Boka tid

Du kan boka tid med mig för olika sessioner.
Bokningssystem kommer framöver men än så länge bokar du genom att välja och betala din session här. I fältet för meddelande kan du sedan skriva förslag på vilka tider som passar dig så återkommer jag med de tider som finns lediga.
Självklart går det bra att skicka mig ett mail om du har frågor innan du köper tjänsten. Då mailar du mig på info@annettehagman.com eller skriver i kontaktformuläret.

Sessioner över videolänk eller telefon – rekommenderas

  • Transformativ healingsession 60 min, 90 min
    – en transformerande session som går på djupet.
  • Gratis samtal vid beställning av själsmålning 30 min.

Sessioner IRL

Jag följer rekommendationerna som råder och därför rekommenderar jag en session över telefon eller videolänk om det går. Sessioner över telefon och videolänk fungerar ofta lika bra bortsett från Access Bars vilket behöver göras IRL.

  • Transformativ healingsession IRL 60 min, 90 min
    – en transformerande session som går på djupet.
  • Access Bars IRL 60 min, 90 min

Välkommen!