Skillnad på implantat och blockeringar

30 januari, 2021 0 av annette
Blockering

De flesta har ju hört talas om blockeringar och om att vi när vi inte hanterar olika känslomässiga upplevelser kan få blockeringar i våra kroppar. Det är långt ifrån lika många som har hört talas om implantat. Jo, såklart vet alla att man kan göra implantat när man tappar tänder etc men få vet om att vi även har energimässiga implantat. I denna text tänkte jag förklara vad som är skillnaden mellan blockeringar och implantat.

Blockeringar

Blockeringar är stagnerad låst energi som lagrat sig i våra kroppar. De gör att vårt energiflöde inte flödar som det ska. De uppstår när vi i livet upplever saker som vi inte riktigt klarar av att integrera och/eller frigöra oss ifrån. Det kan till exempel handla om att vi som barn blir tillsagda med hög röst och blir rädda. Vi kanske börjar gråta och rösten blir arg och säger att vi ska sluta gråta. Det som händer då är att vi stänger in den känslomässiga smärta som gjorde att vi grät från början.

Om vi inte får möjlighet att lite senare släppa det som gjorde oss ledsna stannar det i kroppen och vårt energiflöde går lite långsammare än vad det gjorde innan. Vi ändrar vår energivibration. Vi drar alltid till oss det som matchar vår energivibration och därför kommer vi att dra till oss liknande händelser genom livet ända tills vi får möjlighet att frigöra oss från den blockering som uppstod när vi blev rädda. När vi frigjort oss från blockeringen återgår vår vibration till vår ursprungsvibration och vi börjar dra till oss händelser som matchar den.

Implantat

Implantat är någon form av esoteriskt föremål som placerats i vårt energifält, oftast innan vi föddes. Vi placerar det där för att hindra oss från att vara i vår fulla kraft, lite som att sätta käppar i hjulet för oss. Innan vi föds till detta livet bestämmer vi oss för vad vi ska uppleva. Det kan handla om att vi i tidigare inkarnationer haft en relation som slutat på ett sätt som vi som själ inte är tillfredsställd med, eller så kanske vi blev brända på bål som häxor, eller vi själva kanske jobbade för nazisterna och var skuld till andra människors lidande. Vi placerar alltså ett implantat i vårt energifält för att vi ska dra till oss händelser i detta livet som påminner om de tidigare händelser vi upplevt. Det gör att vi får en möjlighet att denna gång välja annorlunda.

Kanske har vi haft många liv där vi blivit utnyttjade sexuellt eller dömda för vår kraft. Möjliga anledningar är oändliga och det fina i kråksången är att vi när vi blir medvetna om vår energi och vårt flöde har möjligheten att göra de förändringar som krävs. Förutsatt att det ingår i den plan vi skapat innan vi föddes. Ibland har vi skapat en plan där vi inte ska kunna lösa all problematik som uppstår och då spelar det ingen roll hur mycket vi försöker.

Skillnaden på blockering och implantat

Så vad är då skillnaden på en blockering och på ett implantat. En blockering har oftast skapats i detta livet på grund av något vi upplevt och inte kunnat hantera. Vi kan lösa upp den genom att vi jobbar med oss själva för att komma i kontakt med de känslor vi tryckt undan genom livet. Det finns blockeringar som sitter hårt och de som sitter lösare vilket så klart innebär att det är olika svårt att frigöra dem.

Ju längre en blockering sitter ju svårare blir den att frigöra sig från. Om den sitter tillräckligt länge kan den påverka vår fysiska kropp. Vi kan lösa upp blockeringarna genom meditation, genom massage, genom motion, genom att äta bra mat, genom samtal hjärta hjärta till exempel. Eller så kan vi ta hjälp av en healer som hjälper oss att lösa upp dem.

Implantat orsak till blockering


Ett implantat kan inte alltför sällan vara orsaken till en blockering och är ofta svårare att få loss. Säg att du till exempel blev dödad av en häst i ett tidigare liv. I detta liv kan du då välja att bli trampad på foten av en häst. Du blir inte svårt skadad men väldigt rädd och undviker sedan hästar. Du bestämde att detta skulle hända innan du föddes. Samtidigt bestämde du därför att du skulle ha ett implantat i foten som skulle påminna dig om att vara rädd för hästar. Hästen trampar på dig i detta livet, implantatet aktiveras. Du blir oförklarligt rädd och vågar inte vara i närheten av en häst även fast olyckan egentligen var väldigt liten.

Olyckan var liten i detta livet men implantatet skickar ut information om det tidigare livet då du dog på grund av en häst. Det spelar ingen roll vad du gör för att bli av med din rädsla, inget fungerar. Förrän du plockar bort implantatet. Då helt plötsligt försvinner rädslan som av ett mirakel. Inte så konstigt när vi nu vet att det var ett implantat som sände ut rädslan. När det är borta finns ju inte rädslan kvar. När implantatet är borttaget är ”uppdraget” utfört och du har bockat av en punkt på din själs bucketlist.

Sammanfattning

Blockeringarna i detta livet skapar vi oftast själva här och nu. Ett implantat placeras oftast i vårt energifält innan vi föds. Vi löser lättare själva upp en blockering medan implantaten sitter hårdare och vi behöver anstränga oss mer för att frigöra oss från dem.

Hur löser man upp blockeringar

  • Stanna upp och känn in kroppen. Känn efter vart det spänner, trycker, smärtar eller pirrar. Lägg din fulla uppmärksamhet där och andas tills det släpper. När det släpper kommer ofta känslor upp. Låt känslorna flöda fritt och försök inte att sätta etikett på dem. Försök inte förstå dem eller kontrollera dem. När du försöker förstå dem stoppar du tillbaka dem och blockeringen kommer tillbaka. När du låter dem flöda fritt lämnar de ditt energifält och du blir fri. Ibland kommer det när blockeringen släpper en insikt om vad som var orsaken till att den kom till från första början. Tacka för insikten och bär den med dig utan att döma någon.
  • Ändra ditt tankemönster och/eller beteendemönster som har gjort att blockeringen stannat kvar. Var snäll mot dig själv och ge dig själv det som lyfter dig och ger liv
  • Om det är väldigt svårt att lösa upp blockeringen kan där vara ett implantat eller så kan orsaken till blockeringen vara en smärta som är för svår för dig själv att hantera. Sök då upp en healer eller en terapeut du känner förtroende för.

Om du vill ha min hjälp går det bra att beställa en session här
Vill du följa mig på Instagram finns jag här

Jag önskar dig en riktigt fin dag!
Med värme
Annette