Boka tid


Välkommen att boka din tid hos Annette!

 

Här kan du boka din tid för guidning, vägledning, healing och balansering. Du kan även boka en tid för ett gratis samtal här när du beställt en själsmålning. Längre fram kommer det att finnas en betalningsfunktion direkt vid bokning men för tillfället bokar du och betalar enligt nedan.

Denna bokning gäller tider per telefon eller videosamtal. Om du inte hittar en passande tid eller vill boka en tid IRL skriver du i kontaktformuläret vilken typ av session du vill ha och förslag på när det fungerar för dig så återkommer jag med tidsförslag. IRL finns även möjlighet till Access Bars.

1. Bokning: För att boka din tid väljer du i rullisten nedan vilken typ av session du vill ha. När du valt din session kommer du att se vilka tider som finns lediga. Klicka på den tid som passar dig. Fyll sedan i formuläret och skriv i meddelande på vilket sätt du vill bli kontaktad ifall du valt en session på distans, via telefon eller via Skype. Om Skype, skriv även ditt Skype-ID. Klicka på boka. När bokningen gått igenom får du en bokningsbekräftelse till den mailadress du angivit. Där finns även en länk till din betalning.

2. Betalning: Betalning sker i förskott med kort via Stripe eller via Swish. Du klickar på länken i ditt bekräftelsemail och kommer då till denna sida. På denna sida väljer du den session du bokat, och betalar. När din betalning är gjord får du ett mail som bekräftar att tiden är din.

3. Avbokning: Avbokning/ombokning sker lättast genom att du svarar på ditt bokningsmail eller skickar ett SMS till 072-978 33 32. Avbokning av tid ska ske minst 72 timmar innan din bokade tid för att du ska få tillbaka dina pengar. Om du får förhinder och vill boka om din tid går det bra, dock senast 12 timmar innan. Om du inte bokar av eller om din tid förfaller betalningen och du får göra en ny betalning om du vill ha en ny tid.

 

Hjärtligt välkommen, jag ser fram emot vårt möte!

Med värme
Annette

 

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Boka