Transformation

20 mars, 2021 0 av annette
Transformation

Det blir tydligare och tydligare för mig att transformation är vad jag brinner för. Det finns många vägar till transformation men i slutänden handlar det alltid om att möta och stanna kvar i det som skaver. När man modigt och närvarande står kvar i det, då löses det upp. Ibland sakta och smidigt och ibland snabbt och explosivt.

Vi har allt inom oss

Vi har allt vi behöver inom oss. Något jag lärt mig från Vedic Art är att vi själva kan hantera alla processer vi själva sätter igång. Det är när vi tillåter andra att sätta igång processer i oss det kan bli stökigt. Efter den insikten har jag förändrat mycket i mitt sätt att leva. Både i hur jag lever i mitt eget liv och i hur jag jobbar med mina klienter.

Jag har börjat att, istället för att forcera något, välja att ta ett steg tillbaka och titta på det som sker. Att känna in vad jag behöver och inte. Att känna in noga innan jag går in i något som kan ta mycket kraft och energi från mig. För att jag ska gå in i det behöver jag känna att det är i linje med min innersta sanning. När jag känner det går jag ”all in”.
När jag går ”all in” stöter jag alltid på motstånd, antingen i mig själv eller utifrån.

Om motståndet kommer inifrån stannar jag upp i känslan tills den börjar släppa. I samband med att känslan släpper brukar en insikt komma som visar hur jag ska gå vidare.
När motståndet kommer utifrån tittar jag på vad som skapar motståndet. Är det för att jag är på väg in i något som inte är i linje med min sanning? Är det så, ja då släpper jag taget. Eller är det så att det inte är tid just nu? Är det så, då tar jag ett steg tillbaka och avvaktar. Kanske är det så att det är mitt inre motstånd som visar sig i det yttre. I så fall ställer jag mig i det motståndet på samma sätt som när det initialt kommer inifrån.

Agera och göra val

När motståndet lösts upp behöver man agera, man behöver göra ett val och agera utifrån det. Gör man ett val som påminner om de val man tidigare gjort får man antagligen gå en omgång till med sitt inre motstånd. Gör man ett val som är i en ny riktning får man nya resultat. Efter den nya vägen behöver man hela tiden göra nya val och man kommer att möta nya motstånd att lösa upp. Livet är transformation, så spännande 😀


Creative You Online och Transformativa sessioner

Creative You, min nya webkurs är en kombination av mycket av det jag lärt mig under min resa. Den är en transformationsresa med tex färg och meditation som medpassagerare. Man kan själv väja hur djupt man vill gå och man kan gå vägen om och om igen för att komma åt fler och fler lager av energi som inte längre gynnar ens sanna väg. Det ska bli så himla spännande att sätta igång pilotkursen och se vad som kommer ut i slutänden.

Mina sessioner är även de transformativa. Vi följer energin och stannar upp när det blir lite tungt för att frigöra det tunga och öppna upp för ny frisk kraft. Vi öppnar upp för mer av oss själva, av vår sanna essens. Ju fler av oss om gör det ju högre och lättare blir energin på jorden och till slut lever vi i paradiset igen 😀

Här kan du beställa en transformativ session
Här kan du läsa mer om och anmäla dig till Creative You Online – pilotgrupp


Med detta så önskar jag dig en fin vecka!

Med värme
Annette