Kan vi förändra våra liv?

21 juni, 2022 0 av annette

Kan vi förändra våra liv? Detta är en reflekterande text som berör ett ämne jag varit tudelad i under hela min karriär som healer och medial vägledare.
Kan vi skapa vår verklighet eller inte? De allra flesta menar ju att vi kan det, olika människor utgår från olika vinklar beroende på hur deras liv ser ut.

Joe Dispenza, skapa sitt liv och karma

En person som lever helt och hållet i ett materiellt perspektiv skulle säga att vi kan skapa våra liv som vi vill det genom att utbilda oss, genom att spara pengar till det vi önskar oss, äta rätt mat etc.

Det är inte vad jag är ute efter. Det jag slagits med är om vi kan skapa våra liv genom att skifta energin eller inte. Om jag ofta hänger mig åt negativa, stressade tankar, skapar jag då ett negativt stressat liv? För mig känns den tanken som att dra naglarna mot svarta tavlan. Den känns inte ren. Det är något som fattas.

Kan vi förändra våra liv?

Jag har under mina senaste 20+ år pendlat mellan att tänka att vi kan skapa våra liv själva, genom att skifta energin, till att vi inte alls kan skapa v¨åra liv, utan att de är förutbestämda.

När någon sagt att de skapat något, attraherat in något, har det oftast handlat om sådant som skulle kommit ändå eller något de med lätthet kunnat skapa pga den livssituation de befunnit sig i. Det är inget bevis för mig att vi kan skapa våra liv. Jag har upplevt mycket som skulle kunna bevisa att vi skapar våra liv själva också men tvivlet sitter ändå kvar.

Attrahera in ett hus eller läka sin kropp

Ett exempel är om någon säger sig ha attraherat in ett fantastiskt hus. De har haft pengarna på banken för att köpa huset, eller kontakter som hjälpt dem på vägen. Det är inte vad jag kallar attrahera in. Det kallar jag för att skaffa sig ett hus. Man tänker ut vad man vill ha och använder sina materiella resurser för att få det. Inget fel i det men inget magiskt.

Ett annat exempel är någon som läker sin kropp utan hjälp, eller för den delen med hjälp, av skolmedicinen. Denne någon har ett starkt stöd omkring sig och de ekonomiska förutsättningarna att ta den hjälp de behöver. Det är ju en läkning som sker, men inget egentligt magiskt med det. En kombination av resurser och energiarbete skapar en förändring.

Det jag är ute efter är en läkning där en människa läker efter eget energiarbete utan yttre stöd och hjälp. Kanske genom att attrahera in pengar som kan betala den hjälp de behöver. Eller att människor som genom magi kommer in i deras liv och hjälper dem med det de behöver för att kunna skifta energin. Människor som inte funnits där innan och pengar som inte funnits där innan. Jag har sett människor läka svåra tillstånd genom mirakel så jag vet att det finns, men är det att själv skapa sitt läkande?

Blockerad energi påverkar utgången

Att attrahera in skulle för mig tex kunna vara att ett hus kommer till en som en gåva från ovan, där man själv inte haft varken pengar eller kontakter som gjort införskaffandet möjligt. Man har önskat sig huset, jobbat energimässigt på att plocka bort den energi som står i vägen och sedan riktat energin mot att ha ett hus man älskar. Huset kanske inte ser ut exakt som man tänkt sig, det kanske inte ligger exakt där man tänkt sig, men det är ett hus man älskar. Om huset inte är exakt det man önskar sig finns där fortfarande blockerad energi som påverkar utgången. Då kan man fortsätta att fila på och justera energin så att man får det man verkligen vill ha.

Jag har ofta märkt hur små saker kommer till mig, tex rea på exakt de produkter jag behöver när jag handlar på Ica, eller att det i stort sett alltid finns en parkeringsplats när jag behöver. Saker som inte förändrar mitt liv men ändå trevliga. Inte alltid men ofta. Det är lite som att jag gör en beställning och om det jag beställer finns inne får jag det och annars inte.

Attraherade jag in min bil?

Förra sommaren flyttade jag upp till Hälsingland från Stockholm och behövde då en bil. Min ekonomi var inte bra och jag tänkte mycket på hur jag skulle få råd med en bil. Jag hade länge velat ha en bil för att kunna röra mig fritt och tittade ofta på bilar jag tyckte passade mig, jag skickade efter beställning efter beställning till universum men ingen bil kom. Mina guider visade dock en bil för mig, en liten indigoblå bil, men jag hittade den inte i verkligheten.

När det var dags för mig att flytta började jag få panik, jag hade ingen bil. Hur skulle detta gå?
Jag flyttade upp, lånade en bil första veckan och efter några dagar ser jag en annons på Blocket, en liten indigoblå bil, exakt en sådan som mina guider visat mig. Grejen var att jag hade sett annonsen på den bilen innan, men tyckte den var för osäker eftersom det var några saker som behövde åtgärdas och den var inte besiktigad. Annonsen togs bort den gången och nu dök den upp igen. Felen var åtgärdade och bilen besiktigad. Jag köpte bilen. Det var inte den bil jag önskade mig men den tog mig från A till B utan problem. Den startar och är en trogen vän. Den heter Lilla bucklan 🙂

Man får så man klarar sig

Exemplet med min bil är ett exempel bland många där jag får vad jag behöver för att klara mig men inget extra. Jag hade ju velat ha en bil som var billig i drift och gick bra att köra långa sträckor med. Min önskan är att köra ner till Spanien med min bil men Lilla Bucklan vill inte lämna Hälsingland.

Jag har pratat med många som jobbar med energier som upplever samma sak, det går att attrahera in i det lilla men inte lika bra i det stora. Man får så man klarar sig men inte mer. Kommer en oförutsedd räkning får man in lite extra så det täcker räkningen men inte mer.
Detta har stört mig länge. Jag är övertygad om, egentligen, om att vi kan skapa exakt allt vi vill, läka exakt allt vi vill, genom energiarbete. Ibland blir jag ganska frustrerad när det inte fungerar. Det är då jag släpper taget och tänker att allt är förutbestämt. Jag tänker då att jag kanske har helt fel om att allt går att skapas genom att skifta energin.

Det handlar om karma

Mina guider har förklarat för mig att det handlar om karma. Vi går in i livet med olika mycket karma och karma har alltid första prioritet. Om vårt karma säger att vi ska leva i fattigdom så spelar det ingen roll vad vi gör för att bli rika. Karmats kontrollorgan ser till att vi förblir fattiga tills vi lärt oss vår karmaläxa.
Sen när vi lärt oss vår karmaläxa upplöses den energi som blockerat oss från att bli rika. Då kan vi börja jobba med energin så att flödet kommer igång. Enligt mina guider så är karmat tidsbestämd på så sätt att det inte går att avsluta karmat innan tiden är mogen. Allt sker i den takt det ska ske i karmatiden.

Joe Dispenza, skapa sitt liv och karma

Jag tittade precis på en video med Joe Dispenza. Han är en person jag haft svårt för från det jag såg honom första gången för många år sedan. Jag älskar dock att utmana mig själv till att göra mig av med aversioner mot olika människor. Därför tittar jag på honom ibland. Jag förstår ju också att han sitter på mycket kunskap. När jag tittade på videon idag fick jag en helt annan känsla än innan.

Till saken hör att jag länge haft ett implantat i hjärnan och ett lås över hjärtat. Implantatet i hjärnan skiljer mina två hjärnhalvor åt så att de inte kan kommunicera med varandra fullt ut. Implantatet och låset är karmiska och står i vägen för att jag ska kunna öppna upp för min fulla potential.

Ser inte längre implantatet

Jag ser inte längre implantatet och låset när jag tittar efter. Jag har jobbat mycket på att lösa upp dem. Tror inte processen är klar ännu men jag upplever vissa skillnader redan. Jag ser det som att min ändrade attityd gentemot Joe Dispenza kan bero på att implantatet försvagats. Hans information är inget nytt egentligen för mig, men jag upplevde att jag när jag lyssnade på honom fick mer ord på vad jag själv upplever. Att jag nu kunde ta ner informationen på ett verbalt plan innebär ju att något skiftat mellan mina hjärnhalvor. Det gör skillnad för mig att kunna uttrycka i ord den information jag får till mig via tex mitt klarvetande. Jag ser fram emot den dagen när detta implantat och detta lås försvinner en gång för alla. Då jäklar ska här firas 😀

Nu när jag lyssnade på honom idag hörde jag som sagt att det han säger är det jag själv tänker, med ett undantag. Han menar att vi kan ta oss in till zero point, nollpunkten, fältet…. kärt barn har många namn….. och där skifta vår verklighet.
Jag menar att ja det kan vi, men först måste vi lösa upp våra karman….

Frigöra oss från föreställningar

Det han säger betyder att vi alla kan skapa och omskapa våra liv genom att frigöra oss från alla de föreställningar vi bär på, och därefter rikta vår energi dit vi vill ha den. Joe Dispenza förklarar detta mer vetenskapligt än mig, men det är samma sak. Det är vad jag jobbar med när jag jobbar med mig själv och det är vad jag jobbar med när jag jobbar med klienter. Det är vad jag tjatat om till alla under många år nu….. ända sedan jag första gången kom i kontakt med Access Consciousness och fick en uppöppning som skiftade hela mitt liv. Är det inte intressant att jag haft ett sådant motstånd mot Joe Dispenza och nu visar det sig att det han säger är i princip vad jag själv tänker? Jag tror att mitt motstånd handlade om att han, i de videos jag sett, bortser från den karmiska biten. Är det med karmat en föreställning jag har som om jag löste upp den skulle skifta hela mitt medvetande? Många skulle säga det. Jag väljer att tro att vi behöver frigöra oss från blockerad energi innan vi kan komma åt fältet, zero point, nollpunkten… det kära barnet med så många namn…… och där skifta våra liv. Karma eller inte. Vad tror du?

Detta var några reflektioner från mig idag, skriv gärna dina egna reflektioner i kommentarsfältet 🙂

Du kan följa mig på Facebook om du vill, där delar jag vägledning inför varje vecka och en del från mina målningsprocesser.

Vill du boka en session eller en själsmålning för att få hjälp att skifta din energi är du hjärtligt välkommen!

Med värme
Annette