Healing är ett stort begrepp

12 juni, 2022 0 av annette

Healing är ett stort begrepp. Det kan vara att ge någon en tröstande kram. Healing kan även vara att gå in och jobba djupt, djupt in i det undermedvetna. Detta för att frigöra blockerad och stagnerad energi. Den hjälper oss alltid att må bättre, att komma närmare oss själva och det vi önskar i livet. Vägen dit är dock inte alltid vad vi tror att den är.

healing

Min healingresa har gått från att vara totalt novis till att ha en ganska stor medvetenhet om hur healing och medvetande fungerar. Om mitt nuvarande jag skulle fråga mitt dåvarande jag om hur healing fungerar skulle mitt nuvarande jag bara skaka på huvudet åt svaret.
Om mitt dåvarande jag skulle fråga mitt nuvarande jag vad healing är skulle det bara skaka på huvudet åt svaret.
När jag började min resa hade jag aldrig hört talas om healing. När jag sedan lärde mig vad det var hade jag inte en tanke på att det skulle kunna göra någon skada. Jag tog emot healing av alla jag mötte som ville ge. Jag trodde att allt var ”ljus och kärlek”.

Allt är inte som det ser ut att vara

Jag har genom åren lärt mig att allt inte är som det ser ut att vara. Jag har även lärt mig att man inte ska ta emot healing av vem som helst. Det är viktigt att den som ger healing står stark i sin egen sanning, och att din egen energi är samstämmig med hens. En healer som är bra för en person kanske inte alls är bra för någon annan. Det beror helt och hållet på hur era energier samspelar.
Allt som sker i våra liv har en mening och inget kan egentligen gå fel. Men när vi gör medvetna val genom att lyssna på vår inre röst, vår intuition, vår innersta sanning, då är det större chans att vårt liv flyter på i ett fint flöde. När vi gör val som inte resonerar med vår egen innersta sanning är det lätt att vi stöter på mindre och större gupp på vår väg. Går vi till en healer som egentligen inte är på samma frekvens som vi själva är det lätt hänt att guppen blir större…. Tro mig, jag vet av egen erfarenhet.

Att välja med omsorg

När jag tittar tillbaka på mitt liv och på hur jag hamnade i den ”andliga världen” så ser jag att min resa hade kunnat bli mycket enklare. Den hade blivit mycket enklare om jag hade vetat att jag har min egen sanning inom mig. Då hade jag inte lyssnat på andra och trott att de visste bättre än mig. Då hade jag valt med omsorg vem jag tillät jobba med mitt energifält. Det är en av anledningarna till att jag delar med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill att alla människor ska veta att de både kan och bör lyssna på sin egen sanning innan de tar ett beslut, oavsett vilket beslut det handlar om.

Att skala en lök, vad menas med det?

Samtidigt som vi kan tänka oss att vi har möjligheten att välja vad vi ska göra av våra liv så är det inte hela sanningen utifrån vad jag ser. Det är mer komplicerat än så. Vi lever på olika tidslinjer samtidigt och som sagt är vi här av en anledning. Om den anledningen innefattar den utveckling den svåraste vägen ger, ja då kan vi inte välja bort den. Däremot finns det ju en annan tidslinje där vi gjort ett annat val och därmed får ett annat typ av liv. Men vi ska inte prata om tidslinjer nu utan om healing och om hur vi läker i olika steg. Du kanske har hört att man brukar prata om att skala en lök?

I min värld innefattar healing allt. Jag ser det som att vi är här för att expandera oss till de vi egentligen är. För att kunna bli de vi egentligen är behöver vi frigöra oss från det vi inte är. De allra flesta av oss har levt många liv på jorden och på andra ställen i olika universum. Under dessa liv har vi varit med om saker som vi inte kunnat hantera där och då. Vi har istället lagrat den energin i våra energifält vilket gjort att vårt energifält har börjat vibrera i en lite annorlunda frekvens än den som är vår sanna.

Frigöra lagrad, stagnerad energi

Healing innebär att frigöra denna lagrade energi så att vi ett steg i taget, ett lager i taget kommer närmare och närmare vår sanna frekvens. Det är vad man brukar kalla att skala en lök. Vi skalar ett lager i taget tills vi kommer in till vår sanna kärna. Vår rena vibration. Detta är vad healing är och den kan komma på många olika sätt. Vissa av oss jobbar medvetet med healing för att frigöra oss och andra går genom livet utan att ens veta vad ordet betyder. Inget är rätt eller fel bara olika.

Vi alla läker våra energifält genom våra upplevelser och hur vi hanterar dem. Som jag skrev tidigare kan en tröstande kram skala av både ett och flera lager från löken. En människa som lyssnar utan att döma, lyssnar fullkomligt närvarande, en människa som håller dig så länge du behöver utan att stressa eller ställa krav på dig…. det kan vara mer kraftfullt än att få en healingbehandling av världens största healer. En dag i skogen kan vara en mäktig healingupplevelse, eller ett bad i havet. Allt vi gör syftar till att rena vårt energifält och föra oss närmare kärnan av de vi egentligen är.

Med det vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Vill du boka en session med mig?

Vill du boka en session med mig finns just nu möjligheten att träffa mig IRL i Ljusdal och som alltid finns möjligheten online eller via telefon. Du kan läsa mer om vad transformativ healing och vägledning är. Du bokar din tid HÄR

Varje söndag bjuder jag på en kort vägledning inför veckan som kommer på min Facebooksida. Följ mig gärna där.

Allt gott!
Annette