Veckans Tarot – Två Stavar

16 april, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Två stavar ger oss en aning om att det är något på gång. Du har kommit till en plats i livet där det är dags för dig att göra ett val. Du rekommenderas att lyssna på ditt hjärta och göra ett val som resonerar med din egen innersta sanning.

Mina ögon faller direkt på ödlan som klättrar på väggen. Sedan fortsätter blicken till de båda facklorna och vidare till den svarta katten som försöker nå ödlan och knuffa ner den. Hur vet jag att katten vill knuffa ner ödlan? Den berättade det. Den sa att den inte vill att ödlan ska nå upp till husse. Husse har nämligen lite svårt att ta sitt beslut och den där jäkla ödlan (kattens ord, inte mina)försöker få honom att stanna kvar där han är utan att ta det viktiga beslut han behöver göra.

Ödlan trivs nämligen bra som det är och är inte så förtjust i förändringar. Den gillar att vila och vänta in tills dess mat landar på dess tunga.

Katten är trött på att vänta och vill att de ska åka vidare nu till nästa destination. Men facklorna då? Vad vill de visa oss? Katten berättar för mig att de tända facklorna visar att det faktiskt inte finns någon återvändo. Den där ödlan kan försöka förhala husses beslut hur mycket den vill, han kommer att ta sitt beslut. Han har faktiskt egentligen redan tagit sitt beslut men känner sig lite osäker och behöver få fundera lite till. Jag försöker få kontakt med pojken, kattens husse, men när jag tonar in på honom ser jag att han har en intensiv dialog med jordklotet han har i sin hand. Det verkar som att han får instruktioner om hur han ska gå tillväga från nu och framåt.

Viktigt val

Jag blir visad att han har bestämt sig för att det är dags för förändring och han har en aning om hur den kommer att se ut. Det ser ut som att klotet skickar någon form av kodad information till honom. Den går inte till hans huvud utan till hans mage. Intressant, undra vad det betyder?
Jag får svaret direkt. Det betyder att detta hans val är oerhört viktigt för honom och för hur hans liv kommer att se ut framåt. Det är inget val han kan tänka ut. De erfarenheter han har i bagaget kan inte hjälpa honom här. Han måste lite på sin intuition och på sin magkänsla. Hans undermedvetna har svaret han behöver.

Hans högre jag visar mig att det finns en väg som känns väldigt lätt i energin men som för honom kan upplevas lite vinglig och osäker. Den känns vinglig och osäker eftersom det är en ny energi för honom. Han är van att vara i en energi som är lite mer kompakt och den nya energin är mycket lättare. På den nya vägen har han inget att att hålla sig i utan måste hela tiden förlita sig på sin intuition och sin innersta sanning.

Om han följer vägen han gått fram till nu, den väg som har en tyngre energi, då kommer han att känna sig tryggare men han kommer högst troligt att bli uttråkad och rastlös. Inget är rätt eller fel här men för mig känns det väldigt tydligt vilket val han kommer att göra. Det är bara hans osäkerhet som gör att han väntar. All den information han får från klotet kommer att vägleda honom framåt och hjälpa honom att ta beslut i framtiden, beslut som resonerar med hans innersta sanning.

Veckans Tarot – Två Stavar – Ditt budskap

Jag tolkar detta som att du står inför ett vägval, ett vägval som har potential att verkligen förändra ditt liv. Gör ditt val från ditt hjärta. Var noga med att det du väljer resonerar med din innersta sanning. Våga, vinn. Det känns som att det är ett viktigt val. Det är för dig liksom för pojken kommer att kännas trögt, tungt och instängt om du väljer utifrån rädsla. Om du däremot väljer att följa ditt hjärta och gör det val som har en lätt energi, då kommer allt att skifta för dig. Kanske inte direkt men inom en överskådlig tid.
Det kommer att skifta över tid även om du väljer den väg som känns tyngre, men det kommer att ta längre tid och du kommer att tappa energi på den vägen. För mig känns det inte som ett alternativ egentligen. Jag tror att du är ganska säker på vilken väg som är din att gå från nu och framåt.

Veckans nyheter – händelser

Erbjudande på Grundkurs i Tarot sista dagen idag 16/4!

Passa på!

Grundkurs Tarot

Att ha en tarotlek hemma kan kännas som att ha en väldigt vis, ödmjuk, ärlig och ickedömande vän vi alltid kan fråga om allt vi grunnar över. Vi kan vara säker på att få ett helt ärligt svar när vi frågar Tarot om råd. Ett problem kan vara att vi inte alltid kan tolka vad den säger och det är här denna kurs så passande kommer in.    

Du kan efter kursen använda leken för egen del eller arbeta professionellt med den, eller både och. Oavsett vilket val du gör är jag säker på att du kommer att ha stor glädje av din tarotlek och den tolkningsförmåga du skaffar dig här och i framtida djupare förkovring.  

Din kod är tarot234 Skriv in den i kassan så får du 300kr rabatt. Erbjudandet gäller tom söndagen den 16/4-23.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg