Boosta din fysiska hälsa – olika tips

Jag har aldrig varit bra på rutiner. Min mathållning, motion etc. har ofta blivit satt åt sidan för sådant jag tycker är mer intressant, eller om jag ska vara helt ärlig så har det ofta blivit åsidosatt för att jag är ganska bekväm av mig. Min passion ligger i transformation och jag har alltid haft fokus på det energimässiga arbetet. Där finns det inget som stoppar mig. Kroppen har fått stå åt sidan men faktum är att kroppen klarar inte av att hålla hur höga energier som helst om den inte är i balans. Jag har genom åren gjort ryck där jag tagit tag i den fysiska hälsan på olika sätt men inget har hittills hållit i längden. Nu har jag givit mig själv ett löfte om att jag under år 2020 ska få in den här omtalade balansen i mitt liv på ett sätt som känns bra för mig.

Jag vill kunna äta allt och inte behöva försaka sådant som på riktigt ger mig livskvalitet. Jag vill däremot göra mig kvitt okynnesätande och den ”vila” jag ger mig som egentligen är en undanflykt från att ge min kropp den motion den faktiskt behöver.
Jag provar mig fram, plockar bort en del och tillför en del. Jag har ett helt år på mig och det gör inget om jag faller ner i en gammal grop någon gång då och då. Jag söker en hållbar livsstil som fungerar för mig år efter år efter år. Det får ta tid. Här ger jag dig tips om några av de saker jag själv uppskattar mycket. Kanske hittar du något som passar dig och din livsstil också.

Guldmjölk

Periodisk fasta

Mungbönsgryta

Tips på superfood och vad de kan vara bra för

Chiafrön

Spirulina