Veckans Tarot – Stjärnan

26 november, 2023 2 av annette

Veckans Tarot – Stjärnan. Nu får vi återigen ett kort från Stora Arkanan. Vi gjorde ett besök i Lilla Arkanan när vi träffade Sju svärd förra veckan, och nu är vi tillbaka igen. Jag blir direkt visad hur själen liksom rinner ner i våra kroppar, den tar sin rättmätiga plats och denna vecka känns speciell. Vi ska se vad som vill komma fram.

Veckans Tarot - Stjärnan

Det första som kommer till mig när jag tonar in på kortet är den fina, höga, ljusa och harmoniska energin kortet ger ifrån sig. Det är utan tvekan en annan energi än vad vi mött på innan. Det känns som att förra veckan var ett avslut på en lång process. Denna vecka handlar mest om att stanna kvar och att låta denna fantastiskt sköna energi strömma över och igenom dig. Det finns kvar tyngre energi i ditt system och det är inget som försvinner på en utandning. Det kommer att ta sin tid men det viktiga är att valet är gjort. Stjärnan visar sig denna vecka för första gången, men hon kommer att finnas med dig ett bra tag framåt. Ibland kommer du att känna hennes energi tydligt och ibland inte alls.

Stjärnan är där även om du inte känner henne

De perioder framöver när du inte kommer känna av henne, då beror det på att du är i energin av att lösa upp den gamla tyngre energin. Detta går i vågor och är olika för alla beroende på vart man stod när denna nya process började. Men du kan vara trygg i att hon är där och håller dig. Bara andas och tillåt dig att vara i det som är, utan dömanden eller försök till att förstå varför saker händer, bara ha tillit till att allt är precis som det ska. Andas och ta emot det som känns rätt och sant. Då kommer du att förnimma henne.

För några år sedan kanaliserade jag en målning på en kvinna som kallar sig för Star. Hon talar inte så mycket men när jag frågade henne varför hon kommit till jorden visade hon mig hur det rann tårar från hennes ögon. Det var tårar av helt villkorslös kärlek och jag kunde nästan inte ta in känslan för den var så ren och så stark.

Star är magisk och så vacker i sin energi. Som jag skrev, helt villkorlös kärlek.

Tillsammans med Star kan du känna dig trygg att öppna upp ditt hjärta till nästa nivå. Du kan känna dig trygg att vara sårbar i det som känns sant i dig. Var noga med att fortsätta välja det som känns rent, sant och kärleksfullt.

Lite humor ska vi väl ha också. Jag slängde en blick på katten, och fisken i vattnet bredvid Star. Katten visar mig att den tycker det är lite långtråkigt med all denna harmoniska energi, och sitter där och funderar på om den inte ändå skulle ta och leka lite med den där fisken. Lite bus kan väl inte skada? Vi får se vad den väljer.

Veckans Tarot – Stjärnan – Ditt budskap

Denna vecka är budskapet inte kopplad till kortet och kvinnan på kortet egentligen. Budskapet är mer på energinivå och du har egentligen redan fått budskapet till just dig. Som jag ser det har du klarat din utbildning, gjort sista tentan och nu har du bara att ta emot belöningen. Belöningen kommer inte som en konkret gåva utan genom att du fylls upp med en energi som kommer från högre dimensioner och kommer att över tid fylla upp dig med den energi som är din sanna frekvens.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Transformativ visionsmålning!

Känner du att du står i ett vägskäl?
Eller vill du ha hjälp att lyfta din energi?
Hitta fokus i ditt liv?

Leva din dröm?


Transformativ visionsmålning är en ganska ny tjänst jag har. Den kom till mig eftersom jag själv står i ett skifte i mitt liv och behöver hjälpa att fokusera, samt att lyfta energin till en högre nivå. Mina guider talade om för mig att jag skulle göra en visionsmålning. Den skulle hjälpa mig att lösa upp och frigöra stagnerad energi för att sedan fylla upp med underlaget till det nya livet.

Jag gjorde som de sa och när målningen var klar sa de att de tyckte att jag skulle erbjuda den till fler personer, eftersom det är så många nu som behöver stöd och lyft. Jag gör dem till mig själv ganska ofta och det är tydligt för mig hur de lyfter energin så att jag både kan se klarare, men även att det blir ”lättare för mig att andas”. Energin blir högre och högre för varje transformativ visionsmålning jag gör.


Så här kommer ett erbjudande till dig ❤️

Just Nu!

300kr rabatt!

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Transformativ visionsmålning- Erbjudande!

Din visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit.  

Veckans Tarot  - Sju Svärd

Din transformativa visionsmålning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en visionsmålning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet. Läs mer om Visionsmålning HÄR

Gåva till någon du bryr dig om?

Du kan om du vill även beställa en transformativ visionsmålning till någon du bryr dig om. Du behöver då be dem att säga tre ord som representerar något de vill ha mer av i sina liv och även några färger de tycker om. När du gjort din beställning kontaktar jag dig för att få den information jag behöver.

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette