Veckans Tarot – Tre stavar

5 februari, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Tre stavar tillhör den lilla arkanan och stavsviten som relaterar till eldelementet. Trean visar oss ett växande som ännu inte hittat sin form.

Veckans Tarot - Tre stavar

På bilden ser vi en kvinna som har en trollstav i sin hand. Hon snurrar den så att den skapar en spiral av energi framför henne. Vi ser att både katten och ödlan är nyfikna på vad det är som händer. Kanske de till och med hjälper till?
I bältet har kvinnan två stavar till och på dem växer det gröna blad. Kan det vara så att hon håller på att trolla fram något hon behöver för sin resa framåt i livet? Det är den känslan jag får, att hon vet vad hon vill och nu lägger hon allt sitt fokus på att trolla in det i hennes fysiska värld. De två stavarna med blad på representerar det hon redan trollat in i sitt liv.

Hon berättar för mig att hon från början hade tre stavar utan blad. Då visste hon inte att hon ville göra något men inte riktigt vad. Hon funderade länge och väl till det helt plötsligt slog ner som en blixt i hennes huvud och hon visste exakt vad hon ville göra. Det här är en kvinna med ett starkt driv och hon väntar inte i onödan så när hon väl visste vad hon ville göra satte hon igång direkt. Steg för steg när hon jobbade fram emot sitt mål började det växa fram små gröna blad på två av hennes stavar. Den tredje förblev kal.

Hon har övat

Vidare berättar hon att hon försökte få blad på även den tredje men förstod så småningom att den inte skulle ha några blad, att den var hennes trollstav. Hon har övat ett tag på att använda den på ett sätt som ger henne det hon önskar och det har hänt en del missöden på vägen. Ibland har hon trollat fram sådant hon inte alls ville ha och då har hon fått gå hem och övat igen för att hon och trollstaven ska bli mer samspelta.

Nu känner hon att de är ett team och tillsammans ska de erövra världen. Hon, trollstaven, katten och ödlan. Katten och ödlan har faktiskt ganska stora roller i deras väg framåt. Katten har hand om intuitionen och varnar kvinnan om hon är på väg åt fel håll. Den visar mig en bild av en blinkande fyr.
Ödlan är med för att se till så att de håller tiden. Så att de inte springer iväg för fort eller stannar för länge.

Veckans Tarot – Tre stavar – Ditt budskap

Har du bestämt dig för vad du vill? Har du vilat ordentligt och skakat av dig stöveln från förra veckan? I så fall, kör med fullt fokus och gasen i botten tänkte jag säga men då spänner ödlan ögonen i mig ? Gasa när det ska gasas och bromsa när det ska bromsas säger den.
Lita till det du kan och gör det som känns rätt och sant. Tveka inte utan håll fullt fokus på det du vill göra, ha nära kontakt med både katten och ödlan, intuitionen och timingen.

Använd trollstaven

Har du inte bestämt dig för vad du vill? I så fall är det dags nu att du gör det. Jag tror att du innerst inne vet vad du vill och du kanske behöver använda trollstaven till att rensa lite i de slöjor som gör att du inte ser klart. Tänk inte på vad du kan och inte, vad andra säger eller inte säger. Sök inom dig efter det som ger dig glädje och sätt sedan fullt fokus på det. Du har hela ditt team med dig. Trollstaven, Katten och Ödlan.

Två nya spännande tjänster!

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv, eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Just nu fin rabatt!

Klargörande session

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Din alldeles egna unika berättelse

I Berättelsen om dig för jag fram vad ditt högre jag och dina guider har att säga dig just nu. Ofta i sagoform med symboliska uttryck som talar till din själ. Det kan handla om egentligen vad som helst som är av vikt för din personliga resa här på jorden. Alltid ett budskap med syfte att du med större lätthet ska kunna ta dig framåt i livet, ett budskap som hjälper dig att se dig själv och ditt liv klarare.

Du kan läsa i min blogg där jag varje vecka lägger ut budskap från tarotkorten för att se min berättarstil. Berättelsen om dig kommer vara i liknande stil men då personligt till just dig.

Berättelsen om dig är på cirka 1 A4-sida. Du bokar den  HÄR 
Jag svarar i turordning så fort jag hinner. Berättelsen kommer till din mailbox när den är klar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette