Veckans Tarot – Tornet

22 oktober, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Tornet ingår som förra veckans Översteprästerna i den Stora Arkanan i tarotleken. Tornet är ett av de kort som inger respekt hos många. Vi ska se vad det har att komma med för spännande nyheter till oss i dag.

Ojojoj! Denna kvinna har en blick som visar att hon vet exakt vad hon gör. Det där tornet har inte rasat på egen hand, det har fått hjälp av henne och hennes trollstav.
Hon skickar en tanke till mig som säger till mig att backa om jag har någon som helst tanke om att ifrågasätta hennes handlingar. Det har jag inte. Jag är här för att förstå mer och hjälpa dig att förstå mer, inte för att döma någon för hens handlingar. Det finns en anledning till allt som sker och jag skulle gärna vilja veta mer om varför hon har raserat detta torn.

Hon nickar och visar att hon ska berätta för mig.

Barndomshemmet

Vi sätter oss ner på en mur som finns utanför bild och hon börjar berätta. Detta torn var en del av hennes barndomshem. Här har hon växt upp och här har hon formats som människa. På gott och på ont. Mest ont säger hon. Hennes familj var ingen vanlig familj och hon kände aldrig att hon på riktigt hörde hemma hos dem. De var inte elaka mot henne på något sätt. Tvärtom så försökte de allt de kunde att finnas där för henne. Men de förstod henne aldrig och det har följt henne genom livet. Hon har inte känt sig hel och oftast inte heller välkommen. Många gånger har hon mött människor och hamnat i situationer där hon tagit skada på olika sätt.

Kontakten med Översteprästinnan

Hon berättar för mig att det var i kontakt med Översteprästinnan från förra veckan som hon förstod. Hon fick då kontakt med den innersta kärnan av sitt inre och där fanns all information hon behövde. De människor hon mött genom livet ville henne inget ont, de förstod bara inte bättre. Hon vet det. Hon har alltid vetat det men det har ändå gjort ont. Alla dessa möten har rispat hennes aura, hennes energifält, så att hennes sanna jag inte riktigt har fått utrymme att vara.

När hon kom i kontakt med sin innersta kärna förstod hon vem hon var och vem hon ville vara. När den insikten landade förstod hon att det var dags att klippa alla band till det som varit. Att elda upp sitt barndomshem är så klart en symbolisk handling. Det är inget riktigt hus, det är det hus som finns inom henne och som är för trångt. Huset är för trångt för henne, brädorna är murkna, färgen är flagnad. Det är helt enkelt inte längre hennes hem.

Hon ska så småningom bygga sitt eget hem och jag har en svag aning om att det hemmet kommer att vara fyllt av färger och bara med de saker hon älskar. Där kommer nog att finnas mycket utrymme för henne att andas och växa som både människa och själ.

Veckans Tarot – Tornet – Ditt budskap

Ja, herregud vilket budskap. Detta går ju verkligen på djupet minsann. Jag tror att du gjort din läxa, hängt med Översteprästinnan en stund och fått en insikt som är viktig för dig och ditt liv.
Nu handlar det om att agera på det du vet att du måste göra. Du behöver titta på vad som inte längre resonerar med den du är och det du vill. När du ser det tydligt är det dags att göra som kvinnan på bilden. Gör dig av med det du inte längre resonerar med. Klipp banden, rensa skåpen, byt jobb, lämna trasiga relationer bakom dig etc. Gör det som krävs. Tornet kommer att komma tillbaka och hjälpa dig att rensa ända tills det är klart.

En varning dock! Ta det varligt med dig själv och de dina. Gör inget förhastat och gör inget som skadar dig eller någon annan. Lyssna på hjärtat och din Översteprästinna.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Jag har en billig minikurs som kan hjälpa dig att komma i kontakt med din inre prästinna, ditt högre jag eller andra energiformer som finns omkring dig. Du kan ta denna kurs om du redan målar eller om du aldrig hållit i en pensel. Det är ett helt intuitivt sätt att måla för att få fram budskap och läkning. Läs mer om kursen HÄR

Bild Lär dig måla intuitiva kraftmålningar

Måla din egen kraftmålning

Intuitivt måleri kan hjälpa dig att komma i kontakt med den djupa visdom som du bär inom dig men inte alltid kommer åt i det vardagliga livet. Vi jobbar under kursen helt utan prestationstänk, det behöver inte bli fint. Ibland blir en intuitiv målning fin och ibland syftar den endast till att vi ska frigöra oss från en energi vi bär inom oss.  Det finns inget rätt och inget fel.

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme