Veckans Tarot – Tio svärd

19 februari, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Tio svärd är ett av korten i tarotleken som brukar kännas lite jobbig. Ofta tolkar man det som att livet känns jobbigt och att man sitter fast. På bilden ser vi en kvinna med tio svärd i ryggen vilket ju troligtvis inte känns så skönt. Men svärden representerar elementet luft vilket betyder att det som kortet vill visa handlar om ens tankar framför allt. Och tankarna kan vi ju ofta förändra.

Veckans Tarot - Tio svärd

Tio svärd är också det sista kortet i svärdsviten vilket betyder att vi snart börjar på en ny cirkel, knyter ihop denna säck och börjar om på ett igen.

På bilden ser vi en person med röd cape som springer ifrån platsen och vi ser kvinnans katt som tittar efter personen och skjuter rygg. Det var alltså ingen trevlig person och vi får anta att det var hen som satte svärden i ryggen på kvinnan.

Kvinnan har på sig sin magiska mantel och har sin kvast med sig. Hon når inte kvasten och manteln sitter fast i marken pga svärden. Vi ser även en fågel som släpper en fjäder till henne och en sol som är på väg ner eller upp.

Korpen

När jag tonar in på fågeln känns det som att det är en korp. Jag frågar Solöga om vad korpen säger och svaret är ”Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till dig är att få framgång”. Korpen försöker alltså hjälpa kvinnan att ta sig loss ur sin låsta situation genom att gå in i sin fulla andliga kraft. Om gränser upphör kommer inte svärden att kunna hålla henne kvar på marken. Då kommer hon att få tag på sin kvast och kunna flyga fritt igen. Jag tonar in på personen i den röda capen och får en känsla av att hen är en rädd, ledsen person som blivit sårad och nu har hämnats istället för att stå upp för sig själv och uttrycka sin sorg.

Tankarna ställer till det

Kvinnan på marken är en stark kvinna. Hon vågar stå upp för sig själv men hennes tankar kan ibland ställa till det för henne. När jag säger det får jag en blick av henne som skulle kunna få en eld att frysa till is. Men jag bryr mig inte för jag förstår att hon är arg när hon sitter fast. Hon skickar till mig telepatiskt. ”Kan du vara snäll och hjälpa mig att ta bort svärden istället för att stå där och prata en massa strunt” Eller… hon använde inte de orden men jag vill inte skriva de orden hon använde. Det räcker att säga att hon är heligt förbannad ?

Jag skickar tillbaka till henne att hon behöver släppa taget om sina begränsande tankar och öppna upp för magin hon har inom sig. När hon gör det kommer svärden att lösas upp och hon är fri. Hon tittar surt på mig men inte lika argt som innan. Det känns att hon tar in det jag säger och energin börjar skifta. Jag ser hur svärden börjar ruckas och intressant nog så ser det ut som tt det är personen i den röda capen som ruckar svärden. Kanske de kan mötas och läka sin relation nu? Ja det kan de faktiskt, de visar mig hur de båda sitter på hennes kvast, tillsammans med katten, och flyger bort mot nya äventyr.

Veckans Tarot – Tio svärd – Ditt budskap

Ja, vad är ditt budskap i detta? Känner du att du blivit sviken av någon? Är det någon som satt de där svärden i din rygg? Har du en relation som behöver läkas? Har du någon du behöver förlåta? Eller är det kanske en aspekt av dig själv som behöver förlåtas?

Jag skulle säga att ditt budskap är att en cirkel är på väg att slutas, att du nu kommer att kunna släppa taget och gå vidare. Gör som Solöga rekommenderar – Använd din fulla kraft och lös upp de mentala gränser som står i din väg. Känn i stället efter vad som känns bra i dig själv, vad känns vackert i ditt liv? Vad vill du ha mer av? Vilka tankar är det som begränsar dig? Släpp dem och fyll i stället upp med tankar om det som ger glädje och liv.

Om det är en relation som satt svärden i din rygg, känn efter om relationen är värdefull för dig och om så, försök att hitta förlåtelsen inom dig och öppna ditt hjärta för att ta emot den andre personen. Om relationen inte känns värt det, förlåt ändå och gå sedan vidare i ditt liv.

Två nya spännande tjänster!

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv. Eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Just nu fin rabatt!

Klargörande session

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Din personliga berättelse

Din alldeles egna unika berättelse

Liksom i Veckans Tarot för jag i Din egna personliga berättelse fram vad ditt högre jag och dina guider har att säga dig just nu. Ofta i sagoform med symboliska uttryck som talar till din själ. Det kan handla om egentligen vad som helst som är av vikt för din personliga resa här på jorden. Alltid ett budskap med syfte att du med större lätthet ska kunna ta dig framåt i livet, ett budskap som hjälper dig att se dig själv och ditt liv klarare.

Du kan läsa i min blogg där jag varje vecka lägger ut budskap från tarotkorten för att se min berättarstil. Berättelsen om dig kommer vara i liknande stil men då personligt till just dig.

Berättelsen om dig är på cirka 1 A4-sida.
Jag svarar i turordning så fort jag hinner. Berättelsen kommer till din mailbox när den är klar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette