Veckans Tarot – Tre Svärd

26 februari, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Tre Svärd är liksom förra veckans Tio svärd ett av de kort i tarotleken som ofta känns mindre roliga att få. Ofta står de för hjärtesorg och brustna illusioner.

Veckans Tarot - Tre Svärd

På bilden ser vi tre svärd placerade i ett hjärta och en säng där någon ser ut att ha legat men nu stigit upp och ut ur bilden. Utanför fönstret ser vi hur det regnar och en fågel ser ut att vilja komma in. Min känsla är att det är en kråka och enligt Solöga säger kråkan ”Du lär dig hela tiden nya saker och på så sätt öppnas det alltid upp nya möjligheter för dig. Min gåva till dig är att lära dig något nytt.”

Jag blir visad en kvinna som legat i denna säng, hon har skrivit i sin dagbok och hon har funderat, reflekterat och gråtit floder. Hon har varit extremt ledsen men det känns som att hon torkat tårarna, snutit näsan och gått ut i köket för att laga sig lite mat.

Jag följer efter henne ut i köket och ser henne stå och bre några mackor. Hon berättar för mig att hon nu är på väg att ta sig upp ur den djupa smärta hon befunnit sig i. Hon säger att hon har blivit djupt sviken och framförallt av sig själv. Det hon menar är att hon borde ha kunnat förutse det som hände. Hon säger att hon har ju skills som skulle ha hindrat henne från att bli så sårad som hon blev. Det känns som att hon är lite upprörd men att den upprördheten kommer till största delen från hennes tankar.

Hårt paket

Hon visar mig sitt hjärta och det ser ut som att det är ett hårt fyrkantigt paket som är på väg att lämna hjärtat. Hörnen är vassa och det gör ont i hjärtat när paketet tränger sig ut. Men när paketet lämnat kommer hjärtat att läka. Faktum är att det redan börjat läka. Jag ser hur det är rosa, fint och rent bortsett från där paketet rispar med sina hörn.

Jag tolkar detta som att hon under sin tid i sängen har paketerat ihop flera saker som sårat henne till ett gemensamt paket. Flera saker med samma tema. När paketet lämnat henne är hon klar med den delen av sitt liv. Hon kommer inte att behöva möta den typen av utmaningar igen. Nu kommer hon att kunna välja upplevelser utifrån ett helt och rent hjärta.
Det hon fortfarande har kvar är att rensa en del i tankarna. Hon påverkas fortfarande av tankar kring det som sårat henne och när paketet lämnat henne helt och hållet känns det som att även tankarna kommer att skifta och bli ljusare.

Veckans Tarot – Tre Svärd – Ditt budskap

Jag skulle nog säga att ditt budskap denna vecka är att landa i ditt hjärta. Låt tankarna lämna dig och stanna istället centrerad i ditt hjärta. Det kommer kanske att göra ont men det är värt det i slutänden. När du stannar i hjärtat även fast det gör ont kommer ditt hjärta att göra läkningsjobbet åt dig. Du kommer att liksom kvinnan i berättelsen ovan att ha ett rent, ljust och rosa hjärta som inte längre håller några sårade känslor.

Ett tips är att när du packar ihop dina sårande upplevelser….. slå in dem i ett mjukt tyg istället för som kvinnan i berättelsen i ett paket med hårda hörn. Det gör inte lika ont då när paketet ska lämna hjärtat. Jag tror at det är vad kråkan vill lära dig, hantera det som hänt och gör det så lätt det går.

Två nya spännande tjänster!

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv. Eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Just nu fin rabatt!

Klargörande session

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Din personliga berättelse

Din alldeles egna unika berättelse

Liksom i Veckans Tarot för jag i Din egna personliga berättelse fram vad ditt högre jag och dina guider har att säga dig just nu. Ofta i sagoform med symboliska uttryck som talar till din själ. Det kan handla om egentligen vad som helst som är av vikt för din personliga resa här på jorden. Alltid ett budskap med syfte att du med större lätthet ska kunna ta dig framåt i livet, ett budskap som hjälper dig att se dig själv och ditt liv klarare.

Du kan läsa i min blogg där jag varje vecka lägger ut budskap från tarotkorten för att se min berättarstil. Berättelsen om dig kommer vara i liknande stil men då personligt till just dig.

Berättelsen om dig är på cirka 1 A4-sida.
Jag svarar i turordning så fort jag hinner. Berättelsen kommer till din mailbox när den är klar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette