Veckans Tarot – Tio Stavar

18 december, 2022 2 av annette

Veckans Tarot – Tio Stavar. Stavarna talar som vi talat om innan om eldelementet, om den energi vi lägger i vårt liv, om det som betyder får vårt liv att spinna. Tian visar oss att att vi kommit till slutet av en cykel och att det nu är dags att lämna det gamla för att vara fri att gå in i något nytt.

Veckans Tarot - Tio Stavar

Vi ser att kvinnan på bilden ser ganska trött ut, hon ser ut att bita ihop för att orka bära alla sina kvastar uppför den branta backen. Det gör det ju inte bättre att hennes katt hänger sig fast runt hennes hals som en extra tyngd. Kunde inte katten hjälpa henne istället att bära i alla fall en av alla kvastarna?

När jag säger det får jag en blick av katten som är allt annat är kärleksfull, den blänger på mig och jag riktigt känner hur den fräser åt mig. Den visar mig på katters språk att den faktiskt har ett viktigt jobb att utföra. Den hänger inte bara på henne för att den är lat.

Jag frågar vad kattens uppdrag är och den svarar mig med en överlägsen ton att den försöker få sin matte att förstå att hon inte behöver bära så tungt. Hon skulle faktiskt kunna lämna kvastarna bakom sig och flyga iväg med lätt packning på en av dem.

Jag säger till katten att den verkar vara en klok katt och får som tack en blick som säger mig att den inte har samma åsikt om mig.

Kvastarna på marken

Jag ser hur kvinnan tappar fart, hon ser nästan ut att falla bakåt av tyngden och trötthet. Jag försöker viska till henne att hon kanske behöver vila. Det är som att hon hör min viskning och vaknar upp som ifrån en trans och skakar på huvudet. Det är som att hon vill skaka loss sina tankar och hon tittar sig omkring. Hon stannar upp och lägger ner kvastarna på marken, sätter händerna i sidorna och rätar på ryggen.

När hon ser sig omkring upptäcker hon hur vackert landskapet omkring henne är och faller ihop på platsen och börjar gråta. Hon snyftar och hulkar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag står bredvid och håller min hand på hennes axel. Till slut drar hon en djup suck och tittar upp på mig med tårfyllda ögon. Jag ser en djup smärta som nu är på väg upp till ytan för att lämna henne. Hon har burit sina kvastar en lång väg eftersom de för henne symboliserar det hon mist i sitt liv.

Nu när hon lagt kvastarna ifrån sig känner hon hur hennes hjärta öppnar sig och hennes bröst fylls upp av ljus. Katten tassar runt henne och gör som katter gör, stryker sig mot henne. Hon klappar den lite förstrött och jag börjar förnimma ett leende på hennes läppar.

Veckans Tarot – Tio Stavar – Ditt budskap

Det ser ut som att du under lång tid burit på något som tyngt dig. Något du trott att du behöver bära med dig. Det är dags nu att göra som kvinnan på bilden. Lämna det bagage bakom dig som inte längre resonerar med den du är och det du vill ha i ditt liv. Du är på väg upp till toppen av ditt berg och du behöver inte bära med dig mer packning än vad du kan bära med lätthet.

Med detta vill jag önska dig
en riktigt God Jul!

Jag vill även ge dig ett fint erbjudande så här inför julen.
Kanske vill du köpa något fint till dig själv
eller någon som står dig nära att njuta av under
helgerna som kommer?
Koderna gäller tom den 24 dec 2023.


Med koden Jul22 får du 10% på allt i min shop
Vill du köpa ett presentkort lägger jag på 10% värde
på den summa du vill ge bort.
Skicka mig ett mail i så fall på info@annettehagman.com

Med koden välkommen2023 får du 25% på.


Berättelsen om ditt år 2023
Personlig berättelse via mail

Med koden valkommen2023 får du 25% på dessa kurser.


Grundkurs Tarot grundkurs
Lär dig måla intuitiva kraftmålningar
Creative You Online Brons

Rabattkoderna går ej kombinera med andra rabatter.


Med värme
Annette

Creative You Online

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå hit om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.