Shamanic field – målning med Fluid art

27 januari, 2021 0 av annette
Shamanic Field - målning i Fluid art

Shamanic Field är en målning jag gjorde för något år sedan i Fluid art. Fluid art är en målningsteknik som är superkul och nästan beroendeframkallande. Kortfattat så blandar man sina färger till en konsistens ungefär som filmjölk. Man häller sedan färgerna på en duk och vickar duken tills man fått det mönster man önskar.

Två ansikten

Den här målningen är speciell för mig, den har två olika ansikten. Det ena ansiktet är det du ser på bilden till vänster och det andra ansiktet är det du ser till höger.

Shamanic field

Titta på de både bilderna och se vad du ser. Jag spelade in en kort video efter att den var klar och här kan du se min tolkning av målningen.

När jag var klar med målningen lade jag den på tork. I Fluid art använder man mycket färg så det tar lång tid för en målning att torka. Döm om min förvåning när jag dagen efter plockade fram den för att se om den torkat färdigt. Det var ett helt annat mönster än det jag lämnade dagen innan. Jag satte mig med den och pratade med den och det var då den visade mig att den faktiskt hade två ansikten. Jag ska inte skriva mer om det, titta på videon istället om du vill ha min tolkning.

Men visst är det spännande hur målningar lever sitt eget liv och kommer med fantastiska budskap och insikter till oss?

Shamanic field går att köpa i min shop.

Med detta önskar jag dig en riktigt fin dag!

Med värme
Annette