Cut the Cords! – Twinflamerelation

16 januari, 2021 0 av annette

”Cut the cords” med hårdrocksgruppen Shinedown brukade komma upp för mig under en period där jag var väldigt intrasslad i en relation med en av mina twinflameaspekter. Varje gång den dök upp visste jag att jag behövde gå inåt och klippa energiband. Ofta kom den när jag frågade om hur jag skulle hantera en situation vi hamnat i, eller så frågade jag kanske vad denna relation egentligen handlade om.

Cut the cords!- Twinflamerelation

Jag var väldigt dubbel i denna relation. Vi var inte ett par, vår relation var yrkesmässig men vi hade en djup connection som var oerhört läkande. Vi förstod varandra utan ord. När vi träffades.

När vi inte träffades var det en energi som slet och drog i mig så att jag inte kunde tänka på något annat. Jag kände mig inte kär men alla jag berättade om relationen för sa att jag var kär så till slut visste jag inte vad som var vad. Det jag visste var att det hände märkliga saker och att jag var djupt påverkad. Jag ville vara nära honom eftersom det var så lätt att bara vara med honom. Tillsammans med honom kunde jag slappna av och bara vara mig. Jag läkte samtidigt som jag mådde dåligt av energin som hela tiden slet och drog i mig, den enda gången den var stilla var när vi var i samma rum.

Klippte band

Jag gick in i djupa processer för att frigöra mig, inget fungerade. Innan denna relation hade jag varit i en annan twinflamerelation, varför nöja sig med en om man kan få flera liksom? 😉 Den tidigare relationen trasade sönder mig fullkomligt och jag var efter den upplevelsen väldigt bestämd i att jag inte skulle ha en relation igen.
Så redan från början när det började hända saker med den här killen, när jag började förstå att vi hade någon typ av band, satte jag upp alla skydd jag kunde komma på, jag klippte band och jag skällde på mina guider. Jag ville inte fastna en gång till i något jag inte kunde hantera.
Men….. alla som varit i en twinflamerelation vet att det inte går att skydda sig. Det som är menat att vara kommer att bli i alla fall. Det är bara att leva sig igenom det.

Den gyllene bubblan

Jag ska inte gå in mer på denna relation här och nu utan jag använder den som ett exempel på hur stökigt det kan vara med energiband. Sista gången vi sågs såg jag en gyllene bubbla som satt fäst vid honom.

Den gyllene bubblan innehöll den energi som var anledningen till att vi träffats från första början.
Vi möttes i detta livet eftersom vi hade ouppklarade saker från tidigare existenser och nu var vår karmiska resa klar.
Bubblan visade att vi hade klarat testet och nu fick tillbaka den energi vi förlorat i tidigare inkarnationer.
Bubblan visade även att våra själar på en högre nivå nu hade smält samman och blivit en.
Twinflameresan handlar alltid om att olika delar av den ursprungliga cellen ska sammansmälta för att till slut bli en igen.
Efter det sista mötet har jag inte känt energin dra i mig. Han finns kvar i mitt hjärta och jag bär med mig många lärdomar från vårt möte men energin är numer neutral.

Om att klippa band

Att klippa banden har fått en ny betydelse för mig. Det var under denna relation jag förstod att det inte går att bara klippa alla band. Vissa måste spelas ut först. När de är färdiga går de däremot lätt att klippa. När alla banden är färdiga och klippta är vi klara med just detta uppdrag. Ibland fortsätter vi ihop i alla fall, då utan tvång från energiband utan då väljer vi fritt om, hur och när vi vill dela våra liv.

  • Att klippa energiband betyder inte per automatik att du avslutar en relation. Det betyder bara att du rensar bort slaggprodukter från det som varit och som inte längre gynnar dig
  • Vissa band går inte att klippa innan syftet med att de en gång uppstod har spelats ut. Det vi kan göra då är att fortsätta rena oss och fylla på med vår sanna essens. Ju renare vi är i vårt energifält, ju lättare är det att hantera olika relationer och situationer.
  • Vi ska inte ha några energiband till någon. Undantag är om vi har riktigt små barn som är beroende av oss. Utan energiband väljer vi utifrån vår innersta sanning, med energiband väljer vi utifrån energin i banden.

Vill du ha hjälp att frigöra dig från sådant som inte längre gynnar dig?
Att hitta rätt i dig själv och i ditt liv?
I så fall kan du här boka en session med mig över telefon eller videolänk.

Jag finns även på Facebook om du vill följa mig där.

Jag önskar dig en riktigt fin dag!

Med värme
Annette