Livingroom Painting IRL


Penslar med färgÄr du sugen på att måla?
Intresserad av personlig utveckling?
Skulle det kännas kul att kombinera de två?
Då är denna helg för dig.

Det spelar ingen roll om du aldrig målat innan eller om du är etablerad konstnär. Vi kommer att måla oss genom våra själsliga snår och den som vill kan få lära sig en enklare teknik som kan ge väldigt vackra resultat.

Jag kommer att guida er genom olika meditationer som visar er vad ni behöver titta på och sedan målar ni det ni upplevt. Det kan vara bilder, färger eller känslor. Resultatet är inte viktigt utan det vi vill komma åt är vårt kreativa flöde och att se oss själva ännu lite tydligare.

 

Detta är en workshop för dig som känner en längtan efter att uttrycka dig och en önskan om att öppna upp mer av vem du egentligen är. Ingen prestation, ingen stress, inga krav. Bara ett skönt avslappnat umgänge med färger, dukar, penslar, pennor, papper och vänner.

Vid dagarnas slut kommer möjligheten finnas att samlas och titta på varandras målningar och hjälpas åt att tolka vad de skulle kunna visa. Vill man inte visa sin målning för någon annan är det helt ok. Var och en äger sin egen målning och sin egen process. Jag kommer finnas med er för att bolla tankar, känslor, funderingar kring målningen.
Vad jag inte kommer att göra är att tala om hur du ska göra och inte göra om du inte själv frågar. Detta är fri målning och inget är rätt eller fel vilket även betyder att vem som helst kan delta. Det spelar ingen roll om du målat innan eller inte. Det spelar heller ingen roll om du mediterat innan eller inte. Vi tar allt i den takt flödet säger och allt blir som det ska.

Jag har ett schema för workshopen och det är delvis flexibelt vilket innebär att vi kan forma dessa dagar till viss del utifrån vad gruppen vill ha och behöver.

Enklare målningsmaterial ingår och om du vill ha mer material än det som ingår går det bra att beställa via mig. Skriv det i så fall i din anmälan så ser vi vad du behöver och vad jag kan bidra med. Du som har målat innan kan självklart ta med eget material också.

För dig som är intresserad av att gå djupare in i din process eller känner att du vill frigöra dig från sådant som hindrar dig i livet och vet med dig att denna helg inte räcker till, för dig finns ett paketerbjudande som inkluderar denna helg. Om det låter spännande, skicka ett PM så får du info.

Välkommen!!