Veckans Tarot – Sju svärd

19 november, 2023 0 av annette

Veckans tarot – Sju svärd. Nu minsann har vi brutit den långa sviten av kort från den Stora Arkanan och vilket kort är det som kommer då minsann?? Sju svärd IGEN! Det var ju inte länge sedan vi hade det på besök så nu ska det bli intressant att se vad som är skillnaden på nu och då!

Veckans Tarot - Sju svärd

Alltså, detta är ju så märkligt. Den här tjejen har suktat efter de där två svärden på väggen så länge men nu helt plötsligt känns det som att hon bara tittar på dem och inte längre känner någon längtan. Hon håller sina egna svärd ömt i famnen och jag tror att hon är på väg att lägga dem till sömns. Jag får nämligen se en säng bäddad med mjuka, fluffiga täcken och känslan är så mysig.

Hon är klar med denna resa och vill inte längre ha några svärd på sin vägg. Det är lite som om ett krig pågått inom henne och nu är det kriget över. Hon visar mig en strand med vajande palmer och gul sand. Det verkar som att hon vill njuta av livet nu.

Men allt jobb hon gjort då med sina svärd? Var det bara i onödan? Jag blir ärligt talat lite förvirrad här. Men hon känns bara så mjuk och lugn. Lite trött men helt utan den stress hon burit på innan. Jag antar att allt är som det ska… Jag tittar på katten för att se om den har någon vägledning att ge mig men den bara visar mig hur den smyger bakom henne. Som om den är rädd att väcka något som den anser ska sova… Jag hör introt till Rosa Pantern …. jag har för mig jag har fått höra det innan också… Det ger ju lite känslan av en detektiv ute på uppdrag.

Katten visar mig att de har varit ute på uppdrag och att de nu är på väg att göra bokslut. Den vet ju att kvinnan är nyfiken av sig och är lite rädd att hon ska få för sig att faktiskt plocka ner de där svärden i alla fall. Den är inte alls sugen på att ge sig ut på ett nytt detektiväventyr utan vill gå vidare till nästa steg.

Jag tror inte att det är någon fara faktiskt för att kvinnan heller skulle hoppa på något nytt uppdrag. Även hon vill gå vidare nu. Hon är klar på den nivå hon befunnit sig under lång tid. Jag tror att hon snart är redo att bli Magikern, från förra veckan, fullt ut nu, eller vad tror du?

Veckans Tarot – Sju svärd – Ditt budskap

Tänk att du har kommit så långt att du faktiskt inte är intresserad av att ha några svärd som tillhör någon annan. För ja, jag tror att du liksom kvinnan på bilden har kommit så långt att du förstår att det som är intressant är det som kommer inifrån dig själv. Det är där du hittar all magi, det är där alkemin vi fick höra talas om via Magikern förra veckan sker.

Jag blir lite full i skratt för katten visar sig för mig igen och visar hur den tassar tyst fram så att du inte ska få för dig några dumheter. Du heller. Den är verkligen trött på alla svärden. Den vill ha mys och pys, varmt och gott. Inga utflykter i ett regnigt mörker.

Svärden vet du ju vid det här laget att de symboliserar dina tankar, så ta en svängom in i tankebruset och se vad som faktiskt är dina tankar, idéer, åsikter etc. Skilj ut dina egna svärd från de du plockat upp från omgivningen och låt allt gå som inte känns rätt och sant i ditt hjärta. Låt livet ge dig smultron, palmer, gul sand och en drink med paraply i. Det är du värd.

För vem passar kursen?

Denna onlinekurs är skapad för dig som vill öppna upp ditt kreativa flöde och som strävar efter att fördjupa kontakten med din innersta sanning. Kursen är öppen för alla, oavsett tidigare konstnärlig erfarenhet. Om du är nyfiken på att utforska din inre värld, öppna upp för ditt unika kreativa flöde och skapa förändring i ditt liv, då är du varmt välkommen.

Vad erbjuder kursen?

  • Intuitivt Måleri: Genom helt fritt måleri kombinerat med prestigelösa, roliga övningar, enkla tekniker och kreativa meditationer kommer du att utforska ditt inre, öppna ditt kreativa flöde och låta ditt undermedvetna ta plats på duken.
  • Personlig Utveckling: Måleriet och kursens meditationer blir en spegel av din inre värld. Utforska djupet av dina känslor, utmana begränsande övertygelser och skapa utrymme för personlig utveckling och förändring.
  • Guidade Kreativa Meditationer: Kom genom de kreativa meditationerna i kontakt med delar av dig som du annars inte har tillgång till. Delar som kan hjälpa dig att frigöra det som inte längre ger dig kraft, och att istället fylla upp med det som ger liv och vill vara en del av dig och din framtid.

Ditt Erbjudande!

Creative You Online Brons Steg 1
Intuitivt Måleri och Personlig Utveckling

Black week special
  • Ordinarie pris: 1995kr
  • Black Week Special: 30% rabatt!
  • Ditt pris: 1396.50kr! (Möjlighet till delbetalning finns)

Så här tar du del av erbjudandet

  • HIT senast 26 November
  • Slutför registreringen och låt kreativiteten flöda!

Erbjudandet gäller endast under Black Week, så se till att inte missa denna fantastiska möjlighet att ge din kreativa resa en extra skjuts.

Dela gärna med dig till dina vänner som också älskar kreativitet och

personlig utveckling! Sprid glädjen kring kreativitetens kraft!


Jag hoppas vi ses!

Med värme
Annette

Visionsmålning!

Känner du att du står i ett vägskäl?
Eller vill du ha hjälp att lyfta din energi?
Hitta fokus i ditt liv?

Leva din dröm?

Visionsmålning är en relativt ny tjänst jag har som snabbt blev populär. Den kom till mig eftersom jag själv står i ett skifte i mitt liv och behöver hjälpa att fokusera, samt att lyfta energin till en högre nivå. Mina guider talade om för mig att jag skulle göra en visionsmålning. Den skulle hjälpa mig att lösa upp och frigöra stagnerad energi för att sedan fylla upp med underlaget till det nya livet.

Jag gjorde som de sa och när målningen var klar sa de att de tyckte att jag skulle erbjuda den till fler personer, eftersom det är så många nu som behöver stöd och lyft.
Så här kommer ett erbjudande till dig ❤️

Visionsmålning- Ditt erbjudande!

Din visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit.  

Veckans Tarot  - Sju Svärd

Din visionsmålning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en visionsmålning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet. Läs mer om Visionsmålning HÄR

Just Nu!

300kr rabatt!

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Annette