Ord från några av Annettes kunder

 


Annettes varma och helande händer gav en helt ny dimension till min barssession. Med stark medvetenhet skapade hon stor förändring bara genom några få meningar. Hon fångade lätt och snabbt upp där jag hade satt upp blockeringar för mig själv.
Efter barssessionen höll hon på min mage som jag hade värk i och bara några minuter efter sessionen försvann det helt. Fantastiskt magiskt. Från mitt hjärta kan jag verkligen rekommendera en session med Kraftfulla Annette!

Pernilla Helmersson

Genom åren har jag provat många bra behandlingar och terapeuter med varierande resultat men behandlingarna hos Annette blev den stora vändpunkten då det förflutnas bojor släppte taget totalt och jag äntligen blev fri från den sorg, rädsla, smärta och otillräcklighetskänsla jag burit på i stort sett hela mitt liv.
Annette är skicklig, stark, tydlig och har en äkta omtanke som gjorde ett bestående intryck och det räckte med ett fåtal behandlingar.
Mina varmaste rekommendationer!

Mikaela Fexe

Jag har varit hos Annette och fått olika behandlingar. När jag var deprimerad så kände jag mig mer lätt om hjärtat för varje gång jag varit där. Det var som att grunden för mig var medicin och kuratorsamtal. Hos Annette släppte sedan den sista depressionen. Healingmassagen hjälpte mig att sova, bli klarare i huvudet och mot mina krypningar i benen!
Access Bars gjorde mina tankar snällare och jag är mer förlåtande mot mig själv och andra. Jag fick även ökad energi.

Eleonor

Efter tre månaders successivt stigande värk och stekhet i nacke och axlar tog jag slutligen en behandling av Annette Hagman. Mina förväntningar var inte att all värk skulle försvinna efter bara en behandling. Vet inte riktigt vad jag hade att vänta mig men till min förvåning märkte jag att det började släppa redan under tiden Annette gav mig behandling. Vi var dock båda överens om att en djupgående massage kunde behövas innan jag skulle märka någon förbättring.
Här sitter jag och sympati inbillar mig saker för å vara snäll tänkte jag och struntade i den allt mer påtagliga rörligheten jag fick i nacken.
Jag tackade ödmjukt för en behandling som gett mig så mycket vägledning, råd, healing, förståelse och hjälp på en mental och själslig nivå, och gick hem.
13 timmar senare var min smärta borta! Helt borta! Jag är fortfarande chockad och samtidigt imponerad och fascinerad av den kraft som helade mig! Att det funkar!
Sedan dess har jag aldrig haft problem i nacken igen och Annette rörde mig inte ens fysiskt. Hade aldrig händerna på min kropp!
Jag kan varmt rekommendera behandling hos Annette för både kropp och själ. En investering i sig själv och som jag aldrig stött på någon annan stans.

Maria Elenge Lannes

Jag har i 20 år själv jobbat som terapeut och även provat på flera olika behandlingsmetoder genom åren. Har aldrig stött på en så ENKEL behandlingsmetod som det händer SÅ MYCKET MED. Det är svårt att säga vad det är som händer, men jag kan absolut säga att KROPP OCH SJÄL FÅR BALANS.

Det är också väldigt avslappnande och skönt att få BARS behandling.

Sen ska man inte glömma att Annette har många års erfarenhet som terapeut och har en högt utvecklad förmåga att kunna in energier och balansera dem åt oss på bästa sätt.

Camilla Sigunger

Annette har ett livsmod som smittar av sig och jag går alltid från hennes behandlingar med glädje och en hoppfullhet som förvånar mig. Hon hjälper mig att komma vidare i mitt eget liv.

Susanna Hellsing

I have been around healing communities for many years and I believe that Annette is one of the most accurate readers that I have ever met. She is always very clear and come from truth, compassion and integrity.

When I am in Sweden and need assistance with anything Annette is always the one that I contact. Her healingsessions are profound. I instantly feel the source love light energy coming through her. This energy is able to quickly guide her though, heal and release whatever is going on with the person. I believe that she is able to see many things that other healers have no idea even exist.

I have experienced Annette as always going forward and finding ways and modalities to continually heal herself so that sha can be of a greater assistance to assist others.
Anyone that has a session or reading with Annette is very privileged to be able to experience her incredible clarity and expertise healing abilities. She always come from great love and compassion for what others are going through. She is truly a gift to all of us.

Michelle Phillips, USA

Här ser du en video där Annette bjuder in dig till hennes värld och du får höra tre personer berätta vad de upplevt i kontakt med henne.

 

 

avskiljare