”La Vía” – en utställning

6 februari, 2021 0 av annette
"La Vía" - En utställning

La Vía – en utställning IRL och Online
av Annette Hagman och Margareta Trudh Bogren

”Vår konst är färgstark och transformerande. Den springer ur nyfikenhet och en längtan efter en djupare kontakt med det vi inte ser med våra blotta ögon.”

Intuitiv konst målad framförallt i akryl men även en del mixed media.
Utställningen kommer att kunna ses online för de som inte har möjlighet att se den på plats.

Välkommen!

Äntligen är det dags!

Det har länge funnits en längtan hos mig efter att ställa ut mina tavlor men läget har inte infunnit sig. Så för några veckor sedan blev målningen ”La Vía” klar, och den berättade för mig att nu var det dags.
Efter det gick det snabbt, ett galleri dök upp i mitt flöde och jag bokade datum. Faktum är att det ofta är så för mig i livet, när det väl händer händer det fort. Det kommer mer om målningen i en post lite längre fram så håll ögonen öppna. Den är oerhört spännande.

Jag kände att jag gärna ville göra utställningen tillsammans med någon, och hörde därför av mig till en av mina Facebookvänner som även hon är konstnär.
Margareta Trudh Bogren och jag har aldrig träffats i det verkliga livet. Båda är healers och målar intuitivt vilket har gjort att vi känt en speciell connection över Facebook. (Dessutom talar vi båda lightlanguage så jag ser oss framför mig sittande i galleriet talande lightlanguage med varandra :-D)
Det känns så himla roligt att göra detta tillsammans och jag är övertygad om att hela utställningen kommer att andas healing och höga vibrationer.

Du är hjärtligt välkommen att hälsa på oss på plats i Gamla Stan, Stockholm eller så hänger du med oss online och ser utställningen på video och /eller Facebook live. Kanske till och med om vi får till tekniken att det blir en Instagram live 😀

Facebook event

Med det så önskar jag dig en riktigt fin dag!

Med värme
Annette