Hitta borttappade saker

14 januari, 2022 0 av annette
bild på sax

Jag blev precis påmind om ett knep som hjälper en att hitta borttappade saker. En öppen sax och en nyckel i fönstret.

Jag snubblade precis över en artikel där det stod om det gamla tricket att lägga en öppen sax och en nyckelknippa i fönstret när man letar efter något utan att hitta det. Det låter ju helskumt, hur ska en öppen sax och en nyckel kunna plocka fram något som är borta? Men faktum är att det faktiskt är många som berättar hur deras saker helt oförklarligt har dykt upp när de provat detta.

Mammas nyckel

Jag själv kommer ihåg när jag flyttade tillbaka till Ljusdal i somras. Min mamma är gammal och har hemtjänst. Jag flyttade hem för att vara med henne så att hon skulle slippa känna sig så ensam. Jag behövde en nyckel för att kunna komma in i lägenheten för att hon inte skulle behöva stiga upp varje gång jag kommer. Men nyckeln som alltid legat i nyckelskåpet var spårlöst borta.

Vi frågade hemtjänsten som går där om de visste vart nyckel var men ingen visste. Den fanns verkligen ingenstans att hitta. Då kom jag på tricket med saxen och nyckeln, lade dem i fönstret och ungefär en timme senare kommer en tjej från hemtjänsten med nyckeln 😀 Hon hade hittat den på deras kontor 😀
var det saxen och nyckeln som hjälpte oss denna gång eller hade vi hittat den i alla fall? Ja, det får vi aldrig något svar på men det var bra att nyckeln kom till rätta 😀

Andra sidan retas

Ibland har det hänt att något är borta och jag letar som en galning överallt för att sedan titta igen på ett ställe där jag redan letat. Helt plötsligt ligger saken där som om den aldrig varit borta….. Även fast jag är tusen procent säker på att den inte var där när jag letade innan. Har du varit med om det någon gång? Jag tror att det är våra vänner från andra sidan som retas med oss när det blir så, vad tror du?

Uggla hjälper till

Jag har en uggla som är mitt kraftdjur och jag brukar alltid fråga den om hjälp när jag inte hittar något. Nästan alltid får jag direkt en tanke i mitt huvud som visar mig vart jag ska leta. Oftast ligger saken där. Men nästa gång det inte funkar ska jag lägga saxen och nyckeln i fönstret.

Vill du ha hjälp att hitta gömda saker inom dig kanske inte en sax är så behjälplig men det är mina transformativa sessioner! Välkommen att boka en tid om du längtar efter att rena och rensa i ditt inre för att livet ska flöda på lite bättre.

Med värme
Annette