Veckans Tarot – Världen

20 november, 2022 0 av annette

Veckans Tarot – Världen är det sista kortet i tarotlekens Stora Arkana. Cirkeln är sluten eller på väg att slutas. Har du något kvar som du vill lämna innan du en gång för alla sluter säcken med ditt gamla innehåll för att slänga den på elden?

Jag tittar på kvinnan på bilden och känner hur livsandarna börjar vakna till liv. Det har varit en intensiv tid och mycket har skakats om för att kunna lämna våra energifält. För mig symboliserar hennes hatt att hon nu är fri, hon släpper taget om hatten och låter vinden hämta den med sig på nya äventyr.

Hon berättar för mig att hatten på bilden symboliserar hennes gamla sätt att se på sig själv och på världen. Den symboliserar även hennes kronchakra, det chakra där vi tar in inspiration från vår högsta källa. Hatten är svart och konformad men spetsen uppåt. Hon berättar för mig att det betyder att hon fram till nu bara har kunnat ta emot energi från ovan genom ett litet hål, hattens spets. Hattens material visar oss att det har funnits ett ganska kompakt lager av tyngre energi som hindrat den ljusare och lättare energin från att integreras i hennes aura.

Hon visar mig att hon nu kommer att få byta ut hatten mot en ljuskrona. Ljuskronan är väldigt ljus i sin energi och med den på sitt huvud kommer hon att kunna ta emot en helt annan typ av inspiration och livskraft.

Ljuskrona på plats

Kvinnan berättar för mig att hon är ganska trött i kroppen. Och att det händer mycket i hennes huvud. Hon visar att hon har som ett spännband kring sitt huvud och att det beror på att den nya ljuskronan håller på att sättas på plats. Ärligt talat känns hon ganska utmattad. Glad men utmattad.

Jag säger till henne att hon borde lägga sig ner och vila lite och sedan njuta av allt gott hon har på filten bredvid sig. Hon tittar på mig och ruskar lite på sig som om mina ord väckt henne ur tankar som varit långt långt borta. Hon ler lite matt och nickar, verkar tycka det är en bra idé.

Min känsla är att hon under lång tid varit i en mångdimensionell process där hennes olika dimensioner integrerats för att nu till sist integreras med den fysiska kroppen. Det är därför hon behöver vila mycket och äta bra, näringsrik mat. Jag tror att hennes liv kommer att se väldigt annorlunda ut framöver.

Veckans Tarot – Världen – Ditt budskap

Fira och ge dig själv allt det din kropp längtar efter. Resan har varit lång och liksom kvinnan på bilden tror jag att du också gått igenom en del i livet. Kanske har du inte alltid tagit hand om dig själv lika bra som du borde. Nu är tid att ta hand om din kropp. Du kommer också att få en ljuskrona och för att den ska kunna sättas på plats behöver din kropp vara stark och fylld av näring. Lyssna på kroppen. Fråga den vad den vill ha. Din kropp är din och den vet vad den behöver. Du är värd det allra bästa.

Med detta önskar jag dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

avskiljare

Creative You Online

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

avskiljare