WOMEN RISING – en målning i akryl

18 december, 2023 0 av annette

Women Rising – en målning i akryl är en målning som ingick i min utställning ”Let your true colors shine” Mars 2023 i Stockholm. Här berättar jag en del om den och vad den kommer med för energi och budskap. Den är 30×40 cm.

Denna målning ger liksom Blue Shield en inblick i vad som sker i en del av Entity rising. Här är det den feminina energin som är i fokus. 

Min känsla är att vi här visas några kvinnor som har gjort den tuffa uppstigningen i Entity rising, de har varit i Blue Shield och fått sin nya energi och sitt beskydd. 

Nu är de på väg in i nästa fas, in i det nya. Vad den fasen och det nya består av får vi inte se men jag tycker det ser trivsamt ut.

För den som tittar noga finns där en konstnär med ett staffli och en kvinna som läser i en bok eller tittar i en mobil.

Kvinnan som läser står lite utanför kön, lite som att det hon läser tar upp hela hennes uppmärksamhet så att hon inte har registrerat kön. Hon kanske har fått ett viktigt meddelande från stationen innan. 

Konstnären står i vad som verkar vara ett mellanrum man måste passera för att komma vidare i kön. Jag vet inte om han målar av varje person eller om han symboliserar en kreativ process. Vad tror du?

Som med alla intuitiva målningar finns mycket att säga när man tonar in, men det mesta är väldigt personligt för den som betraktar målningen. Det jag ser är bara vad jag ser, du kanske ser något helt annat. Jag kommer därför inte att berätta mer av vad jag ser. Tona in på målningen och ta emot det budskap den har att förmedla till dig.

Följ mig gärna på Sociala Medier där jag delar med mig av allt som är jag. Där delar jag även mina målningsprocesser när det flödet infinner sig.
Facebook
Instagram

Med värme
Annette