Min egen själsmålning

22 november, 2021 0 av annette
min själsmålning

Detta är min egen själsmålning. Jag har aldrig gjort en sådan innan. Alla mina målningar är mer eller mindre kanaliserade så jag tänkte att detta att göra sin egen själsmålning kommer ju vara a piece of cake…. ack vad jag bedrog mig. Den satte mig verkligen på prov samtidigt som den visade mig vad som pågår bakom kulisserna.

Jag kommer att göra en video där jag visar alla lagren men det kommer nog att ta ett tag innan den kommer eftersom mina datorer är lite sömniga och inte riktigt vill samma saker som jag vill.
Men jag kan berätta att det som syns i målningen är den jag är. Jag har fått se innan vem jag är på energiplan men inte riktigt kunnat ta in det. Jag har helt enkelt inte varit redo. I och med denna målning och de processer den satte igång så är jag nu redo att förstå vem jag är och hur jag fungerar. Det förklarar mycket för mig.

Inte riktigt passat in

Jag har aldrig riktigt känt att jag har passat in i några av de ”andliga” kretsarna. Det har alltid varit något som skavt och jag har aldrig stannat kvar utan hela tiden sökt vidare. Det har gjort att jag har kommit i kontakt med många olika typer av människor och grupperingar och det är jag tacksam för. Det gör att jag har en förståelse för hur människor fungerar och hur olika trossystem fungerar. Att jag fått den förståelsen gör att jag kan möta mina klienter där de är, jag förstår vart de kommer ifrån. Jag är ännu mer tacksam för den dörr denna målning öppnar för mig. Jag förstår nu varför det aldrig känts helt rätt.

Olika lager

När jag målade ett av lagren trodde jag att målningen var klar. Den såg klar ut men min känsla var en annan. Jag tyckte inte om den, jag tyckte den kändes klibbig i energin. Jag var arg på den och ett tag var jag på väg att elda upp den. Det slutade med att jag målade över hela målningen och ur det steg nya figurer fram. Nästa lager var fött.

Samma scenario utspelade sig, jag målade och målade och till slut såg den klar ut. Men jag kände mig inte nöjd och det slutade även denna gången med att jag målade över allt, allt utom flickan till vänster. Hon skulle vara kvar, men hon fick byta färg på sina kläder.

Nu fick målningen stå på staffliet ett tag och jag gick runt och blängde på den och svor åt den ibland. Till slut började den tala igen och jag satte mig för att måla. Det var då den tavla du ser ovan trädde fram. Min process var klar och den kunde nu breda ut sig i sin sanna form. Min sanna form, min sanna energi.

En transformativ energi

När den var klar och jag tittade på den blev jag så berörd, jag nästan tappade andan. Jag såg och förstod vad det var jag inte hade kunnat greppa innan när jag fått se vem jag är. Om du är en person som kan känna energi så känner du nog när du tittar på den vilken energi som är jag. Jag kan inte riktigt sätta ord på det ännu, det kanske kommer längre fram. Det jag vet är att det är en transformativ energi som är utan etiketter såsom ljus och mörker. Mer än så kan jag inte uttrycka.

Här kan du beställa din alldeles egna själsmålning.

Med detta så önskar jag dig en riktigt fin vecka och hoppas vi ses eller hörs någon gång!

Med värme
Annette