Frigör blockeringar – höj din frekvens

9 september, 2020 0 av annette

SpindelnätVi pratar ofta om att vi ska vara glada och positiva och ha fokus på de känslor och tillstånd som har en hög frekvens. Något som är viktigt att komma ihåg i detta är att vi har alla möjliga olika frekvenser i oss, även de lägre. Ibland fungerar det att fokusera på högfrekventa tillstånd för att må bra och få livet att fungera. Det är ju superbra när det fungerar. Ibland löser de högfrekventa energierna upp de lågfrekventa bara genom att existera.

När det inte fungerar behöver vi göra lite annorlunda. Då behöver vi möta de lågfrekventa energier vi har i vår kropp och i vårt energifält. De energierna kan inte höja sig själva för att möta oss, vi måste sänka vår frekvens för att möta dem. Vi måste alltså släppa taget om vår önskan om att vara glada och lyckliga för att kunna frigöra det som gör att vi inte är glada och lyckliga per automatik. Att vara lycklig är nämligen vår grundfrekvens. Det är vad vi är.

 

Programmeringar

Det som gör att vi inte alltid är där är att vi har programmerats till att gå igenom olika saker i detta livet, upplevelser som ofta gör ont och är obekväma. De lågfrekventa energier vi har i vårt energifält och i kroppen är ofta sådana programmeringar, och vi behöver programmera om dem så att de stämmer med vår grundfrekvens. Det gör vi genom att gå ner till dem, rensa i det som finns runtomkring och sedan programmera om. Observera att det inte finns något bra och dåligt i detta, de lägre energierna är inte sämre än de högre. Det är bara olika energier.

Exempel på hur man kan frigöra blockerad energi

Jag fick en vink från mitt team att jag ska beskriva hur olika healingsessioner kan gå till. Detta jag kommer att beskriva är sådant jag gjort på mig själv i många år och även på mina klienter. Mitt team tycker att jag ska skapa en fiktiv klient som jag jobbar på i olika blogginlägg framöver. Jag är en lydig flicka så jag gör som de säger 😀 Vi får se framöver vad mer vi får veta om denna fiktiva person. Hon är i alla fall en kvinna som ser ut att vara i i 45-årsåldern och hon heter Lena.

Jag blir visad en bild av en struktur som i sin mitt håller en box med en röd knapp på utsidan. Det ser ut ungefär som ett spindelnät runtomkring denna box. För att komma åt den behöver jag rensa bort spindelnätet. Jag behöver även flytta spindeln dit där den hör hemma. Man skulle kunna säga att spindeln har varit på ett uppdrag på annan ort och nu är uppdraget klart så den får åka hem till sin familj igen. Om jag väljer att bara ta bort spindelnätet kommer spindeln snabbt att väva ett nytt nät och mitt arbete är ogjort igen. Så jag börjar med att förflytta spindeln dit den hör hemma. Ibland går det lätt att flytta den energi som vaktar den lägre energin men när jag försöker flytta denna spindel hoppar den ner från sitt nät och lägger sina ben runt boxen så att jag inte ska kunna öppna den.

Vi lyfter en känsla

I detta arbete arbetar jag med mitt team och jag ber dem att förflytta spindeln. Sen får jag vänta tills den släppt taget. I detta fall känner spindeln att boxen är dennes och jag får en känsla av ”My precious” i Sagan om ringen. Den är min, min, min.
Oftast när man gör ett sådant här jobb finns det ett beteendemönster, en känsla eller en föreställning som man behöver lyfta till ytan och transformera. I detta fall är det en känsla och det är en känsla av att någon försöker ta det som är hennes. Att hon behöver vakta det så att ingen stjäl det ifrån henne. Detta är ursprungskänslan och den i sin tur har olika undermappar med känslor som påminner om ursprungskänslan. När vi frigör ursprungskänslan frigörs undermapparna per automatik. Dessa känslor har skapat olika beteendemönster hos Lena. Antagligen har de även attraherat in människor och händelser i hennes liv som har har varit avundsjuka på henne eller som har försökt att stjäla det som finns i boxen.

När spindeln har åkt hem, innan jag öppnar boxen, städar jag bort spindelnätet och det som har fastnat i nätet. Jag såg i nätet att det satt något jag kallar för främmande energi. Främmande energi är sådant vi tagit på oss från vår omgivning som egentligen inte stämmer med den vi är. Det kan handla om åsikter och föreställningar vi plockat på oss från vår omgivning, hur man ska göra, vad man kan göra, vad man inte kan göra etc. Elaka ord och kommentarer, fördomar, vedertagna sanningar etc som vi gjort till vår sanning.

När den blockerade energin är upplöst

När jag nu lyfter på locket på boxen flyger det ut en energi som känns som en superkraft. Det känns som att den har suttit instängd i eoner av tid. Vi släpper fri superkraften och den expanderar och virvlar runt i ren och skär lycka över att vara fri. Den är kopplad till trådar i Lenas första och andra chakra så den kan inte flyga helt fritt ännu. Ibland klipper vi trådarna direkt och ibland behövs det lite tid innan de klipps. I detta fallet behövs det lite tid och denna ”superenergi” får hänga fast i trådarna ett tag. Jag blir visad en bild där någon som påminner om anden i flaskan sitter och gungar i en gunga vars fästen sitter ovan molnen. Det känns som en han. Han är lycksalig över att vara fri och väntar tålmodigt på att banden ska klippas så att han får börja använda sina förmågor.

Detta är ett sätt att möta de lägre energierna för att på så sätt expandera sitt energifält. När man expanderar sitt energifält höjs även frekvensen. I nästa blogg kommer jag att beskriva ett sätt att göra detta på som är lätt att göra själv hemma.
Vill du boka en session med mig så gör du det här

Med detta önskar jag dig en fortsatt skön vecka!

Med värme
Annette