Magikern som stannade kvar

12 januari, 2021 0 av annette
Magikern som stannade kvar - målning i akryl

Magikern som stannade kvar är en målning i akryl som kom till mig för många år sedan när jag befann mig mitt i ett möte med en aspekt av min tvillingsjäl. Jag hade mött andra aspekter av min tvillingsjäl men detta möte var annorlunda. Våra energier blandades och jag visste ofta inte vad som var jag och vad som var han. Vi lärde känna varandra på djupa plan, vi möttes och förstod varandra där ingen annan förstått. Vår utveckling skedde tillsammans och var för sig. Vi slets itu och kunde inte mötas alls, förstod inte varandra på något plan. Allt på en och samma gång.

En dröm

Jag drömde en natt något som jag kände mig tvungen att måla. En grön kraftfull energi kom emot mig och jag ville utforska den, jag ville följa med vart än den skulle föra mig. Jag ville också att min tvillingsjäl, då visste jag inte att han bara var en av flera aspekter, skulle följa med. Denna kraft var något jag visste inom mig att jag var tvungen att följa med. Jag visste också att om han inte följde med kunde vi inte fortsätta vår resa tillsammans.

När jag började måla energin fick jag också se en gammal magiker. Han kom ut ur en gammal stuga, en stuga där han bott i hela sitt liv. Han ställde sig på en klippavsats och tittade på vågen av energi. Jag iakttog honom och hoppades att han skulle välja att följa med mig i denna våg av kraft. Men han skakade på huvudet och vände sig om och gick tillbaka till sin stuga. Magikern hade länge vetat att denna nya energi skulle komma, men han var inte intresserad av att följa med. Han valde att stanna kvar i den värld han kände till.

Min och min tvillingsjäls vägar skildes egentligen där och då men det visste inte jag. Vår fysiska kontakt fortsatte ett tag till men till slut tog även den slut. Jag följde med den nya vågen av energi och han stannade kvar i det han kände till.

Du kan se fler av mina målningar här

Jag önskar dig en fin dag!

Med värme
Annette