Veckans Tarot – Tio Mynt

9 april, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Tio mynt är ett av de kort i tarotleken som ofta uppskattas. Här pratar vi om att man kommit i mål rent materiellt, man har det man behöver och kanske lite till.

Veckans Tarot - Tio mynt

Vi ser vad som ser ut som en familj på kortet, kungen, drottningen, knekten och pagen i mynt. Vi ser även en liten myntknodd, kan det kanske vara en framtida page? Även några katter och en hund verkar tillhöra familjen. Min känsla är att de har samlats i någon form av mellanläge mellan uppdrag. Det känns som att de ofta har väldigt mycket att göra på varsina håll. Nu har de dock en tid tillsammans där de kan bara vara. Vara tillsammans.
Här har vi urbilden av rikedom och överflöd. Den här familjen har allt den kan önska sig.

De är trygga tillsammans, de älskar varandra och de uppskattar varandras sällskap. De har ett vackert boende med en fantastisk trädgård och de har en ekonomi som tillåter dem att leva det liv de önskar sig.

Avslut, ny början eller både och?

Ibland visar Tio Mynt att vi nåt slutet på en materiell resa och att allt nu kommer att börja om från början. Det är dock inte min känsla denna gång. De kommer att gå åt varsitt håll för att utföra sina uppdrag, men min känsla är att de kommer att komma tillbaka till varandra. När de kommer tillbaka kommer grunden de står på att vara annorlunda. Det kommer att tvinga dem att reflektera och känna efter hur de vill fortsätta framåt. Det känns som att Pagen och Knekten har något spännande de vill ge sig iväg på. Mamma och pappa, kungen och drottningen, har också något som de tycker är lite intressant, något de skulle vilja göra. Men min känsla är att de kommer stanna kvar hemma och hålla ställningarna. Eller….. Drottningen verkar ha ganska mycket spring i benen…

En stabil grund att stå på

Oavsett vad de väljer känns det som att de kommer att hålla ihop som familj. De har en trygg grund att stå på, en grund som klarar av de förändringar som krävs, de förändringar livet kräver. En stark känsla jag får när jag tonar in på dem är att de är väldigt tillåtande. Det är viktigt för dem att alla får vara sig själva och göra det som får dem att blomstra och vara lyckliga. Ingen av dem vill hålla någon av de andra fast. Jag blir visad det lilla barnet, myntknodden, och hur hen sitter där i lugnan ro och klappar på katten. Helt trygg. Det finns ingen oro i detta lilla barn. För mig känns det som att den här familjen har fått ihop det enorma pusslet, livspusslet, familjepusslet, på ett fantastiskt sätt.

Veckans Tarot – Tio Mynt – Ditt Budskap

Jag skulle nog säga att budskapet till dig denna vecka är att vila i det som är. Acceptera att ditt liv ser utom det gör och tillåt dig själv och andra att gå den väg som ger glädje och själsresonans. Ha tillit till att allt är som det ska och att det kommer att bli som det ska. Som det ska är kanske inte alltid vad du skulle önska att det var men budskapet denna gång är att släppa taget och låta livet visa vägen. Ibland vill vi något och kämpar för det men när vi släpper taget visar det sig att livet hade något till oss som vi inte hade kunnat planera själva. Ha denna familj som referens, de är så trygga tillsammans att de vågar låta varandra vara fria och följa sina hjärtan.

Veckans nyheter – händelser

Erbjudande på Grundkurs i Tarot förlängt!

Passa på!

Grundkurs Tarot

Att ha en tarotlek hemma kan kännas som att ha en väldigt vis, ödmjuk, ärlig och ickedömande vän vi alltid kan fråga om allt vi grunnar över. Vi kan vara säker på att få ett helt ärligt svar när vi frågar Tarot om råd. Ett problem kan vara att vi inte alltid kan tolka vad den säger och det är här denna kurs så passande kommer in.    

Du kan efter kursen använda leken för egen del eller arbeta professionellt med den, eller både och. Oavsett vilket val du gör är jag säker på att du kommer att ha stor glädje av din tarotlek och den tolkningsförmåga du skaffar dig här och i framtida djupare förkovring.  

Din kod är tarot234 Skriv in den I kassan så får du 300kr rabatt. Erbjudandet är förlängt tom söndagen den 16/4.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg