Livingroom Painting Online


Bild penslarÄr du sugen på att måla?
Intresserad av personlig utveckling?
Skulle det kännas kul att kombinera de två?
Då är denna workshop för dig.

Det spelar ingen roll om du aldrig målat innan eller om du är etablerad konstnär. Vi kommer att måla oss genom våra själsliga snår och måla från hjärtat.

Jag kommer att guida er genom olika meditationer som visar er vad ni behöver titta på och sedan målar ni det ni upplevt. Det kan vara bilder, färger eller känslor. Resultatet är inte viktigt utan det vi vill komma åt är vårt kreativa flöde och att se oss själva ännu lite tydligare.

Livingroom Painting Online är en onlineversion av Livingroom Painting IRL.
Den är en fristående workshop och kan även, för den som vill, vara en start på en längre kurs där vi går in djupare på både personlig/själslig utveckling. I den längre kursen vi lär oss även lite mer om de olika tips och trix man som konstnär använder sig av för att få djup och liv i sina målningar.

Vi kommer under denna första delkurs ha några dagar att måla och meditera tillsammans. Alla i sina egna hem med kontakt över mail och i en sluten grupp på Facebook (och/eller Zoom) där bara vi kan se vad som delas. Om du inte har Facebook går det bra att skapa en profil för bara denna kurs.
Detta är en workshop för dig som känner en längtan efter att uttrycka dig och en önskan om att öppna upp mer av vem du egentligen är. Ingen prestation, ingen stress, inga krav. Bara ett skönt avslappnat umgänge med färger, dukar, penslar, pennor, papper och vänner.

Vid dagarnas slut kommer möjligheten finnas att samlas och titta på varandras målningar och hjälpas åt att tolka vad de skulle kunna visa. Vill man inte visa sin målning för någon annan är det helt ok. Var och en äger sin egen målning och sin egen process. Jag kommer finnas med er för att bolla tankar, känslor, funderingar kring målningen.
Vad jag inte kommer att göra är att tala om hur du ska göra och inte göra. Detta är fri målning och inget är rätt eller fel vilket även betyder att vem som helst kan delta. Det spelar ingen roll om du målat innan eller inte. Det spelar heller ingen roll om du mediterat innan eller inte. Kravlöst är vårt nyckelord.

Av förklarliga skäl står du själv för materialet till kursen. Eftersom det är fri målning finns inga krav på vad du ska använda. Du kommer i det första kursmailet få en materiallista med olika förslag på vad du kan köpa in om du inte redan har allt material du behöver. Själva workshopen är under en helg men gruppen kommer att ligga kvar längre så att du om du vill kan gå tillbaka och repetera. I gruppen kan även de deltagare som vill ha fortsatt kontakt och fortsätta stötta varandra i den själsliga/kreativa utvecklingen.

För dig som är intresserad av att gå djupare in i din process eller känner att du vill frigöra dig från sådant som hindrar dig i livet och vet med dig att denna helg inte räcker till, för dig finns ett paketerbjudande som inkluderar denna helg. Om det låter spännande, skicka ett PM så får du info.

Anmäl dig till nyhetsbrevet så får du info när nya kurser lanseras och nya datum kommer.

Här kan du anmäla dig till aktuella kurser

 

Välkommen!!