erbjudande till dig som vill utvecklas och komma i kontakt med din sanna kraft, ditt sanna jag och din sanna livsväg.


Erbjudande 1: Frigörande och helande session
Erbjudande 2: Transformativ visionsmålning
Erbjudande 3: Transformativ visionsmålning, med tillhörande budskap.

Erbjudande 1: Frigörande och helande session
Vi renar din aura och frigör blockerad energi

30 minuters transformativt samtal över telefon.
Normalpris 495kr
Ditt pris med rabattkod fri24: 350kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din plats nu!

När jag fått din bokning hör jag av mig så fort jag kan med förslag på tider.
Läs mer om Frigörande och helande session längre ner.

Erbjudande 2: Transformativ visionsmålning
Öppnar för dina drömmar att bli verkliga

 Normalpris 675kr
Ditt pris med rabattkod vis24: 395kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din målning nu!

När jag fått din beställning hör jag av mig så snart som möjligt för din information.
Läs mer om Transformativ visionsmålning längre ner.

Erbjudande 3: Transformativ visionsmålning med budskap
Stärkande och klargörande energi från både målning och text

Normalpris 1175kr
Ditt pris med rabattkod budskap24: 675kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din målning med budskap nu!

När jag fått din beställning hör jag av mig så snart som möjligt för din information.
Läs mer om Transformativ visionsmålning längre ner.

Om Frigörande och helande session

frigörande och helande session

Jag hjälper dig att frigöra och lösa energimässiga blockeringar, energimässiga blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. 
Sessionen är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Vi renar din aura och lyfter under samtalets gång den blockerade eller stagnerade energi du är redo att släppa. Jag är uppkopplad på min transformativa kraft vilken går dit den behövs för bästa möjliga resultat. 

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss och ju lättare har vi att skapa det vi önskar i våra liv.

I en Frigörande och helande session öppnar vi upp de punkter som du är redo att öppna. En punkt kan innehålla upplevelser i tex relationer eller andra områden livet. När vi öppnar de punkter som vill öppnas kommer du att få hjälp att se klart vad du behöver göra för att hitta balansen i ditt liv, i dina relationer eller andra områden som inte riktigt flödar fritt.

Vi utgår alltid från ditt högsta bästa. Till vår hjälp har vi både dina och mina hjälpare från andra dimensioner.

Vet du med dig att du direkt vill gå ännu djupare väljer du Transformativ healing

Om Transformativ visionsmålning

En transformativ visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit. Din egen målning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en målning för hela livet. Det går även bra att ha en eller flera, för olika områden i livet.

Målningen är perfekt att till exempel meditera tillsammans med. Du kan ställa dina frågor till den och den kommer att ge dig svaret, på olika kreativa sätt. Ibland som en inre röst, ibland via olika budbärare. Kanske ger den dig helt enkelt det lugn, eller den energiboost du behöver just då.

Du kan sätta upp din transformativa visionsmålning på väggen eller ha den på ditt nattduksbord. Har du ett altare med saker som du älskar passar den alldeles utmärkt där. Du kan sätta upp den som den är eller sätta den i en vacker ram. Gör på det sätt som känns rätt i ditt hjärta.

Transformativ visionsmålning med budskap

Du kan om du vill beställa ett skrivet medialt budskap som tillägg till din transformativa visionsmålning. Budskapen är olika långa men oftast runt en halv A4-sida. Budskapet är kanaliserat och ger en dimension till av din målning och kan ge klarhet till din livs

Hjärtligt välkommen med din beställning!

Med värme
Annette