Själsmålning – för mer kraft och energi


bild målningEn själsmålning – för mer kraft och energi är en målning speciellt för dig. Ingen annan har en likadan. Ingen annan kommer någonsin att ha en likadan. Den bär din energi och dina önskemål om färger och eventuella motiv. När målningen är redo att födas gör jag en ceremoni där jag fyller duken med den kraft just du behöver för ditt högsta bästa. Sedan börjar jag måla med dina önskemål inlagda i energin. Jag låter målningen själv bestämma vad som ska plockas fram och inte. Jag har lärt mig genom åren att när jag försöker kontrollera en målning blir den sur och tvär och sätter ner alla hovarna i marken direkt, och varje gång blir resultatet bättre när målningen själv får visa vägen än om jag själv hade bestämt. Så för min inre frids skull och för ditt högsta bästas skull lämnar vi våra önskemål men låter målningen hålla i rodret.

Budskap som tillägg till själstavla

Man kan om man vill beställa ett skrivet medialt budskap som tillägg till tavlan. Då använder jag mig av bland annat tarotkort och orakelkort för att få fram det budskap just du behöver. Budskapen är olika långa men oftast en halv till en hel A4-sida.

Själsmålning – din grundenergi

Själsmålning – för mer kraft och energiDenna målning är ett exempel på en själsmålning där en kund ville ha en orange tavla med en elefant på. Vi gick tillsammans igenom vilka önskemål hon hade och sedan tog jag en ren canvas och gjorde en liten ceremoni över den där jag fyllde den med den energi just hon behöver och den energi som låter målningen skapa sitt eget liv. Jag kanaliserade ner några budskap som jag fyllde målningen med och sedan satte jag igång att måla. Jag visste ju att målningen skulle vara orange och innehålla minst en elefant. När jag målar låter jag färgerna bestämma hur de vill fylla upp duken. Jag väljer att vara ett verktyg för själskraften och att påverka utseendet så lite som möjligt. Under processens gång med denna målning var det flera elefanter som visade sig men som jag intuitivt valde låta gå. Jag kände på mig att det var en annan elefant som skulle vara slutresultatet.

Min själstavla är en av mina vackraste och käraste ägodelar – den följer med mig ut om det börjar brinna! Innan tavlan blev till så talade jag med Annette en lång stund i telefon, och bara det är en ynnest – en himla underbar, autentisk människa! Och det var både lustfyllt och nyttigt att få berätta om mig själv på det sättet, så att hon kunde uppfatta vem jag är och vad jag önskar ❤

Kristina Cina Fia Hallberg

Orange, cerise, turkost och guld

Själsmålning – för mer kraft och energiDetta är en själsmålning till en kund som ville att jag skulle följa energin i målningen. Vi pratade på telefon innan och hon berättade att hon älskade orange och cerise tillsammans och även turkost och guld. Hon berättade en del andra saker också som gjorde att jag fick en känsla för vad hon önskade sig. Jag tog in det i processen och släppte sedan energin fritt. Det var lite väntetid på målningen så jag började inte direkt efter vårt samtal men efter några veckor såg jag i en dröm hur målningen skulle se ut. Då visste jag att det var dags för målningen att födas.
Jag gjorde i ordning en duk och gjorde den ceremoni jag alltid gör för att fylla målningen med rätt energi. I min dröm visades den indigoblå färgen runtom tavlan och de klara färgerna i mitten. Jag började med dem och sedan började tavlan tala. Den hade en väldigt tydlig och stark röst och visade mig ganska direkt vad mer än bara färgerna som ville stiga fram tydligt. Jag hade bara att följa med och göra som den sa. Som vanligt skickade jag bilder till min kund under resans gång för att hon skulle känna att jag var på väg åt rätt håll. Hon var med mig hela vägen men ärligt talat så tror jag inte att denna målning hade godkänt några ändringar om hon hade velat ha den annorlunda. Det är en magisk målning med så många berättelser och med så mycket kraft. Nu bor den hos sin människa och jag hoppas de ska leva lyckliga i alla sina dagar. Om du vill beställa en själsmålning med ett motiv som är speciellt för dig gör du din beställning här. När du kommer till Kassa kan du skriva ditt telefonnummer i fältet för anteckningar. Jag ringer sedan upp dig och du får beskriva dina önskemål  för mig.

Själsmålning – din energi just nu

Själsmålning – för mer kraft och energi Denna målning är min egen själsmålning. Den visar vart jag stod just vid målningstillfället och den gav mig ett mycket kraftfullt budskap. Jag hade ingen tanke med målningen när jag startade utan gjorde som jag brukar, lekte med färger för att skapa en levande bakgrund. Helt plötsligt så ser jag ett öga som stirrar på mig. Jag kände mig så där iakttagen som man kan göra ibland. Ögat var inget vanligt öga. Det var väldigt stort i jämförelse med ansiktsformen. Jag såg ansiktsformen väldigt diffust och lade ingen vikt vid den från början. Ögat pockade på och krävde min uppmärksamhet så jag började måla fram det. Det tog inte många minuter förrän det var klart och då såg jag det andra ögat. Jag målade fram det också. Min känsla var hela tiden att detta är en kvinna som kommer från en annan dimension för att ge mig ett budskap. Kvinnan steg fram ur bakgrunden och visade sina skarpa ögon och sin lilla stängda mun. Hon visade mig hur hon steg fram genom en vägg som kändes som en tegelvägg. Under väldigt lång tid hade hon varit ett med tegelväggen men nu var det dags för henne att stiga fram och ta sin egen plats. Det var vad jag såg då när jag målade den. Jag hörde henne säga att hon ser allt men säger inget.
Själsmålning
Denna målning gjorde jag när jag bodde i Spanien. Jag hade kommit dit några veckor innan jag fick tillgång till min lägenhet och fick då bo i min väninnas lägenhet eftersom hon inte var hemma. Jag var så oerhört tacksam mot henne för hennes generositet och ville ge henne något speciellt som tack. Det blev en tavla. En tavla som speglade vem hon är. Jag valde färgerna dels utifrån de färger hon ofta använder och dels utifrån vilka färger som skapar hennes energi. Under den här perioden gick jag och målade tillsammans med en spansk konstnär. En kvinna som är oerhört duktig på att måla. Vi målade av motiv och syftet var att lära sig teknikerna för att få målningarna så lika verkligheten som möjligt. Jag kämpade på och slet mitt hår. Det var roligt när målningarna blev fina när de var klara men vägen dit var inte alls någon njutning. Nu vet jag att det inte är för mig att måla detaljer och att avbilda. Denna målning kom som en frisk fläkt mitt i all prestation och jag kunde måla precis det som kom och faktum är att det faktiskt syns att det är hon. Om du visste vem hon var tror jag att du skulle känna igen henne. Skulle detta vara en målning hon själv hade beställt hade det varit en ”Själsmålning – din grundenergi”.

Vanliga frågor

Hur beställer jag?

Du väljer om du vill ha en själsmålning med eller utan budskap och betalar din målning här. Sen bokar du en tid för Gratis samtal vid köp av själsmålning här. Jag ringer upp dig på avtalad tid och du berättar för mig om dina eventuella önskemål.

Hur lång tid tar det?

Hur lång tid målningen tar på sig att bli klar är olika från målning till målning. Vissa blir klara snabbt och andra behöver lång tid för att integrera all energi. Oftast tar det mellan 1 – 4 veckor från det jag startar målningen. Det kan ta längre tid dock.

Storlek och pris

Måttet är 50x50x3. Priset kan skifta över tid och du ser det nuvarande priset i butiken när du beställer.

Kan man beställa andra mått?

Det går att beställa mindre målningar men priset blir detsamma. Det går även att beställa större målningar till ett högre pris.