Lightlanguage – language of light

10 oktober, 2020 0 av annette

Light Language

För ungefär ett år sedan började det hända saker som jag inte riktigt visste vad det var. Det började komma ljud ur min mun, jag kände hur något pockade på och ville komma ut. När jag öppnade munnen kom det ut något som i mina öron lät mest som tjatter. Jag kände till att det finns de som talar lightlanguage – language of light, ett språk kanaliserat från andra planeter, men detta lät inte alls som det jag hört andra prata.

Att ha tillit till processen

Jag visste att jag inte hittade på, det var läten som kom helt utan min egna ansträngning och jag märkte efter ett tag att vissa ”ord” var återkommande. Tidigare i livet har jag tonat ganska mycket i mitt arbete som healer och jag är van att låta toner komma genom min strupe utan att jag själv styr dem och jag gjorde lika nu som jag gjort när jag tonat. Jag pratade på för mig själv de första veckorna men berättade inte för någon.

På något plan var jag lite osäker på om det verkligen var på riktigt, jag förstod ju inget av det som sades.  Egentligen visste jag att jag inte hittade på men du vet ju hur det är ….. när något är väldigt annorlunda tar det ofta ett litet tag innan man vågar lite helt och fullt på att det är verkligt. Jag har lärt mig genom livet att ha tillit till processen och väntade in för att se vad detta skulle föra med sig.

Det började ringa i öronen

Så en dag bad en väninna mig om healing över messenger på Facebook. Vi pratade inte, vi bara skrev till varandra samtidigt som jag gav healing. Jag kände hur ”språket” ville komma ut och jag började prata. Hon hörde ju så klart inget eftersom vi bara skrev till varandra men efter en liten stund frågade hon mig vad jag gjorde….. det ringde i hennes öron. Jag berättade om språket och spelade in en liten sekvens för att hon skulle få höra. När hon lyssnade försvann ringningarna i hennes öron.

Min väninna bad om att jag skulle göra samma healing på hennes man som har tinnitus och det gjorde jag några dagar senare. Han berättade att hans tinnitus ändrade tonläge när jag pratade språket. Han sa även att han kände igen det men inte kunde placera det. De här två sessionerna suddade ut det tvivel jag hade och fick mig att lita på att språket var på riktigt, och att det hade ett syfte. På något plan gav det ju healing, det blev väldigt tydligt.

Båda dessa mina vänner är själva healers och vana att känna in energier men jag hade en likadan upplevelse med en vän som inte alls är van att känna in energier på det sättet. Vi chattade och helt plötsligt började jag prata språket. Detta var ingen healingsession utan bara ett vanligt samtal över messenger. Hon hörde ju det så klart inte heller att jag pratade men skrev nästan omgående och frågade vad jag gjorde…. det började ringa i hennes öron. För mig var det den ultimata bekräftelsen på att något händer när jag pratar detta språk.

Urgammalt tonalt språk som läker på molekylnivå

Efter det har jag börjat känna mer och mer vad som sker energimässigt när jag pratar. Jag vet ännu inte vad som sägs men jag känner energin i det. Många som lyssnat säger att det gör dem glada, att de känner sig stärkta, och det är ju fantastiskt. För egen del har språket börjat bubbla upp när jag har en energi som ska transformeras. Om jag är arg, ledsen eller känner mig blockerad börjar språket av sig självt och efter en liten stund känns det lättare.
Jag har nu fått veta att det är ett urgammalt tonalt språk som ger healing på molekylnivå. Det ska bli spännande att se vart detta leder. Här kommer en kort video där du får höra hur det låter. Om du vill kan du sätta dig bekvämt, sluta ögonen och känna in vad som händer när du lyssnar.

Du kan beställa en transformativ session med mig r. I en sådan session pratar jag lightlanguage för dig specifikt om det är vad som ger dig det bästa resultatet.

Med detta önskar jag dig en fortsatt skön helg!

Med värme
Annette