A Portal to your path of heart – bloggen

5 augusti, 2020 0 av annette

path of heartA Portal to your path of heart – bloggen handlar om kreativitet och medvetenhet på olika plan. Min intention är att skriva en bloggpost varje vecka. Det kommer att vara en salig blandning av bloggposter om fysisk hälsa, själslig hälsa, medvetenhet på olika nivåer, kreativitet etc. Den röda tråden är alltid växande och utveckling.

Jag kommer här i A Portal to your path of heart – bloggen skriva om mina målningar, jag kommer att berätta om min process och om vad jag upplevde tillsammans med varje målning. De allra flesta av mina målningar berättar en historia och det som är så spännande är att de ofta berättar en historia för mig under processens gång och sen berättar de en annan historia för de som sedan betraktar dem. Det finns ingen sann historia och min berättelse är min upplevelse. Vad tavlan berättar för dig är din upplevelse.

Jag kommer även att berätta om olika upplevelser jag haft genom livet och om den information jag får till mig från andra sfärer. Ibland kan en post bli lite undervisande och ibland bara berättande. Vi följer flödet 🙂

Jag kommer att dela med mig av recept och tips på vad jag själv gillar och brukar använda mig av för att boosta min hälsa. Allt hör ihop, fysisk hälsa, själslig hälsa, kreativitet och medvetenhet.

.

 

Jag önskar dig en fin vecka tills vi hörs igen!

Med värme
Annette