Veckans Tarot -Vagnen

29 oktober, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Vagnen tillhör liksom de senaste två veckornas kort Stora Arkanan. När vi får så många kort från Stora Arkanan direkt efter varandra skulle jag nog säga att det är stora grejer på gång.

Veckans Tarot -Vagnen

Förra veckan hade vi Tornet som kom och hjälpte oss att plocka bort det som inte längre resonerar med de vi är och vill vara. Nu kommer Vagnen och vill ta oss vidare framåt. Men åt vilket håll ska vi åka nu när vi inte har de gamla trygga vägvisarna kvar i våra liv?
Vi ska se vad Vagnen och dess passagerare har att ge oss.

Ja, alltså, jag blir så full i skratt 😀 Känslan jag får kontakt med när jag tonar in på kortet är hisnande. Det är en blandning av ren och skär skräck och total lycka skulle jag vilja säga. Kvinnan på bilden lurar sig själv genom att låtsas att hon inte vet åt vilket håll hon ska åka. Egentligen vet hon redan och vi ser ju det på hennes huvud, hon tittar tydligt åt ett håll.

Vilken väg ska hon välja?

Hon tittar åt det håll hon vet att hon ska åka åt men hon är, ursäkta min dåliga franska, skiträdd för vad som ska ske om hon väljer den vägen. Den vägen går uppför en stenig och krokig väg och det ser ut som att det är rätt branta kullar hon ska manövrera sin motorcykel över. Hon berättar att hon inte är så van att köra motorcykel och är rädd att hon ska välta på vägen. Eller ännu värre åka av vägen och nerför ett stup.

Den andra vägen hon i teorin skulle kunna välja är lugn och harmonisk som en sjöbris och hon är lite sugen på den. Hon är ju lite sliten efter allt som varit och det skulle vara skönt med lite lugn och ro. Ja, hon kan faktiskt välja den vägen om hon vill, det finns inget rätt eller fel, men jag skulle bli förvånad om hon i slutänden valde den vägen. Det här är en kvinna med skinn på näsan, men skinnet har skrubbats av lite i och med Tornets framfart. Hennes självförtroende har fått sig en liten törn.

Katten är retsam

Katten sitter där helt beredd på att åka iväg. Normalt brukar katten prata med kvinnan och hjälpa henne att ta sina beslut men idag är den lite retsam och sitter helt tyst. Den säger absolut inte ett jam och kvinnan måste ta sitt beslut helt och hållet själv. Vi får se vad det blir, om hon väljer den knaggliga backen som kanske tar henne upp på toppen, eller om hon väljer sjöbrisen. Jag är rätt säker på att hon om hon väljer sjöbrisen kommer att få ta backen lite senare. Kanske är hon mer redo då, eller så är hon redo nu och bara låtsas rädd. Vad tror du?

Veckans Tarot – Vagnen – Ditt budskap

Du står inför ett vägskäl och behöver göra ett val. Min känsla är att du har en stark känsla för vilken väg du ska gå men att du kanske inte vet om du vill eller orkar. Den branta, steniga backen symboliserar, som jag ser det, sista etappen på denna din resa. När du är uppe på toppen kommer du att se ut över en vacker dal och den dalen är ditt hem. Din resa har varit lång och fylld av strapatser.

Vill du komma hem med andan i halsen, svettig och täckt av sand? Eller vill du vila, ta en dusch och byta kläder först? Ibland behöver man vila för att orka ta den sista biten, och ibland har man energin till att ta den i ett svep. Hur är det för dig?

Vad vill ditt hjärta och din kropp? Vill de ha vila eller ta steget redan nu? Det är ditt val och inget är rätt eller fel. Du kommer att komma dit du ska oavsett vilken väg du väljer och som vanligt finns inget rätt eller fel.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Jag har en billig minikurs som kan hjälpa dig att komma i kontakt med din inre prästinna, ditt högre jag eller andra energiformer som finns omkring dig. Kanske kan den hjälpa dig att tydligare veta vilken väg som är din. Du kan ta denna kurs om du redan målar eller om du aldrig hållit i en pensel. Det är ett helt intuitivt sätt att måla för att få fram budskap och läkning. Läs mer om kursen HÄR

Bild Lär dig måla intuitiva kraftmålningar

Måla din egen kraftmålning

Intuitivt måleri kan hjälpa dig att komma i kontakt med den djupa visdom som du bär inom dig men inte alltid kommer åt i det vardagliga livet. Vi jobbar under kursen helt utan prestationstänk, det behöver inte bli fint. Ibland blir en intuitiv målning fin och ibland syftar den endast till att vi ska frigöra oss från en energi vi bär inom oss.  Det finns inget rätt och inget fel.

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme