Veckans Tarot – Tio bägare

1 januari, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Tio bägare är det sista kortet innan hovkorten i bägarsviten. Här har vi gått igenom alla känslorna och landat i att antingen fortsätta med det vi har eller lämna det för att gå vidare till nästa nivå.

På bilden ser vi en till synes lycklig familj som har picknick i det gröna. Alla ser mätta och belåtna ut och kärleken spirar. Detta är en bild av sant överflöd. Här finns inte ett enda tecken på oro eller fara. Bara ren kärlek och harmoni.

Jag måste titta djupt in i kortet för att få se något annat än den harmoniska familjen. När jag gör det blir jag visad att denna familj inte alltid haft det så tryggt. Det har hänt en del och de har fått ta sig över hinder som har tagit ut sin rätt. Men de har klarat det tillsammans och nu är de starkare än någonsin. De älskar verkligen varandra och vet att de kan lita på varandra i alla väder.

De visar mig att de står mitt i en brytpunkt och att denna picknick är till för att fira att de tagit ett gemensamt beslut om att fortsätta sin väg tillsammans. De visar hur de har ryckt upp sina gamla rötter och planterat om dem i en större kruka. De är fullkomligt trygga med att de gjort rätt val och de ser fram emot sin nya framtid.

Veckans Tarot – Tio bägare – Ditt budskap

Vilket härligt kort att starta det nya året med! Gott Nytt År på dig!
Jag skulle säga att budskapet är tydligt. Om du inte redan gjort din inventering från det gångna året, gör det nu. Vilka rötter vill du rycka upp från det förflutna och vilka vill du behålla? Vilka nya frön vill du så inför det nya året?

Familjen på bilden är redo att börja sitt nya liv i kärlek och harmoni efter att ha gjort klart med det gamla. Är du det med? Tänk att du nu går in i en ny tid och det du tar med dig kommer att vara grunden till din framtid. Det låter kanske dramatiskt men min känsla är faktiskt att vi är i en process där alla kommit olika långt, men att när processen är klar kommer vi att stå på en helt ny grund. Därför blir det bara viktigare och viktigare vad vi väljer i våra liv.

Ny spännande tjänst!

Jag har fått så mycket fin feedback på Veckans Tarot att jag fick en snilleblixt! Varför inte skapa en tjänst där du kan beställa en berättelse om just dig, en alldeles personlig liten berättelse om vad som sker, kommer att ske, och/eller har skett?
Tänkt och gjort, tjänsten är skapad och du kan beställa din berättelse HÄR. Du kan välja mellan en kortare berättelse på ungefär en A4-sida eller en berättelse om ditt år 2023 där du får en berättelse per månad.

Nu är anmälan öppen till Creative You Online!

Creative You Online Silver och Guld startar på tisdagen den 17 Januari 2023. Vi målar intuitivt och mediterar för att frigöra vår kreativitet och vår själ. Du kan anmäla dig fram till och med den 16:e Januari om du vill hänga på vårt tåg. Gå HIT om du vill ha mer info och för att boka din plats. Via denna länk får du även en riktigt fin rabatt på kursen.

Gåva till de två första som betalar hela kursen!

Om du är en av de två första som betalar för hela Creative You Online Silver eller Guld får du en fin gåva av mig!


Ett presentkort värt 900kr!


Presentkortet är opersonligt och du kan använda presentkortet själv eller ge bort det till någon du bryr dig om. Du eller den du ger presentkortet till väljer själv vad det ska användas till. Det kan vara en transformativ healingsession, en tarotläsning eller så kan du använda det som betalning i shopen.

Kursen är uppdelad i 3 delar med 4 lektioner i varje del. Vi går steg för steg in i oss själva för att möta vad som döljer sig där. Vi frigör det som ska frigöras och öppnar upp för det nya vi vill ha istället. Under resans gång finns även roliga övningar där vi lär oss enkla tekniker, tekniker för att kunna måla fram det vi vill visa i våra målningar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

Jag önskar dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette