God natt 2020 och God morgon 2021!

27 december, 2020 0 av annette

God natt 2020 och God morgon 2021! Jag önskar 2020 en riktigt god natts sömn då det har gjort ett fantastiskt jobb för jorden. 2020 har nog varit ett omtumlande år för de allra flesta. På olika sätt har det visat oss vad vi har kvar att läka inom oss och i våra liv. För vissa av oss har det känts skönt att livet stannat upp och givit oss en möjlighet till introspektion och reflektion. Några av oss har känt att det varit hemskt och otryggt när vi blivit fråntagna våra vanliga rutiner. För vissa av oss har året varit fyllt av rädsla och frustration. För andra av oss har det varit fyllt av insikter och frigörande.

Hur vi upplevt året beror på vart vi står i vår egen utveckling och inget är bättre eller sämre än något annat. Vi har helt enkelt valt olika typer av upplevelser innan vi inkarnerade i våra nuvarande kroppar.
Detta är viktigt att förstå. Ingen har kommit längre än någon annan, ingen är mer vaken än någon annan. Vi är alla precis exakt där vi ska vara. Vi är fullkomligt trygga och omhändertagna av våra team i högre dimensioner. De vet vad vi behöver göra och uppleva för att fullfölja vårt kontrakt som vi skrev innan vi inkarnerade.

Gott och ont, rätt och fel

Vad som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan. Inte ens de allra godaste människorna är bättre än de allra ondaste. Det är vi människor på jorden som bestämt vad som är gott och vad som är ont. En människa vi anser vara ond kanske är den ljusaste själen av oss alla, ingen av oss vet det eftersom vi får se det vi behöver se för vår personliga utvecklings skull. Det betyder inte att vi inte ska sträva efter det goda. Det betyder bara att vi ska vara de vi är, vara sanna i oss själva och göra vårt bästa för att inte döma de som inte lever upp till våra krav.

Många tycker att 2020 varit ett hemskt år, kanske till och med ett ont år. Men tänk om varje år är en egen energiform, en egen entitet?
Tänk om 2020 är en egen entitet som inkarnerade till jorden för att hjälpa oss att höja oss i frekvens?
Tänk om hen kom till oss som en god fe och massor av tough love för att vi ska få en bättre värld?
Tänk om 2020 kom som schampot som tvättade rent vårt hår för att det när det torkar ska skina vackert och lukta gott?
Och kanske, om vi har tur, kommer 2021 i så fall som balsamet som hjälper till att reda ut de knutar som skapades under den rätt hårdhänta schamponeringen.

Min känsla för 2021

Min nuvarande känsla för 2021 är att vi har en blockering kvar att lösa upp som sitter som en propp i vägen. Förhoppningsvis släpper den snart nog. När den släpper ser jag hur energin öppnar upp sig med många olika möjligheter.

Jag blir visad hur vi när proppen släpper flyger runt i kosmos och inte riktigt har hittat riktningen än. När energin börjar stabilisera sig ser det ut som att en del av oss sjunker ner till jorden igen. Jag blir visad att det ligger en hinna över jorden så att de som sjunker ner landar på en högre nivå än vad de var innan. Det ser ut lite som skyddsplast och jag får inte riktigt se hur det ser ut under plasten. Kanske betyder det att det blir en period där vi inte kan göra så mycket mer än att vänta in.
En del av oss fortsätter sväva runt utan riktning och andra hittar sin riktning och styr sin kos bort från jorden. Kanske för att hämta hem ny information eller så är de klara med sitt uppdrag just här och just nu.

Jorden och alla människor eller en bild av vårt inre

Denna bild kan visa jorden och alla människor, men den kan även visa vårt inre där våra olika delar svävar runt ett tag i ovisshet och sedan landar där de ska vara. Vissa delar kanske vi är klara med och andra ska vi ha kvar för att använda oss av i vårt fortsatta liv.

Jag hoppas och tror att våra upplevelser under 2020 har givit oss insikter som för oss närmare en jord fylld av kärlek och visdom. Jag hoppas att vi alla kommer att se tillbaka på detta år som året då allting vände till det bättre. Hur det blir återstår att se. Jag för min del ska göra några ceremonier för att lägga grunden för det 2021 jag vill ha. Har du funderat på om det är något särskilt du skulle vilja ha i ditt liv framåt? Kanske du också vill göra en ceremoni och bjuda in det?

Facebooklive med process för att öppna upp för det nya

Jag kommer att göra en live på min facebooksida på nyårsafton där jag leder alla som vill vara med i en enkel process för att göra plats för och bjuda in det nya i livet. Jag kommer att tala lite lightlanguage för healing och transformation. Om du går in och gillar min sida kommer du att få aviseringar när det är dags. Om du inte kan vara med just då är det ingen fara, det går bra att titta på den senare. Energin kommer finnas kvar i videon. Alla som kommer att titta kommer att vara med energimässigt när jag spelar in den.

Målningarna på bilden är i mixed media målade på akvarellpapper med akvarell, akryl och 18 karats guld. De är ännu inte helt färdiga men jag tyckte att de passade bra in som beskrivning av 2020 och 2021 😀

Med detta vill jag önska dig ett fantastiskt Gott Nytt År!!

Med värme
Annette