Coming home – den rosa och en mandala

19 augusti, 2020 0 av annette

Coming home - den rosaComing home – den rosa är den andra av Stars vänner som kommit ner till mig och jorden. Rosa är en av mina favoritfärger och jag tänkte att denna skulle gå lätt och snabbt. Ack vad jag bedrog mig, den utmanade mig rejält. Det är så med vissa målningar och med andra säger det bara klick så är de klara.

Jag hade ju under processen med ”Transmission – den gröna förstått att alla tavlorna skulle ha lite blått i sig så jag målade dit lite blått i denna också. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig och till slut kände jag att det inte gick att måla mer på den. Jag funderade på om jag skulle måla över den helt och hållet men något sa mig att det inte var rätt väg att gå. Så istället för att måla om den valde jag att sätta fast den i svävarramen som hörde till duken. Jag skruvade ihop den och hängde upp den på väggen och där fick den hänga i flera veckor. Jag tittade ofta och länge på den och såg hur den förändrades. Det hände massor i den utan att jag gjorde något. Min upplevelse var att det bodde olika energier i målningen som höll på att gruppera sig till vad som skulle bli slutresultatet.

För mig är rosa en feminin energi så jag blev förvånad när många av energierna som visade sig i målningen var maskulina. I början kändes det som att den hade med twinflameprocessen att göra. Jag funderade på om jag skulle måla fram en man och en kvinna men släppte den tanken och lät målningen bli det den ville.

Jag gick för några veckor sedan in i en djup transformeringsprocess där jag energimässigt agerade stöd Mandalatill en person som skulle göra sin vandring över regnbågsbron. Det var en intensiv och vacker process och när den började närma sig sitt slut fick jag en impuls att måla en mandala. Jag satte mig med en av de små canvasdukarna som jag brukar använda till mandalas och började måla. När jag gör mandalas brukar jag först göra en bakgrund som skiftar i lite olika nyanser och sedan gör jag själva mandalan med mina akrylpennor. Jag satt med denna mandala i några timmar och var i en form av lätt trance. När den var klar fick jag veta att personen i fråga nu gått över regnbågsbron och processen var klar.

När mandalan var klar gick jag och tittade på ”Den rosa” och nu berättade den klart och tydligt för mig vad den heter. Den heter ”Coming home”. Det gick en rysning genom hela min kropp. Det blev så tydligt hur målningen visar hur vi kommer hem till vårt ursprung. I detta fallet var personen klar på jorden och gick över regnbågsbron, hem till sitt ursprung. I andra fall går vi över mindre broar som tar oss närmare vår innersta sanning. Vi kommer hem i olika steg på vägen.

”Coming home” finns så klart med i Galleriet! Välkommen att hälsa på den och alla dess vänner, gamla som nya.
Den finns även till salu som originalmålning inklusive silverfärgad svävarram här och som konstryck här.

Jag önskar dig en fin vecka tills vi hörs igen!

Med värme
Annette