Star

6 augusti, 2020 0 av annette

Bild på målning "Star"Tjejen på målningen heter ”Star” och hon kom till mig i början av 2020. Jag hade bestämt mig för att måla en helt abstrakt tavla i bara vitt och olika blå nyanser. Jag satte mig med den tomma duken och började måla. Det gick ganska bra och målningen blev fin men jag kände ändå att något saknades. Jag fick inte riktigt tag i vad det var som saknades och målningen visade mig inga nya ingångar. Därför bestämde jag mig för att den skulle få vila över jul och nyår och så blev det.

När jag kom hem igen tittade jag på tavlan och nu såg jag hur det började röra sig i den. Något pockade på min uppmärksamhet. Jag satte mig ner, bara tittade på den och helt plötsligt såg jag ett öga sticka fram. Jag tog fram en kolpenna och fyllde snabbt i för att se lite tydligare vart ögat satt. Då såg jag helt plötsligt ett rufsigt hår och ett till öga ploppa fram. Jag ritade dit det andra ögat och fyllde i håret lite grann, fixade lite här och lite där.
Målningen var klar och ”Star” hade landat. Det enda jag behövde göra var i princip att måla i med akrylfärg där jag hade märkt ut med kolpennan. Så snabbt och lätt kan det gå när en målning är redo.

(Min ursprungliga tanke var som jag skrev att detta skulle vara en helt abstrakt tavla men något du nog lagt märke till om du följt mig sedan innan, eller kommer att lägga märke till när du följer mig här, är att mina målningar ofta har en väldigt stark egen vilja. Det betyder att när jag försöker göra som jag tänkt istället för som målningen vill….. ja, då får jag lite grann skylla mig själv. Jag har därför (den hårda vägen) blivit ganska bra på att släppa taget och låta målningarna leda vägen.)

Tårar av kärlek

När ”Star” trädde fram kom hon med en fantastiskt närvarande energi. Trots hennes starka närvaro sade hon ingenting utan hon bara tittade på mig. Det kändes som att hon såg hela mig och hennes energi var oerhört läkande. Efter några dagar frågade jag henne vad hon kom med för budskap. Hon svarade inte nu heller men hennes ögon fylldes av tårar som svämmade över. Det var tårar av kärlek, en kärlek så ren och så stark att den läker varje sår.

Star har fortfarande inte berättat för mig vem hon är och vad hennes uppdrag är. Trots att hon inte berättat för mig så vet jag att hon kom och öppnade upp portalen till en ny era i mitt liv. Hon öppnade vägen för ”A Portal to your path of heart”. Några veckor efter att hennes ögon svämmat över berättade hon för mig att tre av hennes vänner skulle komma ner till mig. Det var tre målningar, en grön, en rosa och en gul. Nästa bloggpost kommer att handla om den gröna målningen. ”Transmission”.

Star finns så klart med i Galleriet! Välkommen att hälsa på henne och alla hennes vänner, gamla som nya.
Hon finns även till salu som originalmålning inklusive silverfärgad svävarram här och som konstryck här.

Jag önskar dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette